דיון ההעברות והפנטזיות :: ארדה גולר כבר כאן, מה עם הצב? (חלק 1)

אין לי ספק שיש המון קבוצות תחרותיות באירופה שהיו שמחות לשלם לו שכר כפול ממה שהוא יקבל מ-LA.

זו רק ראיה נוספת לכך שכדורגל לא באמת בראש מעייניו. הוא הולך לשם לנופש, לשמור על קצת כושר עד המונדיאל, ולשחק גולף.

האמת, אני יכול להבין אותו. זה הסוף של הקריירה שלו והוא הולך לעשות את מה שהוא אוהב. וואלה מכבד את זה. חבל רק שאת הפנסיה שלו אנחנו שילמנו בשנים האחרונות.

מסכים גם עם @dkaro ועם @jese : בעיקרון לא הייתי משלם לו הרבה כי אני יודע מה אני אקבל אבל מצד שני יש לא מעט קבוצות כמו שדוד אמר שבכיף היו נותנות לו 5 מליון (זה לא תלוש מהמציאות) — כי הן יודעות מה, אולי, הן יכלו לקבל ממנו בפוטנציה. הכל תלוי קבוצה, מצב, ושאיפות.

כך או כך בהחלט עצוב שזה מה שנהיה ממנו ואין ספק שהוא כנראה מחפש לנפוש, לשמור על כושר לקראת המונדיאל, ולשחק גולף. כנראה שיפרוש אחרי המונדיאל או עוד עונה-שתיים בגג. אבל מי יודע, אולי יזרום לו לשחק בMLS בחצי גז ולהתמקד בתחביבים שלו בשאר הזמן.

שיהיה בהצלחה.

6 מיליון שכר בסיס פלוס בונוסים הייתי מביא את דמבלה בחינם, עם ראש הזהב של בנזמה זה 15 בישולים בקלות. שישחק כל משחק מדקה 60 והלאה, זה יספיק.

זה מה שבארסה מציעה לו, אבל הוא רוצה כפול.

הבנתי שהוא הסכים לקצץ, אז כנראה שהבנתי לא נכון.

כפי שדור כתב באתר
העיתונאי אנטון מיאנה מדווח שריאל מדריד רוצה למכור את מרקו אסנסיו לפני קדם העונה (לפני ההמראה למסע המשחקים בארה"ב), כך שהעסקה צריכה להיסגר תוך שבועיים בערך. בסביבתו מאמינים שהוא יעזוב אחרי קדם העונה כלומר בתחילת חודש אוגוסט. פרט למילאן (לגביה דווח כי גם דומיניקו ברארדי על הכוונת והוא מכיר את הסרייה א’) גם קבוצה בפרמיירליג שביחסים טובים עם סוכנו חורחה מנדש - נמצאת בתמונה.

לדעתי הבעיה העיקרית היא שזה לאבד עוד עומק.

בסוף כרגע חושבים שהאזרד יעשה הסבה לעמדה מרכזית ושרודריגו יהיה יציב כל העונה. כמובן ״הזארד הרכש החדש״ אחרי שגנב 90 מיליון יורו במצטבר בינתיים חח

בפועל אנחנו מאבדים פה עוד 10-12 שערים. בסכום מכירה שלו, עדיף כבר שישחק עוד עונה ושלא נאבד שערים

משום שהחלוצים המחליפים שלנו לא שווים כלום וגנאברי יודע לשחק גם בחוד, לפחות לפי מה שזכור לי מנבחרת גרמניה - הייתי רוצה לראות את גנאברי מגיע גם אם אסנסיו היה נשאר. זה לא מציאותי כנראה ואולי חושבים שזה “עומק מוגזם” - צרות של עשירים. אני לא חושב כך, ותמיד אזכיר את 11/12 ועונת הדאבל עם זידאן - צריך סגל גדול ורחב. הדאבל בעונה שעברה ביחס לשחקני ההתקפה הוא די פוקס. מה שיש כרגע זה חד משמעית מעט מדי גם אם הזאר כשיר ל-35 משחקים בעונה. אני חד משמעית מכיר את “הבעיות” ו"הקשיים" בשוק ולא מאשים אף אחד בזה שאמבפה לא הגיע אבל עצוב לפתוח את העונה הבאה עם אותה ההתקפה במקרה הטוב.

