כולנו כאן בגלל שאנחנו משוגעים על כדורגל, סביר להניח שכל אחד כאן חלם בשלב כלשהו לשחקן בצורה מקצועית וכבר עברנו ממזמן את השלב שבו החלום מתנפץ אל מול המציאות.
אבל מה עם לשחק כדורגל בצורה לא מקצועית?
אני אתחיל:
0. בני כמה אתם?
34
1. האם אתם משחקים היום כדורגל? במידה ולא מדוע?
לא, פשוט מכיוון שנכון לעכשיו אין לי זמן פנוי. אני מתכוון לשנות את זה באופן אקטיבי.
יש לי אופציות לשחק, באספלט או בדשא, עם שחקנים הרבה יותר טובים ממני. אני צריך להיכנס לכושר כדי לכפר על הטכניקה וגם לעבוד על גמישות, זה בתכנון
2. האם שיחקתם בעבר כדורגל?
ההורים שלי לא הירשו לי ללכת לקבוצה כשהייתי ביסודי / תיכון בגלל שהם חששו שתהיה עלי השפעה רעה ושאני אזניח את הלימודים. הייתי הולך לשחק כמו מפגר בשבע בבוקר לפני בית ספר עם חבר שלי והייתי הולך בערבים לגן דניאל בחיפה (מי שמכיר) בתקווה שיהיה שם מישהו, במידה ואין מנסה לפגוע בחיבורים כמו מפגר.
לקראת סוף הצבא ובמהלך התואר הראשון הצטרפתי לקבוצה בשם מכבי נווה שאנן, המאמן יוסף שריקי ז"ל אהב אותי מאוד וכנראה רק בגלל זה הוא רצה שישאר. הוא קילל את כל השחקנים שלו לאורך ההיסטוריה (כולל אלי גוטמן בזמנו) חוץ ממני, התירוץ היה סכרת אבל הסיבה האמיתית היא שמדובר במרוקאי עתיק. יש לי ברקורד שער אחד מול הפועל בני זמר ועוד בישול מול מכבי כבאביר שנסגרו והפכו לאחר שנה ל"הפועל כרמל" לאחר שפיצצו את השופט מכות בעקבות חילוקי דיעות בנוגע להחלטותיו.
שיחקתי תקופה במגרש אספלט ליד הבית, היום אני עגלה
3. מה היה גורם לך לשחק?
אם חברים שלי היו יותר בעניין סביר להניח שהייתי משחק למרות הלחץ בזמן, אין לנו חבורה מספיק גדולה של אוהבי כדורגל ובשביל לשחק אני צריך להתארגן עם חברים אחרים.