סעיף השחרור הוא פי שלושה. אם המחיר הוא אכן 30 מיליון אני אשמח, מריאנו דיאס2 הוא לא יהיה. לדעתי אחלה חלוץ שכובש במספרים יפים בקבוצות בינוניות, הוא גם גדל אצלנו בקאנטרה וזה נחמד מאוד. יש לו קצת מכל דבר. שחקן עם טכניקה, עם פיניש, לפי הדיווח הוא נחוש לחזור. אני כן מצפה מהמועדון לעשות את המינימום הנדרש. אבל בגדול אני פסימי כי ריאל מדריד אוהבת להיכנס לשאננות אחרי הצ’מפיונס והנה בנזמה מדהים באמת. והיו מעט מאוד דיווחים עליו - דה תומאס. הקיץ מבחינתי עם ציון 7.5 עד עכשיו, זה גובל בפשע לא לגעת בהתקפה. אמרו אחרי המשחק, בטור ב-AS, שזה מרגיש שלריאל יש פתאום שוב סגל של שתי קבוצות כמו בעונת הדאבל של זידאן. ברוב העמדות זה מרגיש כך, בהתקפה ממש לא.
בכנות אני מאוד בעד רכישה של RDT. קודם כל אני חושב שמדובר בחלוץ טוב מאוד עם הרבה נוכחות ומחץ. אני חושב שמעבר כזה יעשה טוב לשני הצדדים, ובמיוחד לRDT אם הוא מוכן לקבל עליו להיות חלוץ מחליף ולראות פירורים. למה? הוא עוד מעט בן 28 וכמו שדור רשם שיחק בקבוצות בינוניות פלוס מינוס. הבן אדם חזר אלינו לא מספר פעמים (אאל"ט) לטרום עונה שלאחר מכן הושאל לקבוצות אחרות. הוא גדל במדריד ואוהד את הקבוצה אז וואלה - אני חושב שבגיל שלו ואיפה שנמצאת הקריירה שלו, יש לו רק מה להרוויח מלהצטרף אלינו. ייתן עונה-שתיים טובות, אולי יחזק את המעמד שלו כשבנזמה ככל הנראה יידעך ביכולת (ואולי יעזוב), אולי יהפוך לשחקן רוטציה יותר לגיטמי גם אם יגיעו חיזוקים כמו האלנד, ועל הדרך אולי גם ייקטוף כמה תארים. מבחינתו זה באמת WIN-WIN.
אם לא RDT ולא ז’וטה (טיטי מרים לך להנחתה), הייתי עף על יאספס שיהיה פלסטר לעונה-שתיים עד שנביא חלוץ כמו הלאנד - בהנחה שהמועדון בונה לשלם את הסעיף שחרור היחסית קטן שלו עוד שנתיים (150 מיליון יורו).
זה עדיף על כלום אבל במצב אידיאלי היה צריך להגיע חלוץ שיכול לשחק באגפים. זה להחתים שחקן שבוודאות ייובש ובסוף ימכר בגרושים.
אקח גם קאמבק של מוראטה, בטח יעלה גרושים.
אספאס מצוין אבל בדיוק חתם על חוזה חדש בסלטה. חבל.
אז יש את וורנר,ואפילו יש שמועות שמקשרות אותו אלינו,שחקן שאני אישית לא מחזיק ממנו אבל כבר אמרנו שכל דבר עדיף על הכלום העונה לשם מריאנו דיאז,הוא יכול גם לשחק באגף.
(השמועות אומרות שצלסי רוצה 30 מיליון ותסכים גם להשאלה עם אופציה,לא יודע כמה זה אמין).
ראול דה תומאס הוא אחלה חלוץ שבעולם. מזמן כבר היה צריך לשחק בקבוצה גדולה יותר. שחקן מאוד מגוון.
אשמח מאוד אם יגיע כמחליף לבנזמה. עסקה מצוינת מבחינתנו. גם מבחינתו.
גם ראול דה תומאס וגם ורנר העברות ראויות וטובות, אף אחת מהן לא סקסית שתגרום ל90 אלף איש לבוא לראות אותם מקפיצים כדור אבל אנחנו חייבים עוד שחקן התקפה לסגל, כל אחד מהם אם יגיע יהיה העברה מבורכת.
אם אנחנו רוכשים את ראול דה תואמס זה יהיה רכש מעולה שיכול לסגור לנו מעולה את הפינה של החלוץ המחליף לכמה עונות קדימה.
הוא מכיר את הליגה, הוא סיפק מספרים יפים יחסית לכך שהוא משחק בקבוצה קטנה כמו אספניול.
סיים כמלך השערים הספרדי עם חונאמי מבטיס ויאגו אספס, רק שער אחד פחות מויני.
ורנר?
לא נמאס לאנשים פה משחקני התקפה ובדגש על חלוצים שהגיעו מהליגה הגרמנית?
הוא יצטרך להסתגל לליגה, אי אפשר לדעת מה אנחנו הולכים לקבל ממנו וגם להביא אותו בעונה אחת להשאלה, מה יהיה עם עונה הבאה?נתקע שוב באותה בעיה.
היתרון היחיד של ורנר על דה תומאס זה שהוא יכול לשחק באגף ימין.
כתבתי את דעתי כבר כמה פעמים, וורנר אופציה מצויינת, צ’לסי תסכים להשאלה עם אופציה לקנייה, אם טוב קונים, אם לא אז חוזר לצ’לסי.
