דיון ההעברות והפנטזיות :: ארדה גולר כבר כאן, מה עם הצב? (חלק 1)

אני לא מבין, על מה הדיון? האם ריאל צריכה להתקשות או לא? מה זה בכלל צריכה להתקשות? יש שחקן שריאל מדריד רוצה אותו, הוא גם במקרה נחשב לשחקן הטוב בעולם, ריאל מדריד עושה מה שהיא יכולה כדי להביא אותו. אם היא הצליחה - מעולה, לא הצליחה - היא ממשיכה לנסות, כי אופי המועדון הוא שלא מוותרים. לא הבנתי למה אתה מתכוון בזה שלא צריך להתקשות.

זה שהסאגה הזאת בכלל עדיין קיימת זה רק כי אנחנו ריאל מדריד והוא רוצה לשחק אצלנו. לעבור לקבוצות אחרות בכלל אין לו שום שיקול, אלינו הוא כמעט עבר ורצה לוותר על כסף, למרות שלחצו עליו ראשי מדינות

הקושי יכול להיות מול המועדון שממנו רוכשים, לא מול השחקן שעושה לנו פוזות ומסובב את כל העולם על האצבע שלו. זה מהות הדיון.

נחכה לסיום הקיץ ונראה מה קורה. לא שזה יישנה את מה שכבר קרה עד עכשיו.

למה? על סמך מה קבעת את זה?

בכללי אנחנו צריכים להכנס לפרופורציות. אנחנו רצינו להחתים אותו, פסז רצתה להחתים אותו על חוזה חדש, הוא לא היה חייב לנו כלום. נכון שהמומ התקדם והכל אבל הוא עדיין היה שחקן של פסז וחתם על חוזה חדש במועדון שלו. אנחנו יכולים לקרוא לו גרידי מסריח כמה שאנחנו רוצים, וזה בסדר כי אנחנו אוהדים, אבל בסופו של דבר מדובר על ניסיון לא מוצלח להחתים שחקן על חוזה. מדובר בשחקן הטוב בעולם, ועם כמה שאנחנו אוהבים להגיד שהרכבת של ריאל מדריד לא עוצרת פעמיים ושאר הקלישאות, אנחנו צריכים אותו והוא עדיין מוכן וסופג הרבה חרא בשביל להגיע. בשביל זה אף מועדון לא צריך לוותר, בטח שלא ריאל מדריד, בטח לא כשמדובר בשחקן הטוב בעולם.

1.הסיטואציה עם קיליאן אמבפה היא לא עניין של קיץ אחד וגם לא של שניים. חשוב לו יותר להרוויח עד היורו האחרון, זה בסדר, וזה מה שגורם לי להגיד שאני לא רוצה אותו בקבוצה. “הגזמנו” איתו. להילחם עד הסוף זה יפה, זה משפט לרמונטדות ולעונות הצ’מפיונס הנצחיות.
2.עושים יותר מדי מגיל 30, הכדורגל מתקדם וממשיך. לוקה מודריץ’ כדוגמא לקשרים, למשל. אוליבייה ז’ירו מצד החלוצים וכן הלאה. הוא יכול לתת שלוש-ארבע עונות. דיברו כאן גם על זה שהוא לא שיחק מעולם מחוץ לאנגליה - אז מה. מבחינתי אין ספק לגבי האיכות שלו, עדיף, סתם תיאורטית שם שזרקתי - על לאוטרו מרטינס שצעיר ממנו. באיזה גיל זינדין זידאן הגיע אתם זוכרים?
3. לא כולם מצליחים בבאיירן מינכן והוא יביא להם ערך מוסף זה לא רק לטחון את הבונדסליגה. סאדיו מאנה נכשל, מריו גצה לא בלט, לירוי סאנה היה זקוק לזמן. לא כולם חלוצים פרופר אבל הבנתם את הנקודה שלי.
4.הכל שאלה של אלטרנטיבות. כי השוק ריק - שחקנים “נעולים” במועדוני פאר או סתם תקופה כזו - אז זה ביזיון שלא הלכנו על הארי קיין. וקולו מואני ב-80 מיליון יורו זה גם סיכון וזה שוב סתם שם שזרקתי. איזה חלוצים טובים על הפרק ואפשר היה להביא במקום האנגלי? שואל ברצינות.

הערה נוספת, אם כל שחקן רכש ייבחר בזכוכית מגדלת בשם הטיעון הנצחי - אדן הזאר - אז אין מה לדון ובוא נסגור את הקבוצה וזהו.

image

פרדריק הרמל כותב בטור דעה “אמבפה לא קיים” ובציניות אומר שהוא חיפש היטב למצוא את שמו ברשימת המוזמנים למשחק נגד אתלטיק בילבאו ולא מצא. “אחרי קיץ שהיה מזוהם עם אינספור ידיעות - ריאל פותחת את הליגה בלי חלוץ ועם תדמית בעייתית”. הוא כותב כי השארת מספר ‘9’ יתום יצרה אשליה ופנטזיות והייתה מוטעית. זה מעליב עבור שאר הסגל שאחרי ההתנהגות המבישה של אמבפה נגד המועדון בעונה שעברה, כל תשומת הלב עדיין עליו. אני מאמין במה שאני רואה. במודריץ’, בבלינגהאם, בקמאבינגה, בוויניסיוס, בקרבחאל, ברודריגו, בפדה, במיליטאו ובנאצ’ו. הם קיימים. אמבפה לא קיים".

