צ'אט רודריגול בדרך לגמר

ועדיין קרוס יעלה בהרכב מול ליברפול

למה אתה בא להתסיס?
יכולת לחסוך אותנו מהתיסכול שלך.
תעזבו את כולל שנייה, נאצו!!!
איזה סמל, איזה רוח, איזה שחקן!!!

#התחלנו

מעניין אותי כמה 2 שחקנים רצו היום: וולוורדה ומרסלו. הראשון פשוט הוציא את דה בריינה מהמשחק ואת השני כל פעם שהמצלמה הייתה על הספסל ראיתי רץ ממקום למקום.

כמו שכתבתי לפני, עזבו אתכם טקטיקה, משחקים כאלה מוכרעים לפי הרצון והאש. אנחנו רצינו יותר ונלחמנו יותר והרווחנו את הניצחון הזה עם דם ויזע ולא עם כשרון.
גאה בקבוצה, גאה בשחקנים וגאה במאמן.
איזה ערב!

אחרי העונה הכי מרגשת של ריאל באלופות מאז ומעולם היא חייבת לפגוש את ליברפול בגמר :cry:

עכשיו אמבפה יושב בבית ואומר לעצמו:
“אלה הלילות הקסומים של הברנבאו. בקרוב אצלי”

חסר תקדים, המשתכרים הכבדים ביותר בסגל כלל לא שיחקו היום; בייל, הזאר, אלאבה, איסקו, מרסלו… לא ברור מה יקרה בפריז, אך מה שקורה העונה לא הגיוני בעליל

נראה לי שאני שם את התמונה של החגיגות כ wallpaper והולך מחר עם החולצה של ריאל מדריד לבצפר

וקצת לנתח את המשחק.
נאצ׳ו במשחק מושלם! איזה מלך!
מנדי עם משחק מאוד אחראי והצלת כדור מהקו.
גם קרבאחל ומיליטאו עשו את שלהם וחטפו המון כדורים.
הקישור שלנו במחצית הראשונה עבד לא רע, אבל עם הכניסה של קאמבינגה פשוט קיבלנו בוסט של אנרגיה שלא הייתה לנו, הילד ענק!
קאסמירו במשחקו אולי הטוב ביותר העונה (משחק טוב, פשוט העונה הייתה זוועתית).
לגבי ההתקפה, כמובן שהמצטיין הוא רודריגו. איזה סופרסאב. בנזמה היה חא רע ועשה את שלו. ויניסיוס במשחק לא טוב מאוד ועדיין מה שהוא נותן להתקפה שלנו זה מטורף, גם במשחק לא טוב הוא פשוט מלחיץ את הגנת היריבה ומוציא אותה משיווי משקל. הימצאותו בהרכב מכריחה את המגנים להשאר נמוך.

פשוט תענוג!

לא זכור לי שביקשתי ממך רשות לכתוב.
זה תרד פתוח וזכותי לכתוב את דעתי.

חאחס עם הבית ז** הזה שלנו אסור לכתוב מילה אצלכם ואתם באים ושופכים את התסכולים שלכם אצלנו חופשי.

עליתם, תחגוג.
לא מוצא חן בעינך ההודעה שלי?! דלג להודעה הבאה.

כשחשבנו שראינו הכל מהקבוצה הזו| אני חושב שכמעט כולם האמינו לפני שריקת הפתיחה, וגם במחצית, אבל בטח שלא בדקה ה-89. ככה היא אוהבת, רק ככה ריאל מדריד יודעת. אלוהים ישמור. הלב שלי דופק, לא נשמתי בדקות האחרונות של ההארכה, אינסוף הודעות, צרחות בבית. פיצוי על עצמאות העצוב ב-2012. מה שראינו זה שני רק לדסימה, עם התגלות אלוהית של רודריגו, לא פחות. אני זוכר במעורפל את הגולים, חלקיק של מהלך. נגד פריז סן ז’רמן זה היה גדול, נגד צ’לסי זה היה מטורף, נגד מנצ’סטר סיטי הערב זה היה בלתי הגיוני פשוט, אלוהים ישמור. מצד אחד אי אפשר להסביר ולא צריך להסביר. מצד שני זה מאוד פשוט: ריאל מדריד-הסנטיאגו ברנבאו-ליגת האלופות. המהלך הכי טוב בקריירה של פרלאן מנדי.