היתרון הוא שהגרמני יכול לשחק בימין, בשמאל וכחלוץ
יתרון נוסף של ורנר זה שהוא יכול להיות מצוין כחלוץ שני לצד בנזמה
אני כן חושב ש442 זה מערך שיכול להיות טוב בשבילנו מול הרבה קבוצות בליגה (ואם ולורדה/אסנסיו בהרכב ביחד עם ורנר בנזמה וויני אז אפשר לשנות תוך כדי משחק בין 433 ל442)
יתרון נוסף של ורנר זה שהוא שחקן יותר טוב מראול זה תומאס.
ובלי קשר די עם השטויות, האמת היא שיש מקום להביא את שניהם גם יחד ולזרוק את מריאנו למכור את הסנדוויץ’ שניצל עם גבינה המגעיל שיש בברנבאו.
ורנר זה המחמיצן הכי גדול בתולדות הענף
כחלוץ ליגה שאמור להיות בורג מרכזי בריאל מדריד ב’ אני נוטה ל - RDT
כמו ש @WhitrRM כתב - ורנר לא ממש הצליח בצ’לסי והוא עומד מול חלוץ שהצליח יפה בליגה שלנו. איזו עסקה יותר בטוחה - ברור לדעתי.
ראול דה תומאס עד כה הוכיח את עצמו רק בקבוצות מדרג נמוך מלייפציג וגם בהן היה רחוק מלהרשים כמו וורנר בלייפציג.
לכל זה נוסיף שוורנר מסוגל לשחק גם באגפים וכחלוץ שני.
לגבי הנכשל בצ׳לסי:
בעונה האחרונה - 17 שערים ובישולים מהספסל.
עונה לפני כן - 27 שערים ובישולים.
בלייפציג בעונתו האחרונה המספרים שלו הם כבר 47 שערים ובישולים, הרבה יותר מיוביץ׳ או מסתם שחקן שנתן עונה טובה לשם השוואה.
אגב, ראול דה תומאס בעונתו האחרונה - 20 שערים ובישולים.
אה וורנר גם חלוץ לוחץ יותר בנוסף להכל.
הם פשוט לא באותה סקאלה, אני מצטער אבל הסיבה היחידה להעדיף את הספרדי היא מחיר. היות שנשמע שהמחיר דומה אז אין שום סיבה לבחור בספרדי.
חלילה לא אצטער אם ראול דה תומאס יגיע, הכל משדרג את הקיים, אבל ורנר שדרוג משמעותי יותר
גם על בנזמה, היגוואין וסוארז אמרו שהם המחמיצנים הכי גדולים בתולדות הענף. כמות החמצות, או יותר נכון, כמות החמצות מסמרות שיער שנצרבות לנו בזיכרון, הן לא מדד לאיכות החלוץ ואפילו לא לאיכות הסיומת שלו.
ראול דה תומאס שחקן שלא מצטיין בצפיפות, אין לו מהירות או דריבל, הוא לא מתאפיין במשחק מסירות והוא לא מכין מצבים לשחקנים סביבו. שימו אותו עם הצפיפות שיש מולנו, כשהוא משחק אחת לעשרה משחקים ונזרק למערכה רק כשבנזמה נפצע, ותקבלו ממנו את אותה תרומה של מריאנו.
חלוצים מהסוג הזה פשוט לא מתאימים לרמות הגבוהות כבר. שחקנים מהטופ היום צריכים לדעת לעשות קצת יותר מאשר להתמקם נכון ולסיים בצורה טובה.
רשמי- בורחה מיוראל לחטאפה תמורת 10 מ’ יורו בחוזה עד 2027.
מעולה. עכשיו סוף-סוף נוכל להתפנות (נפשית וכלכלית כאחד) להביא את כל הפנטזיות הכי גדולות שלנו.
לא במקרה שלו. סתם גיגול מהיר:
https://twitter.com/xGPhilosophy/status/1511015705134653450?t=LMAq7CgMYF6Sd7I4uCevXw&s=19
אתה יכול לייחס את זה לביטחון וכו’, אבל הוא לחלוטין מחמיץ יותר ממה שהוא אמור
מכיר את הנתון, עדיין חושב שזה כדור שלג פסיכולוגי שהלך וגדל. הוא שחקן מעולה אגב גם בלי קשר להבקעה, הוא מהיר, דריבל טוב, מסירה טובה, לוחץ על בלמים וכו. בלי קשר לרד״ת, אתה נגד החתמתו של ורנר לריאל?
זה נחמד שהוא טוב בדברים נוספים, אבל הוא כושל בדבר המרכזי שהוא צריך להתמחות בו בתור חלוץ וזה להבקיע שערים.
להחתים אותו?!חס וחלילה.
לנסות להשאיל אותו?כן. אבל זה חתיכת סיכון עצום שיכול לעלות לך בתארים.
הxG של RDT
עוד נתון שצריך להזכיר בהקשר של RDT זה שהוא היה בועט הפנדלים של אספניול. זכורים לי כמה פנדלים שלו העונה. אם מישהו יודע להוציא את הסטטיסטיקה הזאת אני אשמח…
בנוגע לטימו ורנר הוא גם לא מציאה גדולה לדעתי, אבל ככל הנראה הוא הכי טוב ביחס למה שיש. יש לי הרבה מאוד ספקות לגביו. מקווה שאם יביאו אותו שלא ישברו את הבנק בשבילו. הצעה אחת הגיונית, כן כן, לא לא, מקסימום נסתדר עם מה שיש עד ינואר.