בשביל שחקן התקפה טוב הייתי מוותר על טשואמני וגם על רודיגר אפילו, תחזיקו חזק (סתם מהקטע הזה בשאיפה שיהיה כיף יותר לראות משחקים ויהיו לנו עוד אופציות בהתקפה). הרי עונת 22/23 מתחילה מאפס לא רק בברנבאו אלא גם כאן. אחרי ה-0:0 הראשון תראו אותי מתלונן :slight_smile:

אגב, @Gahtan, איזה כיף ‘לקשר’ בין האוהד שהגיב בדף בפייסבוק לבין הכותב בפורום, עכשיו אני יודע (למרות שזה די ברור לפי שם המשפחה).

כן אין לי מה להסתיר :slight_smile:

אוי ואבוי לנו אם שובו של האודריוסולה יכה בנו גם באפטרשוק ויוביל את ואסקז לעמדתו המקורית בהתקפה;

ויניסיוס (הזארד), בנזמה (מיוראל), רודריגו (לוקאס).

לא נראה טוב. מהסיבה הזו לגיטימי להסיק שבמועדון לא ישנו בעמידה וכתוצאה מכך יגיע חיזוק התקפי על חשבון אסנסיו. מריאנו ויוביץ’ כבר כל-כך פאסה. גנאברי אופציה חביבה אבל מגיע לנו סקורר אמיתי… סון הקוריאני מחליף קידומת השבוע לכן אני מניח ששמו לא עלה, אנדרייטד

זה מאוד פשוט וגם פרז אמר את זה - אם אסנסיו עוזב יביאו מחליף. אבל רק כשיעזוב

הבעיה היא שבמצב של השוק באמת אין שחקן שאפשר להגיד שהוא גם ברמה של ריאל וגם מתאים למדיניות הרכש הנוכחית - וגם אם כן הדרישות של השחקן/מועדון מוגזמות (ע״ע אנתוני וגנאברי)

מאוד הייתי רוצה לראות פה את די מאריה עושה קאמבק לדוגמא, אבל המועדון לא מסתכל על שחקנים בגילאים האלה (ובמקרה הספציפי הזה זאת טעות לדעתי - בהתחשב במצב בהתקפה ובשוק, לקחת שחקן חופשי ועוד את די מריה כפלסתר לשנה שנתיים עם משכורת שהיא די הוגנת)

היה דיבור בזמנו על מאחרז. נשארה לו שנה אחת בחוזה והוא בכיף יכול לתת עוד 3 עונות. גם חאקים זייך פנוי…

זייך לא מספיק טוב לאגף, לפחות לא ב433
לא חושב שנקבל ממנו יותר מאסנסיו

קל וחומר די-מאריה, מה אנחנו יובנטוס רחמנא ליצלן? נפטרים מכריסטיאנו רונאלדו (36) בטענה שהוא בגיל מתקדם מדי ו’בלתי-אפשרי’ לבנות סביבו סגל אך קיץ לאחר מכן מחתימים את די-מאריה (34)? הזוי ומיותר, בכלל יובה הפתיעו לשלילה בשנים האחרונות.

להחתים את די מריה זה שונה מלהחתים את כריסטיאנו (יודע שלא הצעת, אבל לשם ההשוואה)
די מאריה יכול להגיע לעמדה שכרגע במצב בסגל היא מבין השלוש עמדות הכי בעייתיות (אגף ימין בהגנה והתקפה, וחלוץ מחליף) וגם במצב בשוק פשוט אין שחקנים טובים מספיק וריאליים שיגיעו לקבוצה.
להביא את די מריה שכנראה לא יקבל משכורת ענקית אלא די הגיונית, כשחקן שמקבל את זה שהוא לפעמים על הספסל וכפלסתר לעונה שתיים עד שיגיעו אופציות טובות בשוק זה צעד טוב לדעתי. זאת עמדה שנחוץ בה חיזוק

זה ייצר גם סטיואציה שונה מאשר שנקנה שחקן שלא מספיק טוב כי במקרה הזה ריאל לא תגיד אה אוי יש לנו כבר את די מריה בעמדה הזאת וקנינו אותו בהרבה כסף והוא משתכר הרבה אז לא נביא שחקן - אלא פשוט יביאו שחקן

