דיון ההעברות והפנטזיות :: ארדה גולר כבר כאן, מה עם הצב? (חלק 1)

זה שהקדימו את הדדליין לעסקה לא הופך אותה לקשה יותר אלא רק למוקדמת יותר, שזה טוב גם לריאל מדריד. עניין של זמן עד שכל הליגות ייאמצו את החוק הזה.

https://twitter.com/NicoSchira/status/1019713400287490048

עיתונאי של הגאזטה. מקור שנחשב מהיותר אמינים.

אם כל הליגות יאמצו את החוק הזה, מצוין. הבעייתיות היחידה, מבחינתי, היא שכרגע רק הליגה האנגלית שינתה את הדדליין, וזה יוצר “פגיעה” בקבוצות מליגות אחרות לגמרי.

למה בדיוק זה יוצר פגיעה?

כמו שגיא ציין, גם אם רק ליגה אחת תאמץ אותו זה חוק חיובי.

אולי “פגיעה” זה מונח לא נכון, אבל הכוונה היא שהאפקט יהיה יותר גדול, ומהותי, כאשר עניין הקדמת הדדליין יאומץ על ידי שאר הליגות, או לפחות על ידי שאר הליגות הבכירות.

גם הליגה האיטלקית אימצה את החוק הזה. החלון שם נסגר ב-18 לאוגוסט שזה מועד פתיחת הליגה באיטליה.

טוב, אז בטח שמעתם שניימאר הודיע כצפוי שהוא נשאר בפס"ז.

עיתונים עדיין יש למלא אז פרט להזאר במארקה מעלים שוב את שמו של איקרדי כמועמד. סעיף שחרור של 110 מיליון יורו, וחוזה חדש על השולחן שהוא טרם חתם עליו.

התוקף של סעיף השחרור הזה שלו לקבוצות מחוץ לאיטליה פג ב-15 ביולי בכל שנה.

די מארציו שנחשב אמין פירסם אתמול שבנזמה סיכם את תנאיו במילאן, הסוכן שלו הגיב באימוג’ים:

https://twitter.com/KDjaziri/status/1020424738403946497

מה שנקרא, אין לנו עיתונאי לסמוך עליו אלא על דורון בן דור שבקריות.

עוד אתמול, נשיא נאפולי דה לאורנטיס הכחיש שנאפולי רוצה את די מאריה ובנזמה וכינה אותם זקנים. בנזמה העלה תמונה שלו ושל די מאריה וכתב משהו כמו “עוד משוגע ברשימה שמדברת על ה9”.

קארים + ריאל מדריד = אהבה לנצח

תמונה שעושה רע בנשמה.

(ועוד בנושא בנזמה, העיתונאי האיטלקי הגיב ללגלוג של הסוכן של בנזמה וטען שהדיווח שלו אמין ושהייתה שיחה בינו לבין גאטוסו)

לדעתי כל הסיפור של בנזמה ומילאן זה בסך הכל ניסיון של מילאן להלחיץ את צ’לסי למכור לה את מוראטה בזול. זה לא סוד שמילאן נעולה על מוראטה וגם מוראטה רוצה לעבור אליהם. צ’לסי קנתה את אלברו לפני שנה תמורת יותר מ-65 מיליון יורו ולא רוצה למכור אותו בגרושים. הבעיה שהערך שלו ירד ואין יותר מידי קבוצות שרודפות אחריו, מה שמציב את צ’לסי בעמדת מיקוח בעייתית מול מילאן. נשאר להם רק להתמקח על המחיר. מילאן מדליפה לעיתונאי איטלקי אמין על מו"מ בינה לבין בנזמה כדי לאותת לצ’לסי שיש להם עוד אפשרויות וכדאי שיתחילו להתגמש. רק שהם לא צפו שהסוכן של בנזמה יפוצץ להם את הבלון.

לצערנו אין אף קבוצה אירופית בכירה שתתפתה לקחת את בנזמה. גם כל הדיבורים על נאפולי בחודש האחרון היו בלוף אחד גדול כשהנשיא של נאפולי אמר שהם לא מעוניינים בשחקנים מבוגרים כמו די מריה ובנזמה.

