דיון ההעברות והפנטזיות :: ארדה גולר כבר כאן, מה עם הצב? (חלק 1)

בהמשך לדיווחים שדור הביא. הקיץ הזה רק התחיל אבל כרגע זה נראה ממש לא טוב. מרגיש לי שבהנהלה יש שאננות ויהירות מוגזמת. נכון שלקחנו 3 צ’מפיונס ברצף, אבל בואו נודה על האמת היכולת לא הייתה מדהימה כמעט בשום שלב. בנוסף מפעל נוקאאוט לא משקף ואני חושב שהמקום שלנו בליגה לאורך העשור האחרון מוכיח את זה כאלף עדים.

עוד לפני העזיבה של כריסטיאנו היו לנו המון בעיות, על קצה המזלג; חלוץ שלא פוגע בכלום. גלאקטיקו שנפצע יותר מדי ולטעמי לא מראה יכולת טובה גם כשהוא כשיר ובאופן כללי משחק סטטי מדי שנובע מקישור שלא יודע לספק מספרים, אם זה בגולים ואם זה בהנעת הכדור קדימה . וגם משלישית התקפה שחייבת שטחים כדי לעשות משהו ומול הגנות צפופות פשוט מחכה לתחת של זידאן (שבאופן מדהים הגיע כל הזמן).

אז עכשיו הגולר הראשי עזב ואיכשהו פרוייקט הפר"ח שלו נשאר בלי שום דיון בכלל על מעמדו. על הזאר לא רוצים לשבור קופה וגם אם כן יביאו אותו, מתעלמים לחלוטין מהעובדה שאנחנו חייבים שני שחקני התקפה מהטופ. אז כן, כולנו חשבנו שאסנסיו זה מסי הבא, אבל הבחור כבר בן 23 ועדיין מפחד מהכדור. יכול מאד להיות שהעונה הוא יתפוצץ, אבל לבנות על זה זו רשלנות מבחינתי.

מדברים הרבה על ההנהלה של ברצלונה ויכול מאד להיות שבצדק, אבל מרגיש לי שהם דוחפים לשיפור כל הזמן. גריזמן, ארתור ו-וויליאן זה מראה על רצון לשפר ולא להסתפק רק ביכולת של מסי. מרגיש לי שפלורנטינו קצת יותר מדי התאהב בצעירים, שעל פניו זה כיוון טוב אבל גם יש צעירים קצת יותר בשלים מויניסיוס ורודריגו. בשליפה אני יכול לחשוב על מלקום וגדש.

מה דעתכם?