אז מה כותבים? סיכום מקצועי על איך טאדיץ’ חיסל את השחקנים העייפים שלנו? רושמים מה הסיבות שהובילו קבוצה שלקחה 4 צ’מפיונס ב5 שנים להתבזות כך? אומרים תודה לקבוצה הזו על השנים היפות? למען האמת נגמרו לי הכוחות לכל הנושאים הנ"ל…
אתמול ב2-0 נפלה עליי תחושת אדישות קשה, לא יודע אם כי לא עיכלתי את מה שעומד לקרות או שאולי השבוע האחרון ובעצם כל העונה הזו הוציאו לי את המיץ לגמרי. הייתי רוצה להיות אוהד בארסה בשבוע הזה, בטח אושר עילאי.
עם זאת, למרות האדישות, קמתי בבוקר ולא רציתי לצאת מהמיטה, מין הרגשה ישנה כמו אחרי פרידה קשה מהאקסית, מה אני אמור לעשות עם המשך העונה הזו עכשיו? לעודד את פריז רק בשביל שבארסה או פפ לא יזכו בגביע?
ובנימה קצת מקצועית, הערכתי מאוד את מה שסולארי עשה בקבוצה, הספסול של ה"כוכבים" הוא לא עניין של מה בכך בריאל מדריד, ולפרקים אף הצגנו טיפה כדורגל (תודה על הדרבי). ומצד שני סולארי עשה את כל הטעויות האפשריות בשביל להפסיד את המשחק אתמול.
חוסר הרוטציה פשוט גמר עלינו, הפציעות של ואסקז ווינסיוס גם אם אינן קשורות בעייפות אלו בדיוק הדברים שקורים לקבוצה שרצה בלי מנוחה הרבה זמן, פתאום הקלפים מתחילים ליפול מהמגדל עד שכולו נופל. לא מצליח להבין למה לא ראינו רענון במשחק הליגה המיותר מול בארסה, קצת סבאיוס, קצת מרסלו, קצת אסנסיו, בטוח שהתוצאה לא הייתה נראית הרבה יותר גרועה ממה שהייתה וגם אם כן זה לא היה נורא.
כועס ממש על ראמוס על הצהוב ה"גאוני" אותו אנשים פה בפורום הגדירו, הרי היה ברור לעין ש2-1 היא לא תוצאה שמבטיחה לנו שום דבר ביכולת אותה אנו מציגים. נאצ’ו נראה על הפנים העונה, אני אוהב אותו מאוד אבל אני חושב שחייב להביא לפה בלם תותח שיתמודד כל עמדת הבלם שני-שלישי במזן שנאצ’ו יוכל להמשיך לסתום חורים כל פעם שיקרא לדגל.
אני די חושש מהקיץ, למען האמת אני רואה יותר שחקנים שאשמח להיפטר מהם בסגל לעומת מספר השחקנים הפנויים בשוק שהייתי מביא. אז כן גם לי נמאס מבייל, בנזמה, איסקו, קרוס אבל מצד שני את מי נביא? הזאר? לא חושב שהוא השחקן שיעשה את ההבדל ויביא לנו את 40 השערים שחסרים. השחקן היחיד שבאמת הייתי רוצה הוא אמבפה וכנראה שזה רצון לא ריאלי בעליל. נקווה שפרז יפתיע וישלוף כמה שפנים מהשרוול, מה שבטוח הוא שהשפן העייף בנזמה ימשיך לדדות על המגרש גם שנה הבאה.