אנחנו תקועים עם בנזמה עד 2021.

אני חושב שריאל מדריד לא רוצה ומעולם לא רצתה למכור אותו, וזה לא בגלל שזידאן שמר עליו כפי שאנו רואים כעת. פלורנטינו, השחקנים וכל אנשי המקצוע במועדון מעריכים אותו.

יש לך שמץ של מושג מה גרם להערכה הגדולה הזאת? אולי ריסוק המכוניות או הפרשיות בהן הסתבך? כי על המגרש הוא לא היה להיט אף פעם.

באמת לא ברור לי איך הוא מקבל כל כך הרבה ריספקט מהמועדון.

מסכים. אני מבין למה רוב השחקנים נהנים לשחק איתו, אחרי הכל הוא חלוץ שמעדיף לבשל מאשר לכבוש. היה הגיון מסוים להשאיר אותו כל עוד רונאלדו היה פה. השילוב ביניהם היה נוח לרונאלדו. עכשיו בלי רונאלדו בנזמה כבר לא יכול להסתתר. חייבים חלוץ אפילו יותר ממה שצריך את קורטואה והזאר. חלון ההעברות רחוק מלהסתיים אז אין מה להיכנס לפאניקה אבל אני לא מקבל את הרושם שבכלל מחפשים חלוץ.

לופטגי היה הסקאוט של המועדון בין 2006 ל-2008 ולפי הפרסומים הוא כתב את הדו"ח הראשון שהמליץ למועדון לרכוש את בנזמה, שנקנה שנה מאוחר יותר.

לטעמי, לבנות על בנזמה כבורג מרכזי אחרי העונה (או עונות) המזוויעה שעברה עליו בתור חלוץ מטרה זו רשלנות פושעת ואות קלון למועדון שמעריך את עצמו כגדול באירופה. לא יתכן שהכובש המצטיין של המועדון בכל הזמנים יעזוב בכזו קלות ואדישות מצד ההנהלה בזמן ש"חלוץ", שלא ראוי להיות מגבת בתא הלבשה שישבו בו חלוצים גדולים כמו ראול, רונאלדו, ואן ניסטלרוי, ישדרג את מעמדו מידי שנה, יזכה לתמיכה מלאה מצד ההנהלה וימשיך ליהנות מהתנאים הכי טובים שמועדון כדורגל יכול להציע.
אם אחרי עונה כזו בנזמה לא עף על טיל, מבחינתי אבדנו.
ואל תספרו לי שהוא כבש בחצי גמר וגמר ליגת האלופות בעונה שעברה, כי מה שקרה שם זה צחוק מהעבודה.

אני יכול לנחש, אבל להחמיא לבנזמה עושה לי צרבת.

לפי מארקה קובא נחוש בדעתו לעזוב גם אחרי ששוחח עם לופטגי שלשום.

למכור עם סעיף רכישה בחזרה יהיה הפתרון הטוב ביותר לדעתי.
כוח פריצה מעולה אבל די טיפש ולא יעיל.

הקבוצות שהוא שואף לעבור אליהן לא יסכימו לסעיף החזרה, וגם אם כן - הוא יהיה סופר גבוה. אם הוא עוזב הוא עוזב.

בנושא אחר, פלורנטינו הנמיך ציפיות בהצגה של ויניסיוס ביום שישי. אודריוסולה ווינסיוס נכללים בהגדרה של ה-magníficos שהוא הבטיח…

image

נכון שיש דמיון למקרי חאמס ומוראטה שאפשרו להם לעזוב, אבל אני לא חושב שפלורנטינו יאפשר נטישה נוספת בקיץ כזה. כל עוד לקובאציץ’ יש סעיף שחרור גבוה - אני מעריך שיישאר במדריד בכל זאת. נראה אם הוא יהיה מספיק נחוש לעזוב.

ראיתי קשקושים בטוויטר על כך ששמו של ז׳ירו מקושר אלינו.

לא יודע אם זה מבוסס על משהו, אבל מעניין לשאול: הייתם מביאים? למה?