יאמר לזכותו של טיטי ש(אם אני זוכר נכון)כתב את הדברים האלה כמעט אחד לאחד מהרגע שפורסם שבארסה מתעניינת בקוטיניו.
מאז הוא לא דייק…
כשריאל בפיגור במשחק נוקאאוט בליגת האלופות + כריסטיאנו בבאב עוד לא כבש, אבל השופטים לא מוכנים לתת לזה לקרות:
מאמן לוקומוטיב בתגובה: “חבל, התוכנית שלנו דווקא עבדה מצויין ב-117 דקות הראשונות של המשחק”.
זאת הזיה, אבל אתה יודע מה יותר הזיה?
זה משחק ידידות שהתקיים בקיץ והיו בו … שלושה חצאים. שלושה שלישים?
זה אולי מסביר משהו.
לדעתי בארסה צריכה לנסות את זה מול ולנסיה.
איזה מנחוס מרסלינו.
איך אתה יוצא למשחק חוץ בטוטנהאם ולא משתמש במנור סולומון שהרגע הבאת בהשאלה משם, הכי מכיר את המגרש ורק רוצה להוכיח את עצמו?
מיכאילו מודריק, שנמצא בסכנת השעייה ל-4 שנים בגלל שימוש בסמים, החליט לעזוב את הכדורגל ולהתמקד באתלטיקה. הכנף האוקראיני של צ’לסי רוצה להתמודד על ייצוג אוקראינה באולימפיאדת לוס אנג’לס 2028 כספרינטר.
ויש למודריק עם מה לעבוד. המהירות שלו היא אדירה במונחי כדורגל - מהירות השיא שנמדדה לו במשחק פרמייר ליג היא 36.63 קמ"ש, כשרק מיקי ואן דה ון, קייל ווקר, אנטוניו רודיגר וברנאן ג’ונסון הגיעו למהירות גבוהה מעט יותר ממנו בשנים האחרונות.
העיקר צ’לסי זרקו עליו איזה 100 מיליון
הרשעה שלו (אם הוא יעמוד לדין) בכדורגל לא יכולה להשפיע עליו בתחום של האתלטי?
אירוע נדיר היה הרגע במשחק בין רומא לליל:
דקה 80 רומא קיבלה פנדל: דובביק החלוץ האוקראיני בעט, ברקה אוזר השוער הטורקי הדף, אך שחקן ההגנה של ליל שהעיף את הכדור נכנס לפני הזמן - פנדל חוזר.
אותו דובביק בעט, אוזר הדף, אך הפעם השוער הטורקי לא עמד על הקו בזמן הבעיטה - פנדל חוזר.
פנדל שלישי הפעם זה מתיאס סולה הארגנטינאי שניגש לבעוט.. וגם הפעם ברקה אוזר הדף את הכדור!
3 פנדלים, 3 עצירות בפרק זמן של 3 דקות
אמבפה רואה את המשחק ותולש את השיערות שאין לו.
כבר הפסדנו?
לא. לכן זה יהיה 6 רק מחר.
קרה לכם פעם שכל הקבוצות שאתם מסמפטים ניצחו באותו יום? ועוד בתוצאות תוצאות…
מיאמי של מסי פירקה את נאשוויל 4-0.
סיטי של פפ פירקה את ליברפול 3-0.
בארץ בית"ר פירקה את מכבי 6-2.
ריאל סיימו נגד ראיו בתיקו 0-0.
ברצלונה ניצחה בחוץ את סלטה ויגו 4-2.
איזה מסלול שגוי בחיים הוביל אותך לסמפט את בית"ר? ![]()
(או שזו חיבה קטלונית כללית למשחקים שנגמרים 6-2?)
סיטי לא יותר יותר טובים ![]()
אולי, אבל שם ברור לי מאיפה הסימפטיה ![]()
המסביב של הדיון הזה מעניין, בימי הבית ספר היסודי לפעמים יש לך קבוצה שאתה מחבב מכל ליגה:
אוהד: ריאל מדריד והפועל תל אביב.
מחבב: ארסנל (תיירי הנרי), אינטר (רונאלדו השמן וחאבייר זאנטי), באיירן מינכן (אוליבר קאן ובהמשך אריאן רובן ופרנק ריברי), אייאקס (כריסטיאן קיבו וזלאטן איברהימוביץ.’). עם השנים קצת ליברפול בגלל יורגן קלופ והקהל המרגש.
אני הפוך לגמרי, 48 שעות עם 0:0, אפס אחד גדול
בשנות ה-2000 לא קרה ששתי הקבוצות שלי זכו באליפות יחד; פעמיים ריאל מדריד ‘פיצתה’ אותי עם דאבל של אליפות ספרד וליגת האלופות כשהפועל העגלות ירדו ליגה.
What are the odds? היום, ממש היום, האלגוריתם הציע לי את זה.
חוץ מזה, קטע אדיר.