דיון ההעברות והפנטזיות :: ארדה גולר כבר כאן, מה עם הצב? (חלק 1)

מסכים לחלוטין. נראה שפריז קבל עליו את מה שהיא תרצה מבארסה או שהוא יעבור אלינו או יישאר
שנה נוספת ביציע כדי להצדיק ירידת מחיר. את השווה ערך ל200 מיליון יורו הם יקבלו השאלה ממי.

קלופ החליט שקוטיניו ימכר אחרי שקוטיניו ביים פציעה בגב והחמיץ 2 משחקים מאוד חשובים של ליברפול, כמה הוצאנו אחר כך כבר לא כ"כ משנה, את אותו הכסף היינו יכולים לקבל מברצלונה גם בקיץ ואולי אף יותר.
היה ברור שסווארז ימכר אחרי שהוא נשך שחקן במונדיאל, והיה ברור שניימאר ימכר הקיץ אחרי שהתחיל להשתין לבאר ממנה הוא שותה.

לא כל שחקן שעושה מרד ישוחרר, לא שווה להפוך את פסז לאוייבים כדי להחתים את לוקאס וראביו, אבל ניימאר כבר סיפור אחר, כך גם אמבפה ופוגבה.

אם שחקן ירד לזנות כדי לעבור זה כבר סיפור אחר, אבל אם הוא יורד לזנות אז הוא יעבור, אם הוא שווה את המחיר והכאב ראש כמובן.

ואם פוגבה יתחיל להשתין עליהם ? ואם האוהדים יתחילו לקלל אותו כל משחק והוא בתגובה יפרסם תמונות כשהוא חצי ערום על איזה חוף אקזוטי ? גם אז לא ישחררו אותו ?

זה גם דיון ישן שהתנהל במדור של ברצלונה אז מישהו החליט שהשייח’ לא מתנהל נכון עם המצב בגלל המנטליות של השייח’ים, אז אמרתי שכנראה שבנאדם שמנהל חברה של מולטי מיליארדים כנראה יודע משהו בלנהל מו"מ…והנה עכשיו ברצלונה וריאל מתחרות מי תשלם יותר על המושתן הקטן.

אבל בינתיים עושה רושם שפוגבה לא כזה, ועל בסיס מקרי העבר - גם עדיף לו כי נראה שקארמה איז א ביץ’ בכל הנוגע לשובתים כקוטיניו וטמבלה.

אלכסיס? מוכן לתרום ח"י שקלים כדי לעזור לריאל עם המשכורת (ויש עוד 20 מיליון כמוני). הוא משתדל והכל, ממש לא מתנהג כמו חאפר, אבל זה לא עובד. הלוואי שיצליח אצלנו אבל כבר התייאשתי

כנראה שהוא לא כזה.
האמת, כל הכבוד לו ! אני מעריך אותו עכשיו הרבה יותר, במיוחד אחרי המשחק המושקע שהוא נתן.

לא מבין למה אלכסיס לא מצליח אצלכם ואני גם מקווה שלא תמצאו את הסיבה :slight_smile: אולי בריאל זה יחזור אליו…

שמע, הוא מקבל 300 אלף פאונד בשבוע בערך כדי לעשות את מה שהוא עושה, ומקבל יחס מצוין מהמועדון - הסגל, השחקנים והאוהדים. אין לו הרבה סיבות להתבכיין, והמצב הנורמלי וההגיוני היא שהוא ימשיך לעבוד עד הקיץ הבא.

בכל פעם שיש לי תקווה לגבי אלכסיס, נניח אחרי טורניר הקופה הטוב שלו, הוא נפצע. גם עכשיו פצועב לא היה איתנו בהכנה. הוא נראה בדרך הבטוחה לעוד עונת בלהות, וכרגע השמועות אומרות שיעבור לרומא בהשאלה עם השתתפות משמעותית בשכר.

