דיון ההעברות והפנטזיות :: ארדה גולר כבר כאן, מה עם הצב? (חלק 1)

פאטי גם אם יותר פצוע מהזאר שווה כרגע יותר ממנו וגם כבש יותר ממנו בכל אחת מהעונות, הוא גם צעיר יותר כך שיש סיכוי שעוד יצליח להחלים.
בכל מקרה, כמו שאמרתי אובמיאנג הוא המחליף של לבאנדובסקי, מה יש אצלנו? רודריגו אגב מעולם לא שיחק אצלנו חלוץ וגם לא נראה שאנצ’לוטי רוצה אותו שם.

לא היית לוקח את אראוחו? את קונדה? גם אם לא כרגע ההבדלים מבחינת הקבוצות בהגנה מינוריים לחלוטין ולא כאלה שהם אקס פאקטורים מובהקים, כנל בקישור שגם שם לא רואה יתרון כל כך גדול לנו למרות הקישור הבאמת מצויין שלנו, במשחקים שלנו איתם עד כה לא היה לנו יתרון במרכז המגרש בלשון המעטה.

בכל מקרה, 2 הקבוצות פחות או יותר שוות כרגע ותהיה עונה ארוכה וצמודה לדעתי.
רק שלבאנדובסקי, פדרי והאחרים יוכלו לקבל מנוחה, בנזמה לא.

ככה חשבנו גם על רודיגר, אם נקרין את זה למצב ההיפוטתי הנוכחי, ורנר יהיה שחקן הרכב כחלוץ חוד ובנזמה עובר לאגף ימין. :joy:

קיץ בעיקר מתסכל לדעתי,
במקום לסגור את ההגנה ולשים את אלבה בשמאל,
רודיגר באמצע,
סיימנו אותו בלי התקפה נורמלית שמסתמכת נטו על קרים.
וסיימנו את הקיץ כרגע כשבארסה ממש צמצמה את הפער, ועומק יחסית טוב יש לה כרגע.

אני משער שאליפות לא נקח העונה עם איך שהקיץ שלנו נראה ובטח ובטח לעומת הקיץ המטורף של ברצלונה, כמובן שעל גביע המלך אין מה לדבר. לפחות נוכל להתנחם בעוד איזה ליגת אלופות כרגיל…

https://twitter.com/theMadridZone/status/1552678740387323908?t=ULrePDxjD_SV3nNd-dLgGg&s=19

אם הוא יגיע איכשהו לבארסה, זו בעיה.

https://twitter.com/theMadridZone/status/1552675153179459585?t=gfBIsE-APQzswqhRr5L0lQ&s=19

נקסט?

לא ברור לי מה כולם מתוסכלים ולמי אכפת מבארסה?ההתחזקות שלהם אמורה בתאכלס לעזור לנו-מוטיבציה נוספת ולחזק את המשיכה של הליגה הספרדית. בארסה וריאל לעומת הקבוצות של הליגה האנגלית תלויות אחת בשנייה לשימור האטרקיטביות של הליגה.
עד כה הקיץ שלנו מקבל 5/10, חיזקנו את הקישור+הבאנו מחליף לקאסמירו וחיזקנו את ההגנה שלנו.
יש עוד מעל חודש לסוף חלון העברות, מיוראל צפוי להמכר שבוע הבא לחאטפה אולי איכשהו התקווה ישלמו למריאנו את שארית החוזה שלו והוא יטוס מפה.
עד סוף חלון ההעברות יגיע חלוץ מחליף נוסף[מוזמנים לצטט אותי ב1 בספטמבר] מקווה מאוד שיגיע שחקן לכנף ימין או שרודריגו איכשהו יתפוצץ ויהיה ברמה של ויני בצד ימין או לפחות ימשיך מימין את סוף העונה.

