דיון ההעברות והפנטזיות :: ארדה גולר כבר כאן, מה עם הצב? (חלק 1)

שמע, אם אמבפה לא מגיע השנה זה לא קשור לאיסק.
ואיסק לא ימנע מאמבפה להגיע עונה הבאה בחינם או מהאלאנד להגיע בסעיף שחרור של 75. מה שימנע זה משכורות ותחרות עם קבוצות אחרות, לא איסאק, ולא הזאר.
חוץ מזה שלהצהיר ״100% על אמבפה״ זה לא בדיוק ניהול נכון של משא ומתן. בסוף הכוח גם אצלינו. אנחנו מציעים לפריז דרך להרוויח כסף על הכוכב שלהם שיעזוב בחינם שנה אחרי.

אני מתכוון למה שקורה בתוך ההנהלה, לא מה שאנחנו מוציאים החוצה ובלי קשר זה ברור לכולם שאנחנו חייבים את אחד מהם ובמצב השוק היום יחלבו מאיתנו כל יורו שיש גם אם החוזה של הצרפתי מסיים שנה הבאה.
לגביי איסק כתבתי שאין לי בעיה שיגיע, רק שזה לא יהיה עוד סתימת חורים לשנה הקרובה ״עד שהאלנד או אמבה יגיעו״. הגיע הזמן להניח פה קראק, איסק זה לא השחקן שיביא לנו אליפות או צ׳מפיונס מה גם שבנזמה כשיר מעל 90%

איסק זה אחלה, צריך חלוץ ליגה מתפקד כמו שהיה מוראטה. מעבר לכך - חובת ההוכחה עליו.לא במקום מבאפה, זה בטוח

https://twitter.com/madridxtra/status/1409073700410957829?s=21

אפשר לנעול את הדיון לפחות עד הקיץ הבא.
אני באמת לא מבין מה קרה בדרך שהתדרדרנו לתהום כזו עמוקה,זה נראה כאילו לאף אחד לא אכפת מהקבוצה זה ממש מוזר והזוי.

יש מציאות. במציאות, אין כסף. הקורונה וביטול הסופרליג לא היו מתוכננים, ולכשצד זה גם האיצטדיון בעבודות, המועדון נקלע למצב בעייתי מבחינה כספית. מסתדרים עם מה שיש עד שיעבור זעם.

אני יכול להבין את זה אגב, אפשר להניח שבעוד כשנה-שנתיים הקורונה תעבור, האיצטדיון החדש יהיה מוכן, הסופרליג המחודשת כבר תרוץ, ובייל לא יישב על ספרי החשבונות שלנו, נתחיל לראות דברים באמת זזים. עד אז, זה מה יש ועם זה ננצח.

אוקיי,אין כסף,מקבל.
למה אנחנו לא מנסים להחתים שחקנים בחינם כמו ברצלונה?
ממפיס לא היה יכול לתרום לנו?
ויינאלדום לא יכל לתת לנו רענון לקישור ומשהו שונה שאין לנו כרגע בסגל?
נמכור 3-4 שחקנים,לא יהיה כסף לחיזוק לאגף? קיצוני? משהו?

לא

לא

את מי תמכור? השחקנים שיהיו מוכנים לשלם עליהם כסף הם אותם השחקנים שאנחנו ממש צריכים.

זה לא אתה זה שהכתיר את ויינאלדום לקשר הכי טוב בכל הזמנים? אין לו מה לתרום לנו בתור מחליף? אין לנו קשר שיודע להיכנס לעומק,היה יכול להיות אחלה תוספת.

ממפיס לא יותר טוב מכל מה שיש לנו בהתקפה חוץ מבנזמה? כן אני מכיר את הדעה שלך על בייל,שחקן בלי חשק לא יתרום לנו עם כל הכבוד לתקוות שלך.

את מי למכור? למשל את אודגור,את סבאיוס,את יוביץ,אודריוסולה ביחד הם לא שווים לפחות 60 מיליון?
אם מוכרים את וראן זה עוד 40-50 מיליון.

דרך אגב,איך זה שיש כסף לאמבפה/הלאנד אבל לאיזה קיצוני שיודע לתת גול אין כסף?

אתה רציני? אתה רוצה להגיד לי שכל שחקן התקפה שיש לנו עדיף על ממפיס?
מגיע בחינם למען השם, לא אמרתי לשים עליו 50 מיליון.
גם המשכורת שלו דומה לאלה הקיימות.
לא רק שיחזק אותנו אלא גם יחזק אותנו פי 3 ממה שאלאבה יחזק אותנו, ובמשכורת זולה יותר (לא כי אלאבה לא טוב, פשוט על המשבצות של אלאבה יש לנו שחקנים טובים ולא בלופים ברזילאים, וספרדי שמפחד מהכדור).

ווינאלדום טוב מאיסקו ואודגור, אז כבר היה יכול לחזק אותנו.
בנוסף מודריץ לא נהיה צעיר יותר ככה שקשר חמישי זה תפקיד נחוץ בהחלט גם בעונות שאין קורונה.

