צ'אט רודריגול בדרך לגמר

מודריץ’ נראה מותש לקראת סוף המחצית. חבל שהוא שיחק 60 דקות בשבת, אנחנו צריכים אותו טרי.

סיטי באו בעיקר כדי להעביר זמן, מתי שהם קצת מעלים הילוך הם גם מסכנים אותנו.

קאסמירו היה בקלות יכול לסיים את המחצית עם שני צהובים ולאפורט היה צריך לקבל אדום עוד קודם. מצחיק שמודריץ’ קיבל צהוב על זה שהוא חטף סטירה…

כל בזבוזי הזמן והפציעות ובסוף רק שתי דקות תוספת. האמת שסיטי התחילו לשבת לנו על השער בדקות האחרונות אז טוב שהוא לא הוסיף יותר.

לא נראה לי שיש לנו מספיק כח ברגליים כדי לנצח. השחקנים שלנו מראים סימני עייפות.

מצד אחד באמת חבל, גם המחצית היתה די שוויונית (אפילו אולי טיפה לטובתינו הייתי אומר) ועדיין זה הרגיש כאילו סיטי היא זאת שכמעט מבקיעה
אבל יכול להיות שזה באמת טוב לנו לצאת למחצית השניה ב״פיגור״ ושאנחנו צריכים שער מאשר שהיינו מבקיעים לפני המחצית וקצת נעלמים ואז סיטי היתה יושבת על השער שלנו ברבאק 45 דקות

מחצית עם יתרון קטן לסיטי, 55-45. לצערנו בנזמה החטיא 3 מצבים (ועוד אחד מעולה בנבדל) יותר קלים מזה שהוא הבקיע שבוע שעבר. הכל פתוח.

עריכה: לא מאמין ויניסיוס.

זאת ההחמצה שעלתה לנו בגמר

2 החמצות של בנזמה 2 של ויניסיוס.
כמו להגיע לחנות ממתקים ולגלות שהחנות סגורה.

כל שחקן שמגיע מול קרבחאל מצליח להגיע לקו חופשי ולהרים.

ההחמצות מבאסות מאוד אבל החדשות הטובות הם שסיטי עלו במטרה להרדים את המשחק וזאת טעות ענקית שלהם, זה הדבר הכי טיפשי שאפשר לעשות מול ריאל בברנבאו במצב כזה.

איפה כל הפסימיים ששיקשקו כאן מסיטי לפני כל משחק?
כל כך הרבה טעויות מפגרות בפרק זמן כזה קצר. גם אם לא נעלה, אני פשוט נדהם מהתבוסתנות של חלק מהאנשים פה.

אגב, ההחמצות שלנו היום מקזזות את אלו של סיטי שבוע שעבר, אפשר עכשיו להגיד שהקבוצות שוות.

אם רודריגו בדשא אנחנו מובילים 3

צריך להסביר לויניסיוס מה זה מוד צ’מפיונס

צודקים
אבל זה השכר לימוד שמשלמים עליו, לקח 3 עונות עד שזה ישתלם העונה, נקווה שאת הפירות על מה שקורה היום נקבל מוקדם יותר :slight_smile:

השאלה במקום מי. אם הוא במקום ואלוורדה אנחנו אולי בפיגור.

מעניין באמת מתי אנצלוטי יחליט להחליף את קרוס

מתחילים להרגיש עייפות, אולי הזמן לחילופים

ישששש!!!
קרוס בחוץ!!
יאללה גם פדה באמצע וגם רודריגו על הדשא! אנחנו בחיים.

And the Oscar goes to…Kyle Walker!

שני מצבים, פעמיים ווקר נותן לויניסיוס כתף בגב, אם זה לא עבירה אין לי מושג מה זה עבירה.

איפה כל האנגלופילים שיבכו על אנטי כדורגל של אתלטיקו?

לסיטי יש כשרון על שלא מספיק מוערך - היכולת להרדים קהל במשחקי חוץ חשובים. עם הכדורגל המשעמם הזה גם הברנבאו נשמע בפיגור שער דקה 70 בחצי גמר אלופות כמו במשחק מול אוסאסונה. שום יתרון ביתיות אין כאן.

פעם שנייה שמקבלים גול על מנדי, אם הוא לא נותן הגנה אין לו זכות קיום על המגרש.

רציתם את קרוס בחוץ, זה השטח שהוא סגר.