“הקארמה” היא מאז פרשת הפקס, דויד דה חאה היה יכול להיות עם שלושה גביעי צ’מפיונס ואליפות במקום האשפתות. את כריסטיאנו רונאלדו גם רצו למכור? כל מה שאמרת טוב ויפה אבל בשורה התחתונה כל “המסביב” זה נחמד (יש לך ספק שאם היה בא כגלאקטיקו אז היה מרוויח מעולה?), אבל פוגבה עוד עונה לא בצ’מפיונס והוא משחק בקבוצת ליגה אירופית. אני שמח שהוא לא הגיע בסכומים האלה ומשוכנע שהסאגה תחזור עוד שנה.

קראתי שריאל מדריד וחאמס רודריגס חזרו “לעקוב” זה אחר זה ברשתות החברתיות. ננסה להיאחז בזה?

דה חאה נשאר, יכל להיות עם 3 גביעים אבל סיים 3 שנים כשחקן העונה. אולי באסה לו בתוך תוכו, אבל בהחלט אחלה לנו, אז אני לא מבין את הטענה. יונייטד עשתה בשכל.

לתקופה של כריסטיאנו אין מה להשוות. הוא הלך תמורת כמעט 100 מיליון, והבאנו לדוגמא את ולנסיה ב-20, כחמישית מהסכום (לא שולנסיה תחליף, כן?). היום שחקן כמו ולנסיה יעלה ליונייטד חצי ממה שפוגבה יעלה לריאל, כי קבוצות תחתית באנגליה לא רוצות ולא צריכות למכור את השחקנים שלהן, עיין ערך ווילפריד זאהה וסירובה של פאלאס ל-70 מיליון פאונד. אז אם בעבר יכלנו להביא 5 שחקנים טובים בכסף של רונאלדו, היום אפשר להביא אולי שניים בלחץ, שיהיו בגדר פוטנציאל. תסתכל לדוגמא מה עשתה ברצלונה עם הכסף של ניימאר.
מה גם שכריסטיאנו עזב אלופה, קבוצה שהגיעה פעמיים לגמר הצ’מפיונס, קבוצה של פרגוסון, שהגיעה שוב לגמר הצמפיונס בלי רונאלדו ועם פאקינג דארן גיבסון. בקיצור אין מה להשוות משום בחינה וסתם זרקת את רונאלדו לאוויר כקוריוז.

@titi_camara רק כתבת והנה החלו לצוץ ידיעות על כך שזידאן כבר לא פוסל את חאמס. אם לגבי ניימאר היה ספק עכשיו בטוח שבמועדון קוראים את ההודעות שלך… מוזמן לכתוב קצת על סלאח, וירג’יל ומאנה :stuck_out_tongue:

תומאס רונסרו מהAS מוסיף שבעונת 94-95 המאמן ולדאנו לא רצה את זאמורנו ואמוויסקה ובסוף שניהם היו משמעותיים בזכיה באליפות. הוא מוסיף שזידאן לא מעוניין באריקסן ו-VDB ומעדיף להשאר עם קשרי כדור הזהב. פלורנטינו לא מרוצה לטענתו מההתנהלות של זידאן הקיץ (בעיקר באשר ליוביץ’ ו-ויניסיוס) ומבחינתו גם חאמס אחלה וצריך להשאר.

https://twitter.com/RMadridInfo/status/1161758047741632519?s=20

אבל למה אתה חושב בקטן ? לא רוצה שאסדר לך איזה תפקיד קטן במועדון ? עוזר מאמן אולי ? :wink:
אבל לכל מקרה…לא נראה לי שאנחנו צריכים את וירג’יל כשיש לנו את הבלם הטוב בעולם, סלאח לא יותר טוב מלוקאס ומאנה לא יציב וכבר יש לנו את הזאר על המשבצת שלו, אם כבר לקחת מישהו מליברפול זה חייב להיות או לוברן או הנדרסון.

רק רוצה לוודא שזה נאמר בציניות.

אפילו אמא של לוקאס יודעת שזה בציניות

:joy::joy::joy::joy::joy:

בעקבות האמירות האופטימיות של טיטי לאחרונה כבר לא הייתי בטוח :sweat_smile:

טן האח מאשר שון דה ביק נשאר באייאקס העונה.
מאמין שמהסיבה הזו אנו רואים את חאמס בסגל כחלק מהקבוצה.