אפילו הייתי מקבל את דמבלה בזרועות פתוחות עם חוזה לשנתיים של 6 מ׳ לעונה - לך תדע מה אנצ׳לוטי יעשה ממנו :wink:

אני כן מוכן לקבל פלסתר להרכב/רוטציה לעמדות הקיצוני ימני והחלוץ המחליף שמגיע בסכום קטן (עדיף בהעברה חופשית) אם אין אופציה טובה יותר בשוק.
רק שצריך לעשות את זה בשכל ולא לחלק חוזים ארוכים אלא חוזים לעונה/שתיים ואם השחקן גם לא מבוגר אז אם טוב נמשיך ונאריך חוזה, אם לא - שלום ולא להתראות,הנזק יהיה קטן וזה קונספט שהוא די כמו השאלה.
מי יקבל את זה?

1. אותם שחקנים חופשיים שלא מוצאים קבוצות אבל אולי כן יכולים לתרום קצת יותר ממה שיש לנו למרות החשש (דיבאלה, דמבלה)
  2. שחקנים מבוגרים (די מריה, קבאני אם היה משחק יותר השנה, אפילו דז׳קו)
    מעדיף לשלם ״השאלה קצת יקרה״ על השחקנים המבוגרים עד שיהיה מישהו רציני וריאלי על הכוונת מאשר לשלם איזה 30 מליון על מאיוראלים ומאריאנוים כאלה שבסוף גם נותנים פחות וכמעט כלום וגם ניתקע איתם

אני לא מסכים לגבי אנחל די מאריה, כגיבוי הוא יכול להיות נהדר. שחקן שמגיע לריקוד האחרון בקריירה, בהעברה חופשית, מניח שהיינו מקבלים ‘העדפה’ על חשבון יובנטוס. הוא כמובן היה המפסיד הגדול משיטת המשחק של פריז סן ז’רמן ו’שלוש המפלצות’. העונה האחרונה מחורבנת אבל זו שקדמה לה הייתה בסדר. לא התרשמתי שהמהירות או הזריזות אבדה וחסר לנו שחקן כנף. שוב, לצערי כבר הרבה זמן, מאז החתמת אדן הזאר, אנחנו מסתכלים על ההתקפה במשקפיים של “הרע במיעוטו” - וזה לא רע. ריאד מאחרז שחקן לא רע בכלל אבל לא הייתי ‘חוגג’ אם היה מגיע. שאלה טובה את מי הייתי מעדיף, אותו את גנאברי. אני מתחרט שלא התאבדנו על מאנה.

מריו גילה (חילה?) נמכר ללאציו תמורת 6 מיליון יורו,50% מהזכויות יישארו אצלנו.

עריכה: גם יוביץ׳ עובר לפיורנטינה,בחינם,50% ממכירה עתידית שלנו.

הסיבה:
https://twitter.com/madridxtra/status/1544070044866461696?s=21&t=WBtId9CU19Kj2g3GPljGhA

לא מוצא את ת’רד הטקטיקה אז אשאל פה:
תגידו, לדעתם מייעדים לוואלורדה את עמדת הקיצוני הימני בשנה הקרובה? אולי כמחליף. הדלות באגף ימין וריבוי קשרי האמצע גורמת לי לחשוב שכן לצערי.

יש עוד קבוצה בגלובוס שמשחררת שחקנים לא מבוגרים עם חוזה? לראש עולים לי חאמס, קאקא וכמעט בייל בקיץ שהיה מועמד לסין, גם חאבי סאנצז אם אני לא טועה.

בטח, יוביץ’ יצור אבל איטליה היא מקלט לחלוצים בינוניים ובכלל קבוצות הטופ שם מתות על פרויקטי שיקום, קשה לי להאמין שאיזו אינטר או מילאן לא הייתה שמה עליו סכום סמלי כמו 5M בנוסף ל50% ממכירה עתידית.

אתה צודק וזה מעצבן אבל אם אין הצעות אז מה כבר אפשר לעשות? נקווה שהוא ייתן עונה טובה ואז יימכר באיזה 30 מיליון ונקבל עליו 15,מה לעשות,פלופ שלנו.

קבוצות לא מטומטמות וכולן היו מודעות למצב שיוביץ כמו גם מריאנו הם נטל לריאל מדריד.
אחת הרכישות הכושלות שזכורות לי, אשכרה 60 מליון יורו לפח.