השוער של ויאריאל רולי עובר לאייקס.
מהלך מאוד מפתיע של ויאריאל שמוכרת את השוער הראשון שלה. האלטרנטיבה היא פפה ריינה בן ה 40 .
חייב לציין שאחרי חיפוש באינטרנט אני עדיין לא מצליח להבין למה מודריק לא עבר לארסנל. ממה שאני מבין ארסנל החליטה לצאת מהעסקה ולא הייתה מוכנה לשלם יותר, סבבה. אבל האם מודריק לא יכל להגיד להנהלה של שאחטר שהוא מוכן לשחק אך ורק בשביל ארסנל? בסוף זה אינטרס של שאחטר למכור אחרי כל מה שקרה להם ככה שאני לא מאמין שמודריק היה נשאר שם.
זאת סיטואציה קצת תמוהה בעיניי. מוזמנים לשתף אם יש לכם מידע שיכול להסביר טוב יותר את הסיפור.
בצ׳לסי הוא מקבל שכר גבוה יותר משהוצע לו בארסנל, והוא מגיע ישירות להרכב (ככל הנראה) ולא למאבק מול 2 מהקיצוניים הטובים בעולם.
האם ההחלטה נכונה או לא? הזמן יגיד. אך היא לא הזויה כמו שמנסים להציג אותה בתקשורת.
סה״כ מסכים אבל הוא פינטז על ארסנל ובפירוש יכל לנסות להבהיר לראשי המועדון שהוא מוכן אך ורק לארסנל. לא מדובר בבחור 28 שפשוט בחר צ׳לסי כי הוא רוצה לשחק ברמות הכי גבוהות. ושוב, שאחטר צריכים את הכסף. זה מה שעושה את המעבר הזה תמוהה.
לא כל כך הבנתי אותך. נתתי 2 סיבות משמעותיות עבורו ללמה לבחור בצ׳לסי:
- שכר
- הרכב פותח
שחקנים שינו תכניות על פחות.
יכול להיות שהוא מפנטז על ארסנל, אבל יכול להיות שזו לא העדפה ששווה להיות שחקן ספספל ולקבל 2 מיליון פחות בעונה.
היו שינויי דעה מוזרים יותר משחקן שבחר בקבוצת טופ אחרת שמשלמת יותר ומציעה לו הרכב.
כנראה שאתה צודק, וזה באיזשהו מקום מחזק אצלי את תחושת המוזרות מההעברה הזו. במיוחד שמודריק דיי רייר על ארסנל, העלה פוסטים/סטורים וכל מיני כאלה (לפחות ממה שאני ניזון מהתקשרות*).
אבל בסדר, ימים יגידו. מה שכן מחיר פשוט מוגזם.
מי אמר שהוא פינטז על ארסנל?
ארסנל באו ראשונים עם הצעה , אז הוא מן הסתם התלהב מהמעבר לקבוצה גדולה והתחיל לעשות להם לייקים באינסטגרם.
אחר כך באו צ’לסי, קבוצה גדולה לא פחות, אז הוא התלהב גם מזה. הלך למשחק שלהם ולא עשה בעיות עם השכר.
נראה לי בחירה טבעית שמבין 2 מועדונים גדולים הוא בחר בזה שמשלם יותר ונותן לו הרכב.
אז עכשיו באיירן עברה לגנוב שחקנים למתחרות באמצע העונה?
עסקים והכל אבל בעיני גועל נפש.
למה גועל נפש?
נפצע לה שוער, הביאה אחד אחר אומנם די בזול אבל שילמה עליו כסף.
זומר בן 34 חתם עד 2025 ויש דיבורים שההחתמה שלו היא תהליך של המועדון להתחיל לדחוף את נוייר החוצה.
הוא לא השוער הראשון של דורדמונד שנמצאת בפער 9 נק׳ ממנה בטבלה וסוג של נאבקת איתה בצמרת?
אולי זה לא אותו דבר. אבל ברצלונה לקחה את בריטויט מלגאנס והוא היה מלך השערים שלה שהיא נלחמה על ההישרדות שלה בליגה באותה עונה. זה היה באמצע העונה וגם מאותה סיבה (פציעה)
אין צדיקים פה.
הוא מעולם לא היה השוער של דורטמונד, יאן זומר הוא השוער של מנשגלדבאך שנמצאת כרגע מקום 8, 12 נק’ מתחת לבאיירן.
השוער של דורטמונד שנמצאת מקום 6, 9 נק’ פחות ולפחות העונה לא הייתי קורא לה יריבה ישירה הוא קובל שהוא גם שוויצרי.
זה לא אותו דבר. בורוסיה הסכימה למכור את זומר, יכלה גם לא להסכים. הסכום הוא לא כזה שאי אפשר לסרב לו.
בארסה שילמה את סעיף השחרור של ברייטוויט וללגאנס לא היה מה לעשות. זה היה גם מחוץ לחלון ההעברות, בפברואר, בגלל החוקים הדפוקים של הליגה, ולגאנס לא יכלה להביא מחליף. בעקבות המקרה הזה החוקים שונו.
טוב, My false ועוד חתיכת טעות מפגרת.
הלכתי לבדוק לפני שכתבתי אבל הברוסיה בילבל אותי ככל הנראה.
אז באיירן, קבלי את התנצלותי הכנה.
אוי אתה קשוח מידי איתי :-), אז זה לא אותו דבר זה יותר גרוע. אני מסכים חחח
מסכים דימטרי, אתה כבר עושה לי וידוי הריגה
מה שבארסה עשתה ללגאנס זה הרבה יותר גרוע ממה שבאיירן עשתה.
ניצול ציני של חוקים דפוקים.
ומה שמדהים זה שלא הרווחנו מזה שום דבר. סתם הורדנו אותם ליגה.
אז ארסנל מחתימה את טרוסאר כנראה במקום מודריק. חייב לציין שלדעתי הם יצאו חכמים מאוד ועל הדרך התחזקו בשחקן מעולה שיש לו כבר נסיון בפרימייר ליג. יאללה תותחנים להביא אליפות אמן.