מישהו מכם יכול לאמת/לשלול/להתלהב/להיבהל?

גם ככה הייתי נותן את המשוכות ללונין (או הימור על שוער צעיר מנהוער; השם קניזארס עושה לי טוב) ובהמשך לכותרות הנ״ל חד משמעית לונין!

מקווה שבמועדון לא יקבלו החלטות מתוך ייאוש או פאניקה, יש עוד שלושה שבועות עד סגירת החלון. מצד שני אפשר להבין את המצוקה, אין שום אופציה טובה להחליף את קורטואה.
כל שוער שאפשר להחתים יהיה ירידה דרסטית ברמה.

התקווה שלי שלפחות לא נבזבז יותר מדי כסף על רכישה, וניתקע עם שוער בינוני ויקר בסגל לעוד כמה שנים קדימה.

כל השמות שזרקו עד עכשיו מבאסים. בונו, קפה, דה חאה. אולי כבר עדיף להישאר עם לונין… יש מעט מאוד שוערים ברמה גבוהה וכולם תפוסים.

פעם הרווחנו את קסיאס כשהיינו במצוקת שוערים בגלל פציעות. לא חושב שמתחבא לנו עוד שוער-על בנוער, וגם אם היה, ברור שאנצ’לוטי לא היה נותן לו צ’אנס.

מבחינתי קפה בהשאלה עדיף בהרבה על בונו ב 20 מיליון,אבל עם זאת אני מסכים שאם כבר זו הרמה של השוערים שאפשר להביא אולי כבר עדיף לתת הזדמנות ללונין או שוער צעיר אחר,גם ככה זרקנו את העונה הזו כבר לפח.

קפה בהשאלה זו עסקה סבירה והגיונית מאוד (בשונה מבונו ב-20 מליון). אף אחד לא אמר שהוא באנקר בהרכב, שיתחרה בלונין והטוב ינצח.

אם זה רק בהשאלה וללא חובת רכישה או משהו בסגנון אז סבבה…מקבל

לא יודע כמה צ’לסי תסכים לעסקה כזו , פוצ’טינו כבר אמר שהוא מאמין בקפה ושהוא רוצה תחרות על ההרכב.

https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1690324828656381952?t=_piJSUnTGuGAzwUeAYSdNA&s=19

לא מת על האופציה הזאת בכלל. אני חושב שזו הזדמנות לקנות שוער שבאמת מאמינים בו ויוכל להתחרות (ולהפסיד) על ההרכב עם קורטואה כשיחזור בעונה הבאה.

לא מובן לי למה פסלו את ממרדשווילי בצורה כזאת, על פניו הכי תואם את קורטואה מבחינת סגנון המשחק וידרוש מעט שינויים בהשוואה לשוערים אחרים. אולי יש לי אשליה שיש לו משחק רגל טוב ואני לא זוכר נכון, או שחלק מהדרישות הן שוער מנוסה ולא צעיר. זה לא שהשם שלו לא היה על השולחן, הוא היה, אבל פשוט פסלו אותו. מעניין.

קפה בהשאלה זו עסקה מעולה.
באפריל חוזר לשירותינו השוער הטוב בעולם, מה יש לכל שוער שיגיע בחתימה לעשות אצלינו אם ככה?
מה שריאל צריכה עכשיו זה את השוער הטוב ביותר לעונה הקרובה במינימום כסף. קפה הוא בהחלט זה.

ממרדאשווילי הוא צעיר ואם נקנה אותו זה עפ מחשבה קדימה. הוא יעלה לנו יותר מקפה, יתרום לנו פחות, וישתלם לנו רק במידה וקורטואה לא יחזור לעצמו. אבל את ההבנה הזו אפשר גם לקבל עם מינימום הפסד בעונה הבאה ולהפחית את הסיכון שלנו בצורה מאוד משמעותית (בשנה הזו ממרדשווילי יכול להתגלות כפלופ, קורטואה יכול לחזור להיות הטוב בעולם ואולי אפילו יגיע שם חדש לשוק).

בקיצור, לא תריך להשתולל, קפה בחינם לעונה ולא צריך יותר

https://twitter.com/MadridistaCoil/status/1690402155763580928?s=20

נראה סופי.
הבנתי שהייתה לו עונה טובה בצ’לסי. למה הם מסכימים לזה, אם ככה?

אין שום דבר לוגי במועדון הזה. החתימו את סאנצ’ז מבריטון ב30.
בחיי נראה כאילו נתנו מקלדת לקוף ומה שהוא מקיש זה מה שמביאים לקבוצה.

הייתי מעדיף את ממארדשווילי, אחלה שוער שגם צעיר ויכול להשתפר.
בסוף קפה יכול להצדיק את ההימור בו וזה באמת 50-50, מצוין שזה בהשאלה, אבל אם כבר שוער בחינם הייתי מחתים את דה חאה לעונה