לא. כריסטיאנו היה צריך לפרוש כבר ב2018.
ב2004 למה לא
לא. כריסטיאנו היה צריך לפרוש כבר ב2018.
ב2004 למה לא
השאלה היא האם הוא שווה את ה60 מליון שלברקוזן דורשים עליו?
ואפרופו כשרונות מלברקוזן, הם צירפו הקיץ את אדם הלוז׳ק להתקפה - כשרון צ׳כי שכבר כמה שנים מדברים עליו כשחקן עם פוטנציאל גדול מאוד, יהיה שווה לראות לאן ואיך הוא יתפתח. יכול להיות אחד הפתרונות העתידיים שלנו להתקפה עוד כמה שנים
לגבי רונאלדו, בהתקפה אנחנו צריכים חלוץ מחליף ושחקן לאגף ימין.
רונאלדו לא הולך להיות אחד מהשניים
בנוסף המשכורת שלו היא נטל כלכלי עצום
אם יגיע (לא חושב שזה יקרה) אני לא אצטער, כי הוא עדיין שווה הרבה שערים ועדיין יכול לתרום המון, וגם נוסטלגיה קטנה וזה. אבל לא חושב שזה יהיה צעד שנכון למועדון
אדיוס: לוקה יוביץ’ עזב לפיורנטינה| החלוץ הסרבי שהגיע בזמנו בקול תרועה רמה ובמחיר עתק - עבר לאיטליה בהעברה חופשית והסיוט נגמר. ריאל מדריד תחסוך את שכרו הכבד (כעשרה מיליון יורו לעונה) ותשמור לעצמה 50% ממכירה עתידית. אחרי שלוש עונות כושלות במועדון הטוב בעולם, הוא ינסה לשקם את הקריירה שלו בסרייה א’. אפשר להזכיר את הציטוט של אביו לפני המעבר: “זו האפשרות הטובה לכולם, עכשיו נוכל לדעת מי צודק” (ריאל מדריד, קרלו אנצ’לוטי וזינדין זידאן, או החלוץ עצמו).
המספרים שלו:
עונת 2019-20: 27 הופעות – 806 דקות| שני שערים ושני בישולים
עונת 2020-21: חמש הופעות בלבד – 208 דקות| לא כבש ולא בישל
עונת 2021-22: 19 הופעות – 549 דקות| שער אחד ושלושה בישולים
בסה"כ: 51 הופעות עם קצת יותר מ-1,500 דקות, שלושה שערים וחמישה בישולים.
לא נותר אלא להגדיר את יוביץ’ כאחד משחקני הרכש הכושלים שלנו איי פעם. הוא לא קיבל הזדמנויות, נכון שהכישלון הוא לא מאה אחוז עליו וגם לא 90%, אבל הוא לא הוכיח שהוא ראוי להן, כנראה. גם תקופת ההשאלה שלו באיינטרכט פרנקפורט ב-2021 למשל לא הייתה מזהירה למרות התחלה מבטיחה. בעונה האחרונה הוא עלה מהספסל נגד ריאל סוסיאדד כשקארים בנזמה נפצע והפתיע עם בישול נהדר לוויניסיוס ושער בעצמו, הציג גם משחק לא רע נגד אינטר אך לא הייתה לכך המשכיות. במשחק הגביע נגד אלצ’ה הוא הצליח להרגיז והיה נראה שהוא לא משקיע מספיק באימונים. כנראה שיש שחקנים לפרנקפורט ויש שחקנים לריאל מדריד.
הכישלון הוא 200 אחוז שלו. 3 שנים ומספיק הזדמנויות שבהן לא נתן קמצוץ של סיבה לתת לו דקות נוספות
הכישלון בוודאי שלו, אבל זה לא שמישהו במדריד ניסה לעזור לו להצליח.
לפעמים שחקנים צריכים אמון והמשכיות כדי להתפתח, במיוחד שחקנים צעירים, הוא לא קיבל את זה.
אז כמובן שזה עליו שהוא לא לקח את הצ’אנסים שהוא כן קיבל, אבל זה לא שמדובר בשחקן כמו אלביול, אודריוסולה, אייארמנדי וכו’, שקיבלו אינספור הזדמנויות ונכשלו.
