נתון מטורף, לא הייתי מודע אליו.
איפה הוא בילה שנתיים פלוס?
ראיתי היום פרסומת למשחק בין אנגליה לבלגיה בעיר שלי וממש התלהבתי למרות שהיה נראה לי מוזר (למה שישחקו משחק כזה גדול באצטדיון המעפן שיש פה…?)
כמובן שנכנסתי לראות אם יש כרטיסים עדיין-
לא רק שהיו כרטיסים הם גם עלו רק 10 יורו, מה שהפתיע אותי יותר מההפתעה הקודמת אפילו.
בקיצור, בסוף שמתי לב שזה משחק של כדורגל נשים בכלל וצחקתי על עצמי כמה דקות לפני שהחלטתי ש"יאללה למה לא? אם יש לי זמן וזה כזה זול אולי נלך לראות משחק נשים."
אז בדקתי מתי המשחק- ב8.4 בשמונה וחצי.
מי אלה המטומטמים האלה ששמו את המשחק הזה על משחקי רבע גמר האלופות??? מי לעזעזל הם חושבים שיגיעו למשחק? או שהם בכח רוצים לשחק מול אצטדיון ריק (והנשים והילדים ממשפחות השחקנים אולי…)
חחח
אבל אולי יש הרבה שחקנים מוסלמים אז “הנשים והילדים ממשפחות השחקנים” יכולים למלא איצטדיון. (ולראות את הצ’מפיונס בטלפון)
היה לו בעיות התמכרות לכדורי שינה ובעיות נפשיות, הוא היה בגמילה והפסקה מכדורגל
לא שיחק מפברואר 2023 אחרי ששוחרר מבשיקטאש
בכללי יש לו סיפור חיים קשוח מאוד.
אמא אלכוהוליסטית, אבא מאמץ שהתעלל בו מינית בגיל 6 וכשגר שנה באפריקה בתור ילד בן 8 נאלץ למכור סמים.
קראתי שקייל ווקר, שחקן מילאן, שמכיר את דלה אלי טוב מאוד ואת מצבו, ביקש מהשופט לא להוציא לו אדום. השופט הוציא בכל זאת.
יפה מאוד קייל.
אכן ראיתי בתקציר שהוא פונה לשופט ומתווכח איתו ולא הבנתי למה.
פליפה לואיס זכה זה עתה בתואר השלישי שלו כמאמן פלמנגו – וכל זה תוך 6 חודשים בלבד בתפקיד! (גביע ברזילאי, סופרקאפ ברזילאי והלילה אליפות ריו דה ז’ניירו)
בנוסף, הוא הפסיד רק משחק אחד (!) מתוך 26 שניהל, וכרגע הוא רושם 24 משחקים רצופים ללא הפסד.
ועוד פרט לא קטן: ב-17 משחקים הקבוצה שלו אפילו לא ספגה שער אחד.
אוהד צ’רלטון האנגלית אסף את תכניות המשחק שנמכרו באצטדיון הביתי לאורך העונה האחרונה וגילה שאם מסדרים אותן בצורה נכונה, הן יוצרות את הסמל של המועדון.
קלאס במינימום מאמץ.
גם אוהד בארסה עשה משהו דומה.
הוא קרע הכל לחתיכות קטנות, זרק אותן לכלי אובלי, ויצא לו משהו דומה לאיך שקאמפ נואו נראה עכשיו.
שחקן פנמה ססיליו ווטרמן כבש הלילה שער ניצחון על ארה"ב בדקה ה-94 בחצי גמר ליגת האומות של הקונקאקף ורץ לחבק את תיירי הנרי שפירשן את המשחק תוך כדי שהוא צועק לו “אתה האליל שלי”.

ראיתי את זה בלייב, וכל מה שחשבתי עליו זה איזה מאמן אפס זה פוצ’טינו. ועוד אנשים הגנו עליו בפריז.
מה? על מה אתה מדבר?
ארה"ב הפסידה בחצי גמר גביע האומות האמריקאי לפנמה(!!) אחרי שבכל 3 המהדורות שהיו עד היום היא לקחה את המפעל. קנדה ומקסיקו יחלמו לפנות בוקר על הכרטיס לגמר, ועל האפשרות לזכות סוף סוף.
פוצ’טינו מאמן זוועה. בזמנו אנשים עוד סיפרו לי פה כמה הוא מאמן גדול ולא אשם בזה שפריז נראים כמו זבל, ומשחקים מבלי לנצל את מסי.