דיון ההעברות והפנטזיות :: ארדה גולר כבר כאן, מה עם הצב? (חלק 1)

אבל אם אתה ‘פוגע’ בוויניסיוס שרשם עונה פנומנלית והשאיר טעם של עוד (כן, אני מודה שאני לא ממהר ‘לחתום’ על כך שהוא ישחזר את היכולת שלו) - אתה פוגע בקבוצה, ומשמעותית. אין טעם לעבור ל-4:4:2 בטח בהתחשב ביכולת ההתקפית של המגנים שלנו, גם אם דויד אלאבה ישחק בצד שמאל. אלאבה נופל ממרסלו בשיאו.
באיטליה זרקו לאוויר את השם של פאולו דיבאלה אבל לא יגיע חיזוק בנוסף אלא רק אם מרקו אסנסיו הולך וכך זה מסתמן. דיבאלה פעם היה קוסם אבל עבר שנים קטסטרופליות מעבר לזה שהוא מחמיץ המון משחקים בגלל פציעה, מפגין אופי חלש מאוד. אין לו עמדה במערך שלנו. אם הטיעון שלי לשחקנים שמקושרים אלינו זה “או.קיי - זה עדיף על כלום”, זה אומר הכל. אני די מתוסכל עם החלק ההתקפי שנצא איתו למלחמה בעונה הקרובה 22/23. הגיע הזמן לשמור כבר על אליפות ספרד בפעם הראשונה מאז 2008 ובפעם השנייה בלבד בשנות ה-2000.

אני מסכים איתך. כואב לי שפסספסנו את כל האופציות ההתקפיות החמות שהיו על השולחן (אמבפה, האלנד, נונייז, חוליאן אלברז) ונשארנו עם ברירות מחדל.
ועדיין מרגיש לי שאנחנו לא יכולים להגיע לשנה הבאה עם מצבת התקפית של בנזמה, וינסיוס, אסנסיו ורודריגו.
כפי שאמרת, גם אני לא ממהר לחתום על וינסיוס להמשך ההתקדמות וגם שבנזמה ישחזר את העונה המטורפת שלו.

אם אסנסיו עוזב אנחנו חייבים עוד שחקן כנף (האמת, אני חושב שאנחנו חייבים שחקן כנף להרכב בלי קשר כי אף אחת מהאופציות שלנו לא מספיק טובה). דיבאלה זו אופצליה מעולה בהינתן והוא מגיע בחינם. זה לא שמישהו בונה עליו להוביל את הקבוצה, הוא יקבל את המקום של אסנסיו. וזה בסדר.

אני דווקא דיי מאמין שויניסיוס ימשיך ביכולתו ואף ישתפר.
בסופו של דבר מדובר בשחקן שמשום מקום מסוגל לייצר סכנה עבור היריב. הוא עשה זאת גם בעונות הראשונות שלו. הבעיה אז הייתה שזה היה מלווה בהרבה מהלכים לא מחושבים. בשנה האחרונה היה שיפור משמעותי ואני חושב שעוד יש לו מה לשפר. הגרסה הטובה ביותר שלו עוד לפנינו.

ועדיין, בשביל שזה יקרה ויניסיוס צריך את בנזמה במיטבו שוב ולפחות עוד שחקן התקפה נוסף שיכול להוות איום. אחרת אנחנו נראה קבוצות שמתרכזות אך ורק בויניסיוס.
אני שייך למחנה המאמינים ברודריגו. זה לא רק סוף העונה שעברה אלא פשוט היכולות שלו בשילוב החדות שלו. ברגע שיעז יותר הוא יעשה קפיצת מדרגה. אני אופטימי לגביו.

בנוגע לדיבאלה - בזמנו היה שחקן מצוין. היכולת שלו לשחק בשטחים קטנים טובה מאוד. קשה להעריך אם הוא מסוגל לנצח את גופו הפציע.
לדעתי שחקן שיכול לתרום לנו. הרבה יותר מאסנסיו.

סעיף היציאה הוא רק מסוף העונה הבאה.
לייפציג ביטחה את זה שאנקונקו ישאר עוד עונה ובתמורה סעיף השחרור שלו סביר ככה שיהיו לו הרבה אופציות לחתימה.
בכל מקרה, אם יתן עוד עונה שמתקרבת לעונה הנוכחית הולך להיות עליו קרב עיקש הקיץ הבא.

לגבי דיבאלה- אם באמת יגיע יתן חותמת לכך שאנחנו עוברים ל4-4-2.
לא מתלהב יותר מידי מהארגנטינאי בשנים האחרונות אבל אופציה לשחק איתו או עם הזאר מתחת לויני וקארים יכולה להיות מעניינת.

נקונקו כבש בעונה האחרונה 20 שערי ליגה, יותר ממה שכבש בשש העונות הקודמות ביחד.
צריך לוודא שמדובר בעונת הפריצה שלו ולא ב one season wonder.