די מצער אותי שהקישור לא מקבל חיזוק.

לראן הצרפתית יש שחקן קונגולזי בן 16 - אדוארדו קמאבינגה שעשה בית ספר לפ.ס.ז’ אתמול. הוא משחק כקשר מרכזי, עמדה שאנחנו צריכים לחזק לקראת שלהי הקריירה של מודריץ’ וקרוס. מקווה שהוא בפנקס של זידאן והמועדון ועוד שנתיים הוא פה, אם הוא ימשיך להתפתח ולשחק כמו אתמול.

חוצמזה שרק בגלל השם הייתי מחתים אותו…

מתחיל להזכיר לי את שנה שעברה שחיכינו וחיכינו לרכש שלא הגיע לבסוף (צר לי מריאנו אבל אני לא מחשיב אותך).
דיברו פה על 2 שחקנים לקישור מבין פוגבה, אריקסן וואן דה ביק. אני מאוד מפחד שהניצחון הזה סינוור מישהו בהנהלה, אנחנו חייבים להתחזק.

מרגיש לי שאין כסף בקופה כדי להביא עוד רכש.
במועדון ציפו להכנסות גבוהות ממכירה של בייל, חאמס, מריאנו ונבאס. מכיוון שארבעתם עדיין פה ואנחנו גם ככה במינוס 180 מיליון הקיץ, אז אולי אין אפשרות להמשיך לבזבז עד שמוכרים מישהו.

אגב, לא מפתיע שברצלונה יכולה להרשות לעצמה להוציא יותר כסף מאיתנו בשנים האחרונות. הם חתמו על חוזה עם נייקי ב-2016 בסכום של 105 מיליון יורו לעונה. החוזה שלנו עם אדידס היה 45 מיליון יורו לעונה עד שחודש הקיץ עבור 120 מיליון יורו לעונה. בשלוש שנים האלה בארסה הכניסה 180 מיליון יורו יותר מאיתנו רק על ההבדל הזה.

תוסיפו לזה את העובדה שהמועדון לא הצליח להשיג חסות לאיצטדיון החדש, כשהצפי היה לקבל 500 מיליון על פני 20 שנה שיכסו כמעט את כל הוצאות הבנייה.

למען האמת גם היינו יכולים להתנהל הרבה יותר חכם בשוק ההעברות. אין הרבה היגיון להוציא 30 מיליון על אודריוסולה כשיש לך את אשרף.
חוץ מניימאר שחקנים מוכחים לא נמכרים מהליגה הברזילאית תמורת סכומים מטורפים אז לא ברור למה שילמנו 45 מיליון על הבטחות כמו ויניסיוס ורודריגו. טוב מאוד שהחתימו אותם כמובן, רק למה אנחנו תמיד משלמים את סעיף השחרור במקום לנסות להתמקח? אנחנו נחמדים מידי לפעמים.

באמת יתכן שמדובר בעניין כספי.
למיטב ההבנה המועדון תיכנן להכניס סכומים גדולים על בייל, חאמס, מיוראל, ואיחו, נבאס, מריאנו, אודגארד שהיה רעיון למכור עם סעיף חזרה, ואסקז וגם על איסקו דובר.
בסופו של דבר המכירות היחידות שביצענו היו יורנטה, דה תומאס, קובא ותיאו הרננדז בסכומים לא משמעותיים.
יכול להיות שזו הבעיה.

בסוף סידרו את זה בהסכם עם הבנקים, הלוואה לטווח של 30 שנה. זה לא הבעיה.

אמרו פה פעם אחרי פעם, זידאן מטיל וטו על כל קשר שהוא לא פוגבה. בניגוד לכל היגיון של כל אדם בעולם, מבחינת זידאן אם פוגבה לא מגיע אין טעם להביא אף אחד אחר. זה או פוגבה או שנשארים עם מה שיש. למה? לזידאן הפתרונות.
יכול להיות שהוא מאמן מעולה, מבחינת ניהול ובניית סגל לפחות מבחינתי הוא כישלון מוחלט.
זה מרגיש כמו מועדון החברים של זידאן ולא כמו קבוצת כדורגל ששואפת לתארים.