אז כמובן שזה כישלון שלו, אבל כן צריך לזכור שהזדמנויות רבות לא היו שם.
אולי אנחנו חייבים לכם זר על יוביץ’. מאוד רצינו אותו והייתם חייבים לגנוב לנו אותו מתחת לאף. הצלתם אותנו מאוד דמבלה.
לבריאות,התקזזנו על אנדרה גומש.
מבחינתי התקזזנו ועם ריבית, עוד כש"לקחו" לנו את ניימאר.
אבל זה כבר דיון ליום אחר.
גומש לפחות שיחק קצת על המגרש ולא רק בטלפון שלו בספסל או ביציע. גם נמכר בסכום דומה לסכום הרכישה.
אני באמת לא זוכר מקרה כמו של יוביץ’. שחקן שנע במהירות שיא מערך של 70 מיליון ל 0 ב 3 שניות. בלי לשחק בכלל.
קוטיניו אולי הכי קרוב לזה.
להיפך, עצם זה שגומז שיחק זה מחדל, ויצא לכם טוב שאברטון אכלה את הלוקש הזה. אבל היו כותרות ב-‘ספורט’ ובמונדו כאילו ברצלונה ‘ניצחה’ את ריאל מדריד במאבק על גלאקטיקו אמיתי, כאילו הגיעה הנקמה על לואיס פיגו. שחקן שאין לו מקום גם כשחקן אימונים בברצלונה ועוד אחד משרשרת הכישלונות או שחקני הרכש ההזויים בעידן ברתומאו. גם בוולנסיה לא ראיתי ממנו הרבה חוץ מבעיטה נגד ריאל לחיבור או משהו.
דיווחים אמש, ש’אושרו’ על ידי סביבת השחקן למארקה - לירוי סאנה הוצע לריאל מדריד על ידי מקורביו\סוכנו, די מזור, בהחלט. במועדון מתייחסים לכל פניה בכבוד אך זה לא יקרה. נזכיר כי סאנה חתום עד 2025 בבוואריה. אשתקד היו לו 14 שערים ו-15 בישולים בכמעט 3,000 דקות. בדיוק היום קרלו אנצ’לוטי גם אומר כצפוי: “Se acabó, no ficharemos” - לא יגיעו עוד שחקני רכש ומספר על התוכניות שלו למחליפים לבנזמה.
אני רק מתריע ששלוש פעמים בשנה אחרי עונות טובות ופעמיים אחרי זכייה בצ’מפיונס, ואין כמו צ’מפיונס כדי שנהיה בשכרון חושים - המועדון נרדם בשמירה ואכלנו אותה, לא אליפות ולא נעליים. 2008/09 כשרוביניו עזב ברגע האחרון, 2012 כשלוקה מודריץ’ היה הרכש היחיד, ו-2017/18 כשחאמס ומוראטה נמכרו.
לא יודע למה כ"כ צפוי. אנחנו רק באמצע יולי, ולתומי חשבתי שאם שחקן ההתקפה שחיכינו לו 4 שנים לא הגיע, אז לפחות עובדים מאחורי הקלעים על להביא 1-2 שחקני חיזוק להתקפה המתקשה שלנו.
עם כל הצחוקים של “הזאר הוא הרכש”, מדובר בהתנהלות נאיבית על גבול הלא-רצינית של הצוות המקצועי שלנו.
לירוי סאנה יכל להיות תוספת מעולה לסגל שלנו. שחקן נהדר.
כל עוד אסנסיו בקבוצה כנראה לא יהיו עוד שחקני רכש, אבל ייתכנו עוד עזיבות. מבין השמות שעלו עד עכשיו, את השם שלו אני הכי אוהב לשמוע.
השאלה היא האם הוא יסכים להיות שחקן רוטציה. אם כן, הלוואי!
לטוב או לרע, כנראה שמישהו במועדון חושב שזאת השנה של רודריגו.
עם האינפלציה בקישור ומיעוט שחקני ההתקפה כנראה שנשחק 4-4-2 רוב העונה.
