דיון ההעברות והפנטזיות :: ארדה גולר כבר כאן, מה עם הצב? (חלק 1)

שניהם שחקנים שאני רוצה שיגיעו לריאל, אבל אם הבחירה היא קמאבינגה מגן שמאלי(ואין לי אפשרות להשתמש בו קשר) או שני אלה אז זה קמאבינגה בלי למצמץ.
מנדש ודייויס מצויינים התקפית אבל הרבה פחות טובים מקמאבינגה הגנתית, קמאבינגה יותר טוב מהם גם בהנעת כדור, היתרונות ההתקפיים של הצמד הנ"ל בפריצה על הקו יבוא פחות לידי ביטוי בריאל מדריד של ויני שצריך מגן שיפעיל אותו ויעשה את התנועה פנימה ולא עקיפה.

דייויס הפך פה בפורום שלנו למגן שיכול להפוך לאגדי אחרי מה שעשה לברצלונה, אותה פריצה ובישול, הוא מגן שמאלי צעיר טוב מאוד עם פוטנציאל שאשמח אם יגיע, אבל רחוק ממה שהפך להיות כאן אחרי אותו משחק.

ומי שצפה מספיק בשני המגינים הצעירים הנ"ל יודע בוודאות שהם בהרבה מקרים מאבדים את השחקן שלהם ולא עושים “סגירה נכונה של מגן”, הרבה יותר מקמאבינגה זה בטוח.

בקשר להבארץ, שחקן שאני אישית מאוד אוהב, איבד מיכולת הסיום מאז שעבר לצ’לסי(שחקן צעיר שכנראה איבד קצת את הביטחון) אבל שחקן מאוד חכם ומאוד טכני, שחקן שעושה תנועה סופר חכמה, מצליח תמיד להגיע למצבים אבל לצערו מחמיץ המון, תוספת מצויינת לסגל שלנו אם יוחתם.

אגב, אם הבארץ חותם יחד עם בלינגהאם ומשחקים יהלום עם הבארץ מתחת לויני ורודריגו נקבל לדעתי האישית קבוצה מאוד מלהיבה וסופר יצירתית, נאבד את השערים של בנזמה אבל נקבל הרבה שערים מבלינגהאם, הבארץ ובעיקר רודריגו.

קורטואה
דייוויס רודיגר מיליטאו פדה
בלינגהאם צו’מה קמאבינגה
הבארץ
ויני רודריגו

לדעתי הרכב לא רע בכלל.