כמה זה היה שונה מהמשחק באנגליה, בזכות קאסמירו שהיה מעולה באמצע. ולא הגיע לנו להיות מודחים ככה כשסיטי ניצלה פעם אחת שלא עמדנו טוב טקטית. כשהקבוצה ביזבזה זמן, עשתה הצגות - הנה ווקר, וכן הלאה.
משחק ההגנה היה סופר-יציב ואחראי, בשלב מסוים הייתה חסרה לנו תעוזה. ועד כמה ההישג הזה גדול? עם ואייחו כבלם בדקות האחרונות ואשכרה מנצח במאבקי הגובה; עם לוקאס ואסקס. עם נאצ’ו הלוחם שהיה מדהים. בלי אף אחד משלישיית הקישור המקורית בדקות האחרונות - קרוס הוחלף סוף-סוף וכן הלאה. במשחק לא טוב של בנזמה שהחמיץ פעמיים כשבנזמה מודל 21/22 מסיים עם צמד. גם ויניסיוס לא היה מדהים למרות שהצליח באחד על אחד, ומודריץ’ עם החמצה גדולה בתוך הרחבה. תמיד הוא מחכה רגע אחד עם הבעיטה.

איזה כיף שהעונה הזו קיבלה טוויסט כל כך מרגש החל מחודש מרץ, הימים האלה של לפני משחק גדול, הטירוף, החגיגות. מי האמין שנהיה בגמר מי. מצד אחד זה ערב שאתה רוצה לתרגם כל פיסת ציטוט, עוד נתון מהטוויטר, תגובה מעניינת, חגיגות, אבל אתה גמור, אני כל כך שמח אבל מרגיש בן 70. בוודאי שאצפה בשידור החוזר שוב ואני חולם על לילה קסום בפריז, לטוס בגמר לדייט מול ליברפול וזה יהיה סופר-קשה. וואלה ירדה גם דמעה, נשבע לכם.

יש כאן כאלה שהספידו את הקבוצה הזו כבר מהשמינית. “זה יגמר כבר במשחק הראשון ובצורה כואבת”. הם צריכים לעשות חשבון נפש. האללה מדריד! תודה אלוהים, תודה

image

האמת, עבד.

גם אני, ואני עוד מעט בן 40

מחילה מדור רומנו - העונה הזאת מתעלה על עונת הרמונטדות.

בחיי כאוהד לא ראיתי קאמבקים כאלו - מבחינת הפרש שערים, דקות דרמטיות וחוזק היריבות.
אני די בטוח שמעולם לא ראיתי אותנו מתמודדים בצורה כזאת מול יריבות חזקות מאיתנו.

התחלתי לכתוב הודעה בדקה ה89, שדווקא את המשחק ששיחקנו הכי טוב בנוקאאוט אנחנו עומדים להפסיד. ואז זה בא, משום מקום, בדיוק כמו בשמינית וברבע.

חייב לומר שקצת עיקמתי את האף כשפפ הוציא את שניים משלושת השחקנים הכי טובים על המגרש, אבל אמרתי ניחא, זה לא שחצני - ביתרון שני שערים כשאנחנו ממש לא במשחק.

צריך לציין, קרבחאל אכל הרבה חרא מאיתנו העונה ובצדק.
נתן משחק ענק היום עם כל הנשמה הענקית שלו.

מיושן או לא, לא מבין טקטיקה או כן, מתאים או לא, אנצ’לוטי החזיר לנו את ריאל מדריד הגדולה, את ריאל מדריד שאנחנו אוהבים, את ריאל מדריד שכל אירופה מפחדת ממנה.

עונה פשוט אדירה, ענקית, מרגשת, סוחפת ועדיין לא נגמרה ויכולה להפוך להיסטורית.

החזיר בגדול האיטלקי הקשיש.

גריליש מצבו

חחח גם אני צחקתי אם זה לא הובן

דווקא נראה שבזמן האחרון הוא כן לומד לפעמים. היה חכם מאוד לעלות היום עם 4 קשרים.
אם קלופ לא זמין, וקרלו יעשה גם רוטציות, אני אשמח אם הוא ישאר

אחלה תוכנית מה אני אגיד לכם :smiley:

זה עבד כבר 3 פעמים, וכמו שנאמר לא מחליפים הרכב מנצח, אפילו אם ההרכב המנצח הוא החילוף