בינתיים נראה שאודריוסולה חוזר כדי להישאר.
בסוף החיזוק ההתקפי שלנו לכנף ימין יהיה לוקאס…

לא לא, החיזוק ההתקפי יהיה כמו התחזית שלי לפני חודשיים - הזארד ! :wink:

חייב לציין שאם הוא חוזר בכושר טוב (יחסית) וכל עניין המתכת ברגל זה לא איזה ספין, אז זה החיזוק הכי טוב שיכולנו לבקש (מינוס הצב והגורילה הבלונדינית כמובן).

אם המועדון יצליח

1. להיפטר ממריאנו
  2. למכור / להיפטר מיוביץ
  3. למכור את אסנסיו

לדעתי זה לא פחות הישג מאשר רודיגר וטושמאני.

בטוח שיביאו מחליף במידה ואסנסיו יימכר.
יש דיבורים על זה שארוחו שבבנפיקה, היה/ עדיין חלק מהמשא ומתן על ריינר.

השוק די דוחף אותנו הצידה. מערכת הסקאוט שלנו הפכה לחוד החנית של הרכש.
יכול להיות שאין יותר מידי אופציות התקפיות בחוץ, לא הייתי ממהר למכור את אסנסיו במצבנו הנוכחי. אנחנו נישאר מאוד דלים בעמדות ההתקפיות (ומצטער, לא בונה על האזר בגיל 32 ולא בונה על ואסקס בתור חילופים ראשוניים להתקפה).
אני חושב שגם יגיע מישהו, אבל הכיוונים שאנחנו מכוונים עליהם אסנסיו עדיין עדיף.

קבאני הוא?

קודם באמת, צריך להיפטר מכמה שחקנים בהתקפה(מריאנו, יוביץ, אסנסיו כמו כן גם מסבאיוס בנוסף גם מוואייחו) וואז להחליט מי בפרופיל יכול לעזור לנו לשנה-שנתיים. כגיבוי.

קבאני מודל 20/21 היה יכול להיות מצוין אבל אשתקד הוא שיחק פחות מאלף דקות, וזה לא קשור לכריסטיאנו רונאלדו וחוסר התאמה אלא סבל מהרבה פציעות. גם את השם של אדין דז’קו קראתי פעם-פעמיים (יותר באתרים ‘משניים’ כמו ברנבאו דיגיטל שאוסף פה ושם דיווחים) ושוב זה מגיע ל"עדיף על כלום", אבל בזמנו אמרתי לאוהדי אינטר שהחיזוק לא יהיה מדהים. דז’קו דעך מאוד ובשנה שעברה נגלמנו קצת ממשחק ההרמות לרחבה ואני מקווה שלא נחזור לזה עכשיו.

אני חושב שוויניסיוס ימשיך להוות נטל עצום ליריבות, הברנבאו מאוהב בו וייתן לו הרבה יותר ‘שקט’ ואהבה (לא ששרקו לו בוז בהכרח לפני הקורונה, ועדיין), אבל קשה לי להיות נחרץ שהוא יסיים שוב עם 20 ו-20.

נראה שכעת סוף סוף נצליח להשתחרר ממריאנו או יוביץ’, לא יאומן כמה שניהם ביחד לא שווים שחקן כדורגל אחד. והסוכן של מריאנו עוד טען שהוא כבר שלוש שנים מנסה לעזוב, זה הרגיש לי כמו פייק אבל זה בהחלט נאמר.

אז אני מבין שאת אף אחד לא מעניין שבייל חתם בלוס אנג’לס? :thinking:

*זה אפילו לא ל.א גלאסקי אגב.

מעניין מאוד, מקווה שיקבל דקות וייפצע לפני המונדיאל

אותי מצחיק רק השכר בכל עניין החתימה, הדבר היחיד שעלה לי לראש זה שהוא הרוויח אצלנו כל כך טוב שזה לא מעניין אותו בכלל. אני לא אתפלא אם הוא חתם על שכר כזה רק כדי לצחוק עלינו עוד קצת ולהראות את גודל הבדיחה שהוא עשה מאיתנו.

ברוך שפטרנו מעונשו של זה.

במשכורת שהוא יקבל כדאי היה להשאיר אותו אצלנו לעוד עונה.

אני בכנות לא יודע מה עובר על הבן אדם הזה. בחיים לא נתקלתי בשחקן שהוריד כל כך הרבה מהשכר שלו ועוד עובר לקבוצה שלא רק שהיא לא קבוצת טופ או אפילו ביניים באירופה, אלא לא אפילו קבוצה מובילה בMLS. קשה לי להאמין שאף קבוצה בעולם לא הסכימה אפילו לתת לו את ה5-7 מליון לעונה. הזוי.

הוא כנראה רק רוצה לשמור על כושר משחק, מה יותר טוב מ LA כדי לעשות זאת ?

למה שמישהו יתן לו 5-7M? יש אולי 20 קבוצות בעולם שמשלמות סכומים כאלה, ברובן זה יהיה רק לכוכבים של הקבוצה ולא לשחקן בפרישה מוקדמת. ב3 העונות האחרונות הוא שיחק אולי בשליש מהמשחקים, הוא דוגמה לחוסר מקצועיות ובנה לעצמו שם כטראבל מייקר. בשלב הזה של הקריירה מקומו בליגה קיקונוית.