דיון ההעברות והפנטזיות :: ארדה גולר כבר כאן, מה עם הצב? (חלק 1)

גם אני, וכתבתי את זה :man_shrugging:

סלח לי, קצת בחרתי להתעלם מדיוני ה"ילד קקי" מרגיש שעניתי עליהם מספיק ושאנחנו טוחנים מים. אני כבר אהדתי את הקבוצה לא מעט למרות שחקן שכועס כשלא מוסרים לו ושלא מוכן לפרגן לחבריו בפנדלים וחופשיות. קיבלתי פיצוי לא רע בכלל לסבל הכרוך בכך ואני מוכן לקחת את הסיכון בשנית.

כי אמבפה כבר פאקינג שיחק שם!
בבקשה, קצת נתונים של אמבפה מאגף ימין.
עונת 17-18, (גיל 18) - 21 שערים ו16 בישולים.
עונת 18-19, (גיל 19) - 39 שערים ו17 בישולים.
לאחר מכן אמבפה עבר יותר שמאלה. אפשר לראות שבשנתיים האחרונות המספרים שלו בצד שמאל השתפרו פלאים, כלומר שהוא שחקן טוב יותר היום משהיה בגיל 20 (כשעבר שמאלה) ולכן אני מאמין שגם אם ישחק בימין המספרים שלו יהיו יותר טובים מכשהיו בגיל 18 ו19.

רודריגו בגיל 21 לא קרוב למספרים הללו. הוא אפילו לא תמיד מספיק דומיננטי כדי להפריע ליריבות לשים שמירה כפולה ומשולשת על ויניסיוס.

אני גם לא מבין למה ויניסיוס לא יהיה מסוגל לעבור ימינה? הוא לא נוסה שם כלל אבל בתאוריה לא רואה הרבה סיבה שזה לא יעבוד בכלל. זה לא שויניסיוס הוא שחקן בסגנון רובן שצורך המשחק שלו סובבת סביב דריבל למרכז ובעיטה עם הרגל החזקה. הוא ממש ההפך הגמור מכך וזה מהלך שהוא בקושי עושה (כי כולם יודעים לסגור לו את הכיוון הזה). באגף ימין ויניסיוס יהיה הרבה פחות צפוי, כי דריבל לשני הצדדים יהיה מסוכן במידה דומה ולכן יהיה קשה הרבה יותר לעצור אותו. לזה אפשר להוסיף פחות שמירות כפולות ומשולשות כשבאגף השני יהיה אמבפה.
אני אפילו ארחיב ואומר שכבר היום אני חושב ששווה לשקול לנסות לתת לרודריגו מידי פעם את אגף שמאל ולויניסיוס את ימין. שיחליפו קצת מקומות וישגעו את היריבה.

בקיצור, לא רואה שום סיבה שאמבפה וויניסיוס צריכים לבוא האחד על חשבון השני.
לא רואה סיבה שוויניסיוס ייכשל בימין.
לא רואה סיבה שאמבפה לא יצליח בימין.

גם אף אחד לא מבטיח שהאלאנד יירצה ריאל, גם כשהיו דיווחים שהוא רצה ספרד אז חצי מהדיווחים בכלל דיברו על ברצלונה, וזה למרות החובות. במצב הסביר בהחלט בו האלאנד לא מגיע, להחזיק בשחקן כמו אמבפה בקבוצה יכול לאפשר לנו המון גמישות משום שהוא גם חלוץ נהדר (גם אם הוא לא האלאנד) גם פה מבחינת מספרים הוא הצליח לא רע בכלל כCF כששיחק שם.