לא, לא הכתרתי אותו, כתבתי שהוא מתאים בול לברצלונה ויכול לשדרג את הקישור הרכרוכי שלהם, אצלנו לא כך המצב, לא צריכים אותו ולא היה משדרג אותנו, עם קסמירו אנחנו הכי קשוחים שאפשר ולהצטרפות קדימה, דינאמיות ואתלטיות יש לנו את פדה שהוא הרבה יותר צעיר וחזק ומהיר וגם בעשירית משכורת.

יותר טוב ממריאנו, וגם זה לא בטוח…
גם מריאנו חגג בליגה הצרפתית להזכירך.

האמת לא בטוח שביחד הם שווים 60 מיליון בשוק של היום.

אנחנו מדברים על אותו ממפיס שברצלונה החתימה ? יחזק אותנו פי 3 מאלאבה ? שחקן נכשל יחזק אותנו פי 3 מוורלד קלאס שיכול לשחק ב 3 עמדות כאשר 2 מהעמדות האלה הם הכי קשות לאיוש ברמות הגבוהות ? אתה בטוח או שרוצה לקחת לעצמך קצת זמן ולחשוב שוב על מה שכתבת ולחזור עם תובנות שונות ?

כל שחקן התקפה שיש לנו אני מעדיף אותו על פני ממפיס.

אכן, ווינאלדום היה יכול להיות קשר חמישי מצויין בסגל שלנו, רוצה לשלם לו 10 מיליון יורו על התפקיד הזה ? שחקן שליברפול הציעה לו 2.5 מיליון יורו.

כן. השאלה היא לא ממפיס מול אלאבה.
אלאבה מתחרה בהרכב מול וראן ומיליטאו, אני לא אופתע אם שניהם עדיפים עליו כבלמים.
המקום היחיד בו לדעתי אלאבה צריך לשחק הוא מגן שמאלי ולצערי לא נראה שלשם בונים עליו.
מקאסמירו הוא לא יותר טוב.
אז בסוף השאלה זה כמה אלאבה טוב ממנדי. לטעמי טוב ממנו, אבל לא בצורה מטורפת.

ממפיס לעומת ויניסיוס מנגד זה שדרוג גדול יותר.

בסוף אגף שמאל של ממפיס ומנדי לטעמי טוב מאלאבה וויניסיוס.

לשדרג גרוע בסביר הרבה פעמים עדיף על פני שדרוג של סביר בטוב.

אולי הגזמתי עם הפי 3, הנקודה היא בסוף שהוא חד משמעית ישדרג מהסיבה הפשוטה שהוא כרגע יותר טוב מכל שחקן הצקפה אצלינו לפי העונה האחרונה.

האם הוא שדרוג כתלות בשכר או לא?

הטענה העיקרית היא למה לא מסתכלים לכיוון הזה.
בסוף הוא יקר מאוד, אבל למה לפני זה כשהציעו לו 5 מיליון לא בדקנו? זה פחות ממה שפאקינג איסקו מקבל.

אז כן שניהם ישדרגו אותנו, ולא אכפת לי לשלם קצת יותר מידי בשביל קבוצה טובה יותר.

גם שנה הבאה מודריץ כבר בספק שימשיך ואז וינאלדום יהיה מחליף ראשון במקום לקנות שחקן יקר

הכל שמועות.
אחרי היורו יתחילו באמת ההעברות, הכל פתוח, תזכרו את ההודעה שלי.
ומה יקרה אם אמבפה יגיד שהוא לא מאריך חוזה בפריז?

קיצור יש עוד קיץ ארוך, אל תשכח למשל שבייל הגיע אלינו ב31 באוגוסט בהעברה של 100 מיליון.

אתה טועה, ממפיס לא יותר טוב מוניסיוס, אני בספק אם ראית את ממפיס יותר משני משחקים אם אתה קובע נחרצות שמנדי וממפיס עדיפים באגף על פני אלאבה ווניסיוס.
מוניסיוס עוד יכול לצאת שחקן טוב, מממפיס לא, זה רק עניין הדשא של השכן, אבל במקרה הזה הדשא של השכן צהוב, הגיע לשם רק כי הוא הולנדי.

וראן כנראה עוזב, אבל גם אם נשאר אלאבה לא מתחרה איתו, אלאבה בלם. צד שמאל, כלומר המחליף של ראמוס, וראן טוב מאוד כשהוא משחק בצד ימין בהגנה, בצד שמאל הוא קטסטרופה, אלאבה יתחרה מול נאצ’ו והוא טוב ממנו, הוא גם טוב ממנדי, ומדובר כאן ב 2 תפקידים מהכי קשים לאיוש בכדורגל.
ותחשוב שבמשחק חשוב שיקבע אליפות קאסמירו לא ישחק, בגלל פציעה או צהובים, אתה לא מעדיף שיהיה לך גיבוי כמו אלאבה?

וואלה אם וראן עוזב מבחינתי שיביאו את פפה בתור בלם רביעי. מדהים לראות כמה הוא נשאר ברמה שלו בגיל 38.

