לא רק ספרדי ואנגלי: ת'רד הכדורגל הכללי

בינתיים היא בפיגור מול אמפולי בחוץ.

גועל נפש להודיע על זה רגע לפני שהמשחק שלהם מתחיל. מה הפלא שקיבלו בראש?

דקה 26, באיירן מובילה 1:0, דורטמונד בפיגור 2:0, וגם האלר הספיק להחטיא פנדל כשעוד היה 1:0 למיינץ.

ben-stiller-of-course-gyo27jaac6ysv98a

וואו איזה לוזרים דורטמונד. לא ייאמן.

WTF דורטמונד???

המשחק שלהם כל כך עצבני ולחוץ. נראה שהם לא בנויים למעמד כזה. אין לי הסבר אחר.

הבעיטה שדורטמונד נותנת לעצמה הייתה צפויה מראש

באיירן אשכרה עושה הכל העונה כדי לתת את האליפות במתנה לדורטמונד, וזה עדיין לא מספיק.

אילוסטרציה של דורטמונד רצה לאליפות -

running-viralhog

ואם זה לא מספיק, אדיימי נפצע ונראה שעוד שחקן גם.
רויס נכנס במקום אדיימי. יהיה זה צדק פואטי אם הוא יהפוך את התוצאה ויפרוש.

ה2-0 של באיירן נפסל וזה נראה שהסיכוי היחיד של דורמטנד הוא דווקא שער שוויון של קלן. עלוב, אבל צפוי.

אוי ואבוי דורטמונד. אם זה יסתיים כך זאת תהיה בכייה לדורות עבורם.
סתם שאלה, אם הייתם המאמן של דורטמונד מה הייתם אומרים להם בהפסקה? צועקים עליהם?, מחבקים אותם?, מנסים להרים להם?

מה שקורה כרגע מעמיד את האליפויות של פפ בפרספקטיבה הנכונה, אי אפשר להפסיד אליפות בגרמניה גם אם ממש רוצים :upside_down_face:

מה שמדהים זה שזו לא הפעם הראשונה. שדורמטנד לא ניצחה אף משחק כשהיא הייתה בפסגה!

נראה שאם דורטמונד תבקיע לפני הדקה ה 75 שהיא תהפוך בסוף.

למה בלינגהאם לא משחק ?

כנראה שפצוע. לא שיחק גם במחזור שעבר.

ודורטמונד כבשה בדקה ה-69.

קלן מלמדים את דורטמונד איך מבקיעים פנדל בפיגור 1-0.

הולי שיט מה שקורה שם.
אין סיכוי שבאיירן לא מנצחת.
עברתי למשחק שלהם.

מוסיאלה 2-1.

רציתי לכתוב שזה קלאסי באיירן מינכן של העונה לא לעשות את המינימום הנדרש ולנצח את המשחק האחרון על אף 0:1 מהיר מאוד. וזו לא באיירן. אבל הנה באיירן הייתה לדקה אחת באיירן. ג’מאל מוסיאלה. ועדיין הם צריכים לעשות דליט על הכל. עונה איומה שלהם, חרפה, הרבה מההערכה שלי כלפי תומאס טוכל כמאמן ירדה לתימיון.

אם בורוסיה דורטמונד הייתה משחקת היום בחוץ אז הייתי אומר לכם לפני המשחק שסיכוי טוב שהיא תעשה במכנסיים, אבל עכשיו זה ממש שלשול, עוד בבית, עם הר הגעש הזה? ראיתי את הצעדה של האוהדים למשחק והייתה לי צמרמורת. לא יאומן שזו הקבוצה שניצחה בלי הפסקה לאחרונה. עד לדקה ה-60-65 היא גם לא הגיעה למצבים למעט הפנדל. הניסיון של מאטס הומלס הציל אותה וקצת עייפות של מיינץ. אבל לא יאומן שכל מתפרצת הפכה לחצי גול. איזו נרפות במצב הנייח ובהמשך המשחק. לא מבין איך מרקו רויס לא פותח במשחק כזה גם אם אין אליפות ברזומה שלו הוא כן נכלל בקטגוריה של “יודע לקחת אליפות” מבחינתי. השחקנים רגועים כשהוא על המגרש. הוא רץ פחות אבל משחק בשכל. דוניל מאלן איכזב, גם סבסטיאן האלר לא טוב. לא ראיתי אף התקפה נורמלית עד למבצע של יוליאן ברנדט שבעט לא טוב. עצוב שג’וד בלינגהאם לא כשיר לשחק היום, אפילו לא עשר דקות, לעזור לזכות בתואר ולהיפרד. כפיים למיינץ ספורטאיים אמיתיים.

כילד בכיתה ב-ג יש לך קבוצה אחת מכל ליגה כביכול בזכות שחקנים שגדלת עליהם. אני בטח לא אוהד באיירן מינכן, אני אוהד ריאל מדריד ואת הפועל תל אביב, אבל הייתה לי חיבה לבאיירן בגלל אוליבר קאן ובהמשך אריאן רובן, פרנק ריברי וכן הלאה. והיום רציתי שדורטמונד תיקח ולא רק בגלל הקהל המרגש שלה. באיירן הייתה איומה.

@SantiagoBernabeu, בעונה הבאה לכתוב את אותם המשפטים על ריאל מדריד בבקשה, בליגת האלופות :slight_smile:

אוהדי, שחקני, מאמני ונשיאי ברצלונה, כשהם מבינים שהם לא יצטרכו לפגוש את באיירן בשלב הבתים שלה אלופות בעונה הבאה -

giphy (29)