דיון ההעברות והפנטזיות :: ארדה גולר כבר כאן, מה עם הצב? (חלק 1)

אני מאמין שחלק מהשיקול עם תאו הוא החזרה של נאצ’ו להיות גבר לעת מצוא בצד שמאל במקום בימין, ככה הוא ואודריוסולה לא יצטרכו להתחרות על דקות. סטייל 2015-17 רק עם אודריוסולה במקום דנילו, שזה חתיכת שדרוג. יכול לעבוד.

אני אשמח אם קורטואה יגיע אבל קצת מטריד אותי הזיגזג של המועדון סביבו. ירדו ממנו לגמרי אחרי תצוגת הנפל מול ברצלונה עם השערים בין הרגליים. הוא לא נחשב כשידרוג משמעותי (אם בכלל) על פני נבאס והמועדון התעניין בעיקר באליסון. הגיע המונדיאל, קורטואה נותן כמה משחקים טובים ופתאום הוא השוער המועדף והוא גם עולה חצי מאליסון. זה לא רציני לבחור על סמך טורניר אחד, גדול ככל שיהיה. אם המועדון חשב שהוא לא מספיק טוב קודם אז 7 משחקי נבחרת לא אמורים לשנות את הדעה.

אני לא צופה בליגה האנגלית. ממה שאני קורא רוב אוהדי הפרמייר ליג חושבים שהוא שוער טוב אבל אוברייטד עם משחק רגל חלש. האם באמת שווה לשים עליו 35 מיליון יורו ולהביא אותו במקום נבאס שהוא גם סוג של קמע מזל עבורנו?

מצד שני מה כבר אליסון עשה שקורטואה לא עשה? נתן כמה הצלות יפות באלופות? מניח שרובכם לא ראיתם אותו משחק אחרי משחק ואני אישית מהקצת שראיתי (נגד ברסה וליברפול ובמדי ברזיל) לא התרשמתי בכלל.
נשאלת השאלה האם נבאס באמת כזה גרוע כמו שעושים ממנו, כי לצד כמה טעויות גם סיפק הצלות אדירות ואחד האחראים על ה3 זכיות הרצופות.

מצד שני 35 מיליון זה גרושים במחירים של היום.

היה עדיף לנו אם קורטואה היה מסיים את החוזה בצ’לסי ובא עונה הבאה כשחקן חופשי. מצד שני רצינו לעשות את אותו הדבר עם דה חאה ובסוף הוא האריך חוזה ביונייטד…

35 מיליון יורו זה באמת לא בשמיים במצב הנוכחי. אם נקבל את קורטואה של המונדיאל זאת בטוח עסקה טובה. אם נקבל את קורטואה של השנתיים האחרונות בצ’לסי אז אולי עדיף להישאר עם נבאס בשער.

קורטואה טוב מקיילור, צעיר ממנו בכמעט 5 שנים וזול. השנתיים החלשות שלו בצ’לסי הן מדומיינות. אני לא מבין על מה הדיון.

מסכים עם הכל אבל אני חושב שלא יזיק לנו שחקנים “מבולגנים” כאלו שהרבה פעמים יעשו פעולה טיפשית אבל התעוזה שלהם מתישהו גם משתלמת. רק מרסלו הוא כזה אצלינו. ודי נמאס לי מהשיעמום של קרוס ושות’.

בכל מקרה הוא כנראה רואה את אחיו לוקח גביע עולם בתור שחקן הרכב ואוכל את הלב. בנוסף, בלי דקות משמעותיות הוא לא יתקדם לשום מקום ולכן מכירה עם אופציית החזרה היא כנראה האפשרות הטובה ביותר.

השאלה לגבי תיאו היא מה המאמן יעשה במידה ומרסלו פצוע, וראן וראמוס כשירים ויש היום קלאסיקו או משחק בפיחואן. אם הוא בוחר בנאצ’ו כמחליף אז תיאו לא צריך להשאר. אותו דבר לגבי אשרף.

לגבי קורטואה, הוא שוער הרבה יותר טוב מקיילור ואנחנו קמע המזל בחיים שלו, לא להיפך.

טיבו קורטואה מתקרב לריאל מדריד, הוא מחפש בית נוסף מעבר לזה שיש לאישתו ובנותיו. בשער המארקה תוכלו לראות את קורטואה נהנה מכל רגע בחופשה ובמועדון סומכים על רצונו לחזור לריאל מדריד. בכתבה באתר הכותרת היא שקורטואה בדרך אבל אין גלאקטיקו, צ’לסי מערימה קשיים לגבי אדן האזרד. ציטוט שלפי תחנת רדיו RMC1, יש להאזרד סיכום בעל-פה עם ריאל מדריד - נמחק כנראה. מעבר לכך שימו לב שיש תאריך בנוגע להאזרד, ה-9 באוגוסט, ומדוע? לפי החוקים החדשים של ההתאחדות האנגלית, הקבוצות לא יוכלו לרשום שחקנים לליגה מעבר לתאריך הזה, כך שצ’לסי אם תיהיה מוכנה למכור(מוערך ב-200 מיליון יורו) - אמורה למצוא מחליף עד לתאריך הזה.