קשה להאמין ששלושה מבין מודריץ’, קרוס, קאסמירו, פדה, קמאבינגה וטשואמני יישבו על הספסל כל משחק.
יותר הגיוני ש-4 מהם יהיו בהרכב ובהתקפה בנזמה ו-ויני עם רודריגו מחליף ראשון/רוטציה.
זה לא נשמע אטרקטיבי במיוחד אבל אולי יהיה יעיל מספיק.
אנחנו לא מצליחים למכור שחקנים. מקסימום לתת אותם בחינם ולשלם להם חצי מהמשכורת כמו במקרה של יוביץ’. השאר מתעקשים להישאר ולעזוב בהעברה חופשית. אפילו לא הצליחו להשאיל עדיין את קובו ורנייר.
אמבפה דפק ברז ואף אחת מהאופציות ההתקפיות בשוק לא מלהיבה ולא שווה את המחיר. כשזה המצב כנראה עדיף להמר על עונת פריצה של רודריגו.
אין ספק שהקיץ הזה לא התנהל כמתוכנן מבחינת רכש. פלורנטינו תכנן לחנוך את האיצטדיון המחודש עם רכש בומבסטי וזה לא יצא לפועל. נראה שבמועדון מעדיפים לשמור את הכסף כרגע במקום לאלתר.
סביר להניח שתהיה עונה פחות טובה מהקודמת, במיוחד עם המונדיאל באמצע. אני רק מקווה שנראה יותר את הצעירים העונה ונוסיף אלמנט של משחק לחץ. העונה יש לנו מספיק שחקנים אתלטים שמאפשרים לשחק באינטנסיביות.
@EJB, אני לא אמרתי מהם הרצונות שלי, אלא שזו לא הפתעה גדולה שלא יגיע חיזוק להתקפה, בטח על בסיס כל הדיווחים שעולים במארקה וב-AS ובתור אחד שעובר על כל ציוץ בטוויטר בתקופה הזו ומתאכזב מחדש. אני אמרתי חד משמעית שהייתי מוותר על טשואמני וגם על רודיגר, בעיקר על הקשר הצרפתי אבל - בשביל רענון בחלק הקדמי. ההתקפה שלנו רעה מאוד גם אם אסנסיו נשאר. ומי יודע אם רודריגו נניח יפרוץ וזה אחלה - ו-ויניסיוס דווקא יקח צעד לאחור?
@Santi_Yago, אסור שהמועדון יפחד להמר על שחקנים גם אם אכלנו חרא בנוגע ליוביץ’, גם אם דמבלה היה ‘רכש פאניקה’ של ברצלונה. אני כן מצפה למצוא פיתרון יצירתי. והציפיות שלי הן לשמור על תואר האליפות ושהכדורגל יהיה קצת יותר אטרקטיבי מהשנה שעברה. ליגת האלופות היא בונוס. בדיעבד צר לי שלא הלכנו על מאנה איכשהו. המערך הזה של ארבעה קשרים באמצע גרוע מאוד כי רוב הקבוצות יבואו להתגונן מולנו, ואלאבה אם ישחק כמגן שמאלי זה יותר מסוכן מאשר מנדי עבור היריבות אבל זה לא מספיק. כי קרבחאל…
אנחנו כבר שנים מאוד-מאוד-מאוד ‘רכים’ עם שחקני ההתקפה וההסתערות על השוק, וכבר אין כריסטיאנו וכן הלאה. הזאר ויוביץ’ היו סטיות תקן.
קוטיניו הרכש הגרוע בהיסטוריה by far.
מישהו במועדון נרדם בשמירה. במצב עניינים הזה אני לא יודע אפילו אם אנחנו בכלל עדיין פייבוריטים לאליפות.
לבנות על עוד עונת כדור הזהב של בנזמה, על ויניסיוס לשחק לאורך העונה כמו ששיחק במשך חודשיים מתוך הארבע שנים שלו אצלינו ועל רודריגו שיהפוך משחק מחליף סביר לכוכב על זה בערך כמו להתפטר מהעבודה כי אתמול מילאת כרטיס לוטו.