שכנעת אותי שאלאבה חשוב. (לא טענתי שלא)
אבל זה עדיין לא מוכיח שממפיס לא משדרג!

אוקי… לא אמרתי למכור את ויניסיוס.
בוא נשאיל אותו וגם נפתח את ויניסיוס בצורה טובה יותר וגם לטווח הקצר נקבל שחקן טוב ממנו. וכל זה בסכום של 0 יורו.

לא אמרתי בואו נשים 70 על איסאק (למרות שזה דיון אחר ואני לא מתנגד כל כך אם זה לא ימנע הגעה של אמבפה והאלאנד) כולה אמרתי בואו נחפש שחקנים בהעברות חופשיות.
יש שם מציאות. יש שחקנים לא רעים שמסיימים חוזה וריאל אף פעם כמעט לא מסתכלת לכיוון. לפעמים שחקנים בירידה צריכים רק שינוי אווירה והם שוב גדולים.

במבט כולל נראה שאנחנו מתדרדרים:

1. הזארד במקום רונאלדו (אם כי עזיבה נחוצה של הכוכב הפורטוגלי)
  2. אלאבה במקום ראמוס
  3. אנצ’לוטי במקום זידאן
  4. לא יוצא כלום מהצעירים והמושאלים שלנו
  5. הזמן לא עושה טוב לרוב שחקני הסגל האחרים

אבל שבוע טוב

עוד שבוע הקבוצה חוזרת לאימונים.
כל מי שהמועדון רוצה שיעזוב לא מוכן לעזוב.
מי שכנראה יימכר בסוף זה דווקא וראן השימושי.

התפוקה העונה של שחקני ההתקפה הצעירים שלנו, פה או בהשאלה.
ברהים 7 שערים, 4 בישולים, 1868 דקות. מעורבות בשער כל 170 דקות.
אודגור 2 שערים, 2 בישולים, 1657 דקות. מעורבות בשער כל 414 דקות.
קובו 2 שערים, 4 בישולים, 1488 דקות. מעורבות בשער כל 248 דקות.
ויני 6 שערים, 7 בישולים, 2712 דקות. מעורבות בשער כל 208 דקות.
רודריגו 2 שערים, 8 בישולים, 1300 דקות. מעורבות בשער כל 130 דקות.
ריינייר 1 שער, 1 בישול, 339 דקות. מעורבות בשער כל 169 דקות.

נראה לי טעות לוותר דווקא על ברהים.
היו לי ציפיות ענקיות מאודגור. אני חושש שהוא כבר לא יצליח פה. אם ארסנל מוכנה לשים עליו 30-40 מיליון אולי עדיף למכור, הפציעה הכרונית בברך מגבילה אותו. הוא לא אותו שחקן מהתקופה בסוסיאדד. הסיבה העיקרית להשאיר אותו זה כדי לשכנע את הולאנד להצטרף.

מבין כל הקבוצות הגדולות באירופה אנחנו כנראה מנוהלים הכי גרוע מכולם מבחינה מקצועית נטו. אפילו ברצלונה כבר מתנהלת בצורה חכמה יותר.

האג’נדה שלנו הקיץ לחיזוק התקפי זה אמבפה, הולאנד או כלום. או החלוצים הכי טובים בעולם או מריאנו. שום דבר באמצע.
עד שגדל כשרון על בנוער שלנו מוכרים אותו יחסית בזול לאינטר.
איך נתקענו עם 35 שחקנים בסגל… אי אפשר לעשות רכש, לא יכולים להעלות שחקנים מהנוער. נאלצים למכור שחקנים כמו וראן ואשרף רק כדי להישאר עם מרסלו, איסקו ומריאנו. זה מה שקורה כשלא יודעים לחתוך בזמן. אף אחד לא ישים כסף עליהם ולא על בייל. לא בטוח שימצאו גם קבוצה שתרצה לקחת אותם בחינם ולשלם את השכר שלהם.

הקבוצה זקוקה למנהל מקצועי דחוף. לצערי נראה שכל מה שמעניין את פלורנטינו זה המורשת שלו. חידוש האיצטדיון, הסופרליג והאגו שלו. הקבוצה באה אחרי כל אלה.

ממפיס לא משדרג, נקודה.
לא מבין למה אתה חושב שהוא שידרוג… גם מריאנו הכלומניק הפציץ בליגה הצרפתית, האם הוא הצליח בריאל? יוביץ’ הפציץ בגרמניה, מה קרה בריאל?
וממפיס כבר היה בקבוצה גדולה וקרס, תוך חודשיים אלא אם קומאן סתם יתעקש ממפיס הוא שחקן ספסל בברצלונה.

האמת שנראה שברצלונה מנסה להיפטר מדמבלה בכל מחיר, לא הייתי מתנגד בכלל לאיזה מחטף במחיר הנכון. כשהוא כשיר עדיף על כל ההתקפה שלנו.

זה שחקן שאוהדי ברצלונה אומרים עליו “הלוואי היה כשיר כמו בייל.”