אלברו אודריוסולה המגן הימני הצעיר שהצטרף מריאל סוסיאדד, יוצג היום רשמית לתקשורת בשעה 14:30 שעון ישראל. את חולצה מס’ 7 הוא לא יקח מן הסתם, כנראה זו של אשרף חכימי.
מעבר לכך, באיירן מינכן מחפשת מחליף לחאמס לפי המארקה. הקשר הקולומביאני מרוצה ממעמדו בקבוצה אבל כשריאל מדריד קוראת לו הוא רוצה לחזור, ויודע שהמאמן בונה עליו. חאמס לא ידחוף לעזיבה בכל הכוח וזה יקרה רק אם באיירן מינכן תסתדר.

להתאבד עליו זה כבר באמת לא רציונלי. עם כל הכבוד ל 14 שערי ליגה שהוא נותן בעונה.

גם לי המחיר צורם בעין ומפתיע אותי עם כל הכבוד לאינטרס של צ’לסי להשאיר אותו ואני יודע שהוא מפלרטט על תקן המותר, בניגוד לניימאר למשל שלא מדבר על אפשרות לעזוב אבל תופס את פאריס בביצים[באופן כללי] - המחיר לא מושפע בכלל מזה שהם משחקים בליגה האירופית. מה שכן אני חושב שאין תחליף אמיתי לכריסטיאנו וגם אם ניימאר היה מגיע או אמבפה - 50 גולים בעונה אנחנו לא נקבל מאף אחד ואני מניח שגם יחד עם בישולים הם לא היו מגיעים לזה. בקיץ שעבר למשל הייתה לנו פריבילגיה לוותר על אמבפה במבט לעונה אחת קדימה בלבד. הפעם למועדון לדעתי אין לוקסוס שלא להביא את האזרד\שחקן התקפה מצוין. זה כבר לא שאלת ה-‘האזרד או ניימאר’ כי הברזילאי לא רלוונטי ואמבפה עוד היה רחוק משניהם וידעתי את זה. אני חושב שבמה שקיים אני אסתפק בזה שהאזרד וחאמס יגיעו ולגבי החלוץ אני באמת לא יודע, צריך לחשוב על משהו טיפה יותר טוב מרודריגו.

טוב מאוד אגב החוק החדש הזה בליגה האנגלית ככה יהיה זמן לנסות משהו אחר במידה ועסקת האזרד נופלת.

ניימאר ממש לא תופס את פריז בביצים. יש לו חוזה ארוך מאוד, ולמועדון אין שום צורך כלכלי למכור אותו. אם יבחר בשביתה איטלקית, הקטארים כבר הוכיחו במקרה וראטי שאין להם בעיה. בקרב מי ימצמץ ראשון, העפעפיים של ניימאר יקרסו הרבה לפני אלו של השייח’. הבעלים חיפש ליצור למועדון תדמית של מועדון טופ באופן סופי, וניימאר היה הכלי לעשות את זה. הוא כלוא בכלוב זהב.

לחובבי המספרים:

https://twitter.com/OptaJose/status/1019580888194207746

פלורנטינו אמר שהסגל הולך להתחזק בשחקנים magníficos.

בתקווה שהם יהיו Danilos וIllarramendios :sunglasses:

2 דברים : 1) ממה שאני יודע קורטואה לא גר עם אשתו, כי היא ספורטאית גם כן (כדורעף או משהו) והיא משחקת מדריד, שם הילדה שלו גרה ובגלל זה חשוב לו להגיע.

1. החוק הזה מפגר ולא מובן לי. במילים אחרות חלון העברות של הליגה האנגלית נגמר בתאריך הזה ומגביל קבוצות אחרות. זה ממש מעצבן.

למרבה ההפתעה, החוק בליגה האנגלית נועד להטיב עם קבוצות אנגליות ולא עם אוהדי הליגה הספרדית. קבוצות התחילו את העונות האחרונות, באמצע אוגוסט, עם חצאי סגלים, כי חלון ההעברות נמתח עד השניה האחרונה של החודש. החוק הזה נועד להבטיח שליום הראשון של העונה הקבוצות יגיעו עם הסגל הסופי שלהן, לפחות עד ינואר, והכדורגל יהיה טוב ולא מלווה בתירוצי “עוד לא הבאנו את ברבאטוב. כשהוא יגיע תתחיל העונה באמת”.

מצד שני, זה גם מצמצם את טווח הזמן של קבוצות אנגליות להיפטר משחקנים בלתי רצויים, וגם מצמצם את טווח הזמן שלהם למשא ומתן עבור שחקנים שיש עניין לרכוש אותם. בטח בשנת מונדיאל.

אם אני לא טועה לשחרר מותר. רק לצרף אסור אחרי הדד-ליין.

הממ, מותר גם לשחרר וכמדומני גם לצרף שחקן חופשי.
זה אומר שבתכלס אפשר לעשות שלל קומבינות. למשל, אפשר להעביר שחקן אחרי מועד סגירת החלון ואז באורח פלא לשלם סכום מוגזם על שחקן אחר שיכיל את הסכום ששווה השחקן שהועבר אחרי מועד סגירת החלון.

מותר לשחרר, אבל כמות הקבוצות שיכולות לקלוט אותו, יותר נמוכה.

משום מה ההודעה שלי לא נשלחה, אבל אני מסכים שזה טוב לקבל סגל מוכן בתחילת הקיץ, דבר שהייתי משווע אליו בריאל. בפועל, יש מו’'מ והמצב הזה רק יגרום להם להיות יותר אגרסיביים (והם כבר כאלה עכשיו). אני מבין שזה תופס נטו לגבי צירוף שחקנים ולא שיחרורם, זה עדיין ייפגע במידה מסויימת בקבוצות שלא מצליחות לצרף שחקנים, אבל זה כבר אופ טופיק.