דיון ההעברות והפנטזיות :: ארדה גולר כבר כאן, מה עם הצב? (חלק 1)

כל פעם שאמבפה מבטל לנו, אנחנו מקבלים קשר בול בפוני.
יאללה, שיבטל לנו עוד איזה פעמיים-שלוש ונסגור הרכב לעשור קדימה.

מעולה, נוכל לשחק בשנה הבאה בהרכב חמשת הקשרים עם 451 מחומש פלוס בנזמה

קישור של קמאבינגה, צ’ואמני ו-ואלוורדה מאפשר לנו לשחק כדורגל מודרני. שילוב של אתלטיות, כישרון וחוכמת משחק אצל שלושתם. סוף סוף נוכל לראות משחק לחץ ויציאה מהירה קדימה.
רק צריך מאמן שישים אותם בהרכב ולא את קאסמירו, קרוס ומודריץ’…

אגב, עם כל הכבוד למקורות עיתונאיים עד שאני לא רואה את צ’ואמני מוצג בברנבאו אני לא מאמין לכלום. הספיק לי מה שקרה עם אמבפה. אם נפספס גם את צ’ואמני אז פלורנטינו צריך לפרוש.

אם כבר אנחנו בקטע של זריקת שמות בדיוניים, ראיתי שהאס זרקו היום את השם של דמבלה.

התגובה הראשונית הייתה להתפקע מצחוק ואין שום אמונה בבנאדם הזה, אבל בהתחשב בשיקולים לטובתו (מגיע בחינם, הצלחה שלו פה תהרוג את אוהדי ברצלונה, כשהוא טוב הוא מושלם, שתי רגליים שהן אותו דבר)? לא יכול להגיד שזה לא קורץ. @SantiagoBernabeu כמובן ימות עליו.

פלורנטינו ולאפורטה כנראה בקשר טוב מדי כדי שדבר כזה יקרה.

שחקן מצוין אבל לא תמיד הכי מפוקס. וכמובן שיש את עניין הפציעות וההיעדרויות.

עדיף שיילך לקרקס בפריז.
אנחנו רוצים שחקני כדורגל אמיתיים :).

הדבר שקצת נאחס באובדן של האלנד/אמבפה זה שאין באמת על מי לפנטז. אין אף שחקן התקפה מלהיב ובגיל הנכון בכדורגל העולמי שאתה יודע בוודאות שהוא שובר שיוויון ושחקן מכריע לעשור. אפשר לחלום על נונייזים למיניהם אבל זה לא זה.

אני הייתי מתמקד בקשר איכותי ומגינים תוקפים ברמה גבוהה לצד חיזוק של שחקן התקפה ורסטילי וצעיר. אין סיבה לשפוך כספים על סאלח/מאנה/סון/קיין וכולי הם כולם מעל גיל 28 וראינו מה קרה בפעם האחרונה שהבאנו כוכב על ״בשיא הקריירה״.

בהחלט. ובגלל זה מה שנדרש כעת זה לנסות להשתחרר מהמחשבה שיהיה לנו שחקן שובר שוויון ולחשוב באופן רחב יותר על הקבוצה.

לדעתי מה שריאל צריכה יותר מכל זה עוד גולר. עוד איום על השער. שנים שהקישור לא כ"כ מספק לנו את זה. בגלל זה הייתי הולך על קשר שיכול גם לאיים על השער. זה יכול להיות ברנרדו וזה יכול להיות אנקונקו. מתאר לעצמי שאפשר לחשוב על שמות נוספים אבל לדעתי אלה הבולטים והריאלים.

בנזמה לא שובר שוויון ? השחקן הטוב בעולם…

בנזמה אכן כזה. השאלה היא עד מתי הוא ימשיך להיות כזה. אמבפה הוא רכש לכמעט עשור.

לא אתפלא אם עכשיו נשמע שמתחילים לחסוך למבצע הלאנד ב2024.

בנזמה נראה שיש לו עוד שנתיים טובות, יש למצוא מחליף בתקופה הזאת.
יש להמשיך לעקוב אחרי האלאנד וכמה הוא מצליח להשתלב בשיטה של פפ ואיך הוא מסתדר עם פפ.

שמע, הצלחת להפחיד אותי.

