צ'אט רודריגול בדרך לגמר

איזה מביך זה האלונקה שהכניסו בשביל ווקר, פשוט בושה. שחקני כדורגל הפכו לעם של כוסיות…

מאחרז היה יכול להבקיע באנגליה והחמיץ ברשלנות אמנם אבל מה זה לא מגיע לנו לספוג. פפ גווארדיולה “אלוהי הכדורגל היפה” הציג היום יותר תיאטרון. מילא קצת, בקטנה, אבל כל הזמן, בדגש על ווקר שהמשיך להתגלגל כשבעצם הוא עשה פאול ברור על ויניסיוס שהיה חייב להישרק. אבל אני לא רוצה להתייחס לשופט. בפעם הראשונה שעמדנו חרא על המגרש והיה חוסר סדר ובלבול ואין קאסמירו - סיטי עקצה אותנו ועוד בלי דה בריינה על המגרש.

לדעתי רודריגו היה צריך להיכנס הרבה-הרבה-הרבה יותר מוקדם. הייתה חסרה לי קצת תעוזה. מה שרצינו שיקרה - לא קרה: בנזמה לא היה מפלצת כמו 21/22 אלא רק ‘שחקן גדול’ כמו לפניכן. ו-ויניסיוס כמובן עם החמצה מרושלת ועוד כמה כמעטים. כאילו חזר אחורה בזמן לעונה שעברה גם כן. שיהיה בריא גם מודריץ’, הוא שחקן ענק, אחד הגדולים שלנו איי פעם, אבל תמיד היה הססן מול השער. כשוויני עשה סחרחורת לווקר והוציא לו כדור מעולה - היה לו כל כך הרבה זמן לבעוט והוא חיכה תמיד עוד דקה.

קצת גאה בקבוצה אבל קצת יותר מאוכזב, מה לעשות, אנחנו ריאל מדריד. אז החו"ל היחיד שלי בפרק הזמן הקרוב יהיה מסיבת הרווקים של החבר הכי טוב שמתחתן. החלום ל-14 יידחה. בכל מקרה תודה על עונה מטורפת מה שנקרא, החל ממרץ הלב חזר לפעום והפעם באמת. כל יום של משחק גדול היה חגיגה אמיתי ובעשר הדקות לפני שריקת הפתיחה היום פשוט לא ידעתי מה לעשות עם עצמי ואיך מעבירים את הזמן, הייתי חסר אונים. אני מקווה שנחזור בעונה שעברה עם קבוצה טובה יותר.

מחרז הזדמנות אחת בועט לחיבורים, וניסיוס ?

אני חושב שכדאי לאסור על שופטים להמר.זה עלול להשפיע על השיפוט

לא היינו צריכים לשנות שיטת משחק. הגענו למצבים גם עם 4 קשרים.
הבור במרכז המגרש גרם לגול הזה.

מעבר לכדורגל מעבר לשופט, אני לא מבין למה ריאל לא רצים בטירוף - אתם עוד 10 דקות מפספסים את הגמר אם לא תשימו 2 גולים תתעוררו על החיים שלכם!

מה אתם רוצים מהשופט בחייאת.
למעט העבירה של קאסמירו אחלה שיפוט.

לא צריך להיות יותר צדיק מהאפיפיור.
זה שריאל נראתה טוב אבל החמיצה בסיטונות לא אומר שהשיפוט היה טוב.

אלוהים ישמור!!! וואו!!!
כשחשבנו שראינו הכל מהקבוצה הזו.
רק ככה היא יודעת.

תכינו את הלב שלכם לחצי שעה
image

“כשהרגשתי לבד איך זרקת סימן. אני יודע, מישהו איתי כאן.
מישהו איתי כאן”.

כל מי שאמר שנובס, שנושפל, שלא יודע מה - צריך לעשות בדק בית.

רודריגווווו

יאלה ל3-1

אני קראתי לרודריגו שחקן פרווה רק לפני כחודש…

כרים רודריגו !

נס שאין שערי חוץ, שהתענוג לא יגמר לעולם

כל העונה לא חגגתי גול כמו שחגגתי עכשיו גול של ריאל מדריד.

אם נשאר חילוף אז דחוף סבאיוס במקום וניסיוס.

וואו רודריגו הולי פאקינג שיט!
אין לי קול כוסאומו צעקתי איזה 5 דקות

אתם מבינים שרודריגו במקום וויניסיוס וההחמצה של ויני בתחילת המשחק פלוס האי השתלטות על הכדור שבזנמה הכניס לו ככל הנראה היה נגמר ב2 גולים? אולי לא צריך להביא חלוץ. נשבע שרודריגו הוא שחקן חד ברמה קיצונית.

איזו תקופה מטורפת של רודריגו. לא להאמין.

ריאל מדריד. המתנה שלא מפסיקה לתת.
אם אני פרז, אני מחר הולך ומבקש העלאה בסכומי זכויות השידור.