מסע הופעה של מסי גרמה למהומה בהודו,לאחר שהוא היה באצטדיון כמה דקות בלבד הקהל התחיל להתפרע.
זה לא היה נגד מסי.
הוא בא לכמה דקות להצטלם והלך. זה הלו”ז שלו.
אנשים שילמו מלא כסף כי מכרו להם הבטחות לראות את מסי. בפועל עבדו עליהם והם לא ראו אותו. המארגנים עבדו על הקהל, ועל זה הזעם.
מסי הוא בעיניי הספורטאי הגדול ביותר בהיסטוריה, ואחד האנשים הלא קשורים אלי אישית שהסבו לי הכי הרבה אושר והכי חשובים לי בעולם, אבל ממש קשה לי להבין את התופעה הזו של הערצה לסלבס (שהרי, זו אפילו לא הערצה לכדורגל, זה לא שהם באו לראות משחק תחרותי של מסי) והדברים שהיא גורמת.
מבארסה מאניה: “אנשים שילמו משכורת של כמה חודשים בשביל להגיע למגרש”
ואני שואל - מה נסגר אתכם אנשים ועם קבלת ההחלטות שלכם?
אתה צודק בנושא הזה,ההודים המסכנים האלה שילמו 132 דולר לכרטיס שזה המון כסף בהודו.
נתקלתי במקרה בכתבה/פוסט הזה בדף בפייסבוק בשם חולה על כדורגל (לא יודע מי זה או מה זה), אבל זה היה מעניין ומרתק.
יוסי עדני, דף נחמד מאוד, רמה סבבה.
ופוסט מרתק
תגובת מארגני המשחקים האולימפיים:
“בכל פעם מחדש זה מדהים לחשוב ששנים של ציפיות והכנות, מתנקזות לביצוע של כמה דקות - ואצל חלק מהאתלטים זה עשוי להסתכם אף בכמה שניות בלבד“
סוגי נשים בהשוואה לקבוצות כדורגל:
מנצ׳סטר יונייטד - היה לה תקופה יפה פעם, והיום היא חביבה בסך הכל ולא נראה שתהיה לה עוד תקופה טובה.
יובנטוס - שנות ה20 שלה היו מפחידות אבל אחרי כשהעשור הזוהר נגמר היא התחילה ליפול לטורקים אצלם בבית.
ארסנל - הממוצעת הסידרתית, ההיא שכמעט טובה. כולם רוצים שתצליח רק בשביל שמשהו ילך לה סוף סוף.
דורטמונט - איכותית ונאמנה עם אש מיוחדת, בונה אותם כשהיא צעירים ובסוף הם עוזבים אותה לכלבה שהיא הכי שונאת והיא נשארת בלי כלום.
באיירן מינכן - הכלבה שדורטמונט הכי שונאת. חזקה, דומיננטית, לוקחת את כולם אליה ומתה על בירות. תתפוס אותך מהביצים ואם תתנהג לאיפה תשלח אותך לרכבת.
מנצ׳סטר סיטי - לא הייתה ברורה אף פעם אבל מסתבר שכשאת נופלת על מיליארדר ערבי יכול לצאת ממך משהו.
ברצלונה - רגישה, מסורתית, אלגנטית. בחורה של בית שקצת חסר לה גבולות אבל יש לה אופי של החיים. איכשהו תמיד מפקששת ברגעי לחץ ותמיד מזכירה את האקס המושלם שלה ומלחיצה את כולם.
פריז סן ז׳רמן - הצרפתייה הזונה עם האבא העשיר שגונבת את כולם כי יש לה כוס מזהב, ובסוף כולם זורקים אותה. רק אחרי שהתחילה להרגע ולהתאזן התחיל לצאת ממנה אופי אבל היא תמיד תהיה מי שהייתה.
ניוקאסל - כוכבת האונליפאנס השבורה שנפלה על עשיר שבור שמנסה לתקן אותה ולראות בה את הפוטנציאל, אבל כולם יודעים שזאת בדיחה.
ריאל מדריד - המלכה שהייתה עם כל הנחשבים ושהכל הולך גם שלא הכל הולך, ההיא שתמיד מחליקים לה על טעויות כדי שהדברים יתגלגלו לטובתה ואיכשהו היא תמיד בוכה שלא עושים בשבילה מספיק והיא נהיית בלתי נסבלת.
מילאן ואינטר - נוי והדר.
למה חיכית עד 2026 עם התזה הנהדרת הזאת?
שמישהו יעזור לי.
סליחה, הייתי בשירותים.
מה אכלת ?
כמו שאני מכיר את הפורום הזה… בטח סרדינים
אני רק מקווה בשבילו שזה היה מהסוג האטלנטי ובשמן זית
עזבו רגע את חוק הנבדל, שטחנו פה מלא בפורום. אם ההצעה שלו על פגרות הנבחרות תתקבל - זה השינוי הכי גדול בתולדות הענף.
קווי הנבדל האלה של השופטים של אופא נהיו בדיחה מוחלטת, הם אפילו לא מנסים לשחק אותה כאילו הם מציירים קווים ישרים:
מבריק!
ל’אקיפ
זאת זכות אדם לקבל מיליונים על תיווך. לא פחות ולא יותר.
הוא חלאה גדולה, זכור היטב לכל אוהדי בארסה.
הליגה האוקראינית מציגה -
טוטאל פוטבול כמו שקרויף ופפ דמיינו אותו - טיקי-טאקה ומסירות בנגיעה, מהשוער ועד לחלוץ:
ליג’ט שער של כדורגל נשים.