שער ה-AS מכניס אותנו לאשליות: “עוד חלוץ ‘9’ זה אפשרי” - במידה שמרקו אסנסיו, דני סבאיוס או בורחה מאיורל יעזבו. השמות לפניכם, ‘הקריטריונים’ - חלוץ צעיר בעל דרכון אירופאי כמובן, כזה שיגיע במחיר סביר ויהיה מוכן לקבל את מעמדו כמחליף ומנגד יוכל לתת אימפקט מיידי. שונה מאוד אגב מהפרסומים לפני כמה ימים בקדנה סר על שחקן מעל גיל 30, מנוסה, כזה שיודע לעלות מהספסל ומעוניין, כמונו - בריקוד טנגו קצר, חוזה של שנה וסלאמאת. מילה אחרונה: לגבי אסנסיו וסבאיוס - אומרים שקשר הכנף הודיע למועדון שהחליט להישאר, וגם חברו לקבוצה, על אף שהוא אחרון בהיררכיית הקשרים - ימשיך.

לא מכיר את כל השחקנים שבתמונה למעלה אבל אלה שאני מכיר הם שחקני 9 שלא משחקים גם בכנפיים, אין שחקנים כמו וורנר שיכולים לשחק גם בימין וגם בשמאל וגם כחלוץ מרכזי. מה שאומר שמאוד בונים על רודריגו לעונה הבאה.

איזה שער מביך. נראה כמו רשימת מטרות הרכש של חטאפה.

בסופו של דבר כן, כל אחד מהם שיחתום יסיים בחטאפה עם השלמת 50% מהשכר ע"י ריאל מדריד.

למה אתם לא מנסים להחזיר את מוראטה? בהשאלה אפילו. הבנתי שאתלטיקו מנסים להיפטר ממנו, ויבנטוס לא מוכנים לשלם את השכר.

https://twitter.com/relevo/status/1553265425231888385?s=20
מיוראל בדרך לחאטפה תמורת 10מיליון יורו[נשארה לו עונה אחת בחוזה], זה פותח מקום להבאת חלוץ מחליף ראוי.

ספוילר: זה לא

בינתיים חסוס עושה בארסנל מה שציפיתי שיעשה, מריח שערים. חבל שלא הצלחנו להביא אותו כחלוץ מחליף לבנזמה (לדעתי בכיף יכול להיות חלוץ פותח גם אחר קארים).

כי אתלטיקו מנסה להיפטר ממוראטה כדי לפנות מקום לכריסטיאנו רונאלדו.

לא יכולנו להביא אותו בגלל הדרכון. אחלה שחקן.

האמת שעלה לי רעיון כבר כמה זמן (כנראה סתם פנטזיה) אבל לדעתי קלופ לא מי יודע מה עף על ז׳וטה. אישית אני לא יודע למה כי אני חושב שז׳וטה הוא קילר ויש לו חוש מעולה לשערים. שחקן עם הרבה מרץ, יודע להניע כדור, ויכול לשחק גם באגפים וגם כחלוץ. @titi_camara , מה דעתך?

אני יודע שהוא בטח לא יתאים למדיניות של המועדון. הוא לא על תקן שחקן ממש צעיר או ממש מבוגר שיהיה מוכן להיות בספסל. אבל שוב, אי אפשר לחכות רק ליום שבו הלאנד ואמבפה יגיעו.

גם אם קלופ ממש שונא אותו זה לא אפשרי. ליברפול כבר איבדו את מאנה הקיץ והפרמיר ליג מתחילה בעוד רגע.

בכללי- לא עף על להחתים שחקנים באמצע הקריירה שהצליחו רק בקבוצות סופר סיסטמטיות, מילא אחד כמו מאנה שביסס את זה עצמו ככוכב אבל לג’וטה יש עונה וחצי טובה בקריירה.

א. תעזבו שחקנים של ליברפול :wink:
ב. אחרי שמאנה עזב קלופ לא יוותר על שחקן של 15 שערי פרמיירליג, כמעט כמו סלאח בשערי שדה, שחקן שיכול לשחק בכל עמדות ההתקפה ויכול לעלות מהספסל ולשנות את המשחק.
ג. יהיה מצויין בריאל, גם יכול לשחק בכנפיים וגם יכול לשחק חלוץ וגם קטלני מול השער.

בשעה האחרונה השמועות על ראול דה תומאס חוזרות,מספרים שאספניול תבקש עליו 25-30 מיליון יורו,יש לו מספר הצעות אבל הוא מחכה להצעה של ריאל מדריד (מה שאומר שהוא יפרוש כשחקן אספניול).

https://twitter.com/madridxtra/status/1553776207858122753?s=21&t=5li4r04oBHOg1nUko6HC_A