אתה תראה כתבות איך המועדון לא רוצה לזרוק סתם כספים, ומסתדרים עם מה שיש ורואים בויני ורודריגו world class לכל דבר. ישדרגו את החוזה של רודריגו גם למעמד גבוה. יגידו הפתרון מגיע מבית.
יגיע אוגוסט - הכותרות יהיו - הזארד הוא הרכש, לאחר הוצאת הברזל מהרגל הוא בטוח שהוא יכול לשחזר את היכולת. חוד אימתני של הזארד - קארים - ויני.
יגידו שלא רוצים סתם לזרוק כספים על שחקנים בני 28+
ואז כמובן יוסיפו לזה שהנה המועדון מחזיק ב4-5 שחקנים שסיימו בטופ 20 של כדור הזהב :), תוסיף לזה אלופי ספרד ופיינליסט ליגת אלופות.
יחזקו את הקישור, יחזירו את פראן (המגן שיעלה 5 מיל׳), יחתימו את רודיגר – ולא אתפלא אם זה יהיה הקיץ שלנו.

ריאל לא תשלם כל כך מהר 80-100 מיל׳ יורו על שחקנים שהם לא מאמינים שהם game changer אמיתי. וכאלה יש רק 2. (מדבר על שחקני התקפה)
לדעתי על טושמאני הם ישימו בסוף 60+ משתנים מסוימים והיא יכפה העברה אלינו ולא לליברפול

יגיע ינואר יתחילו לדבר על הלאנד, ויזכירו את הסעיף שחרור שלו… וזה כדור שלג מתגלגל

כמה מדברי הצב וחליפי

1. זה לא היה הכסף אלא הפרויקט הספורטיבי. הם דיברו על סכומים של כסף רק בשבוע האחרון ועל זכויות הimage.
  2. זה לא היה הזמן הנכון עבורי לעזוב את צרפת, איפה שגדלתי ומאיפה שאני נמצא. אני מודה לריאל על כל המאמצים שהם עשו בשביל לרצות אותי ולהביא אותי, אני מביע שמחה על האהבה שלהם ומבין את התסכול שלהם. אבל כמו שאמרתי אני צרפתי, וכצרפתי רציתי להישאר כאן. אני שמח עם ההחלטה שלי, ומסתכל על העתיד הקרוב. איני יודע מה יהיה ויכול לקרות עוד 3 שנים.
  3. חליפי טוען שיש מועדונים שיכלו לשלם יותר.

כל היתר קשקושים על סרט הקפטן וחרטות כאלו.

בנוגע לקשקוש על פרויקט ספורטיבי בפסז’ -

200w (1)

אני אולי מאמין לסעיף 2, אבל אני בטח ובטח שלא מאמין שזה לא קשור לכסף.

אני רק מקווה שעוד 3 שנים הוא יראה דלת סגורה, יש עניין של כבוד המועדון שחשוב מאוד פה. ריאל ליטרלי וויתרה על הלאנד בשבילו. אי אפשר לעבור על זה סתם לסדר היום.

אני לא לגמרי מסכים בנושא, כי זו לא אשמתו, ובטח לא רק אשמתו, שריאל הזניחה את הניסיון להחתים את הלאנד כי היא הייתה משוכנעת שאמבפה אצלה בכיס, כשכל מה שיש לפלורנטינו ביד זה הסכם בע"פ.

אבל עזוב, לא רלוונטי. גם ככה את כל מה שאמבפה יגיד בנושא (וגם כל מה שריאל תגיד, אגב) צריך לקחת בעירבון מוגבל.

לגביי העוד כמה שנים - מבין אותך, רגשית, עכשיו. בתכלס, לא מאמין שזה יהווה שיקול משמעותי בהחלטה עתידית שכזו, אם וכאשר. הכסף שוב יהיה זה שישחק תפקיד.

לא יודע מה אתכם אבל ממש מרגש אותי הילד, איזה פטריוט ! מוותר על החלום שלו מילדות לטובת המדינה שלו והרצון להפוך את הליגה הצרפתית להכי טובה בעולם, אין דברים כאלה, איזה תותח !

לא עניין של משהו רגשי (לפחות במקרה שלי, לא באמת מעניין אותי שהוא אמר לא ל״ריאל״).
מעניין אותי איך המועדון מצטייר כלפי חוץ. באותה הדרך שידעת להראות לראמוס ורונלדו את הדרך החוצה כי לא הסכימו למדיניות של המועדון, באותה הדרך שבה מודריץ׳ מאריך כל שנה רק בעונה נוספת…
באותה הדרך שיש מדרגות שכר וסולם שכר מוגדר בריאל… כל האקו סיסטם הזה תורם לבריאות הסגל והמועדון.
וצעדים כמו שהצב עשה, פשוט מפרים את הכל.