מדהים
2-2 של דורטמונד דקה 94 נפסל בגלל נבדלון.
ו2-2 דקה 96 לא נפסל!!
אבל זה קצת מדי מאוחר מדי…
מישהו עוד עלול לחשוב שהליגה הגרמנית הפכה לתחרותית.
דורטמונד תפסו את באיירן בעונה חלשה במיוחד, עם הרבה פחות נקודות מבדרך כלל, עם פיטורי מאמן תמוהים, מכות בחדר ההלבשה, ובכל זאת באיירן לקחה אליפות.
תחזית שלי לעונה הבאה - באיירן לוקחת עוד אליפות בפער דו-ספרתי של נקודות.
אוףףף, לפחות בארסה לא תפגוש אותם בשלב הבתים.
דורטמונד תבכה עוד הרבה זמן על היום הזה. הייתה הרגשה שאחרי שקלן השוו מול באיירן דורטמונד פחות לחצה והשלימה עם ההפסד שלה ואז שמוסיאלה כבש הם חזרו ללחוץ.
לידיעה, אופאמקאנו יותר מביך ממגאייור. קיץ סוער יהיה בבאיירן. אני לא אתפלא אם טוכל לא ייפתח את העונה.
וואו, זה היה מהיר על פי הדיווחים קאן וחסן פוטרו.
לגמרי סיטואציה של בכייה לדורות. המשמעות ההיסטורית והמנטלית של לקחת סוף סוף אליפות מבאיירן אחרי יותר מעשור היתה יכולה להיות עצומה ולעשות שינוי במועדון. קצת מזכיר את המאבק של ארסנל בסיטי, זה היה רק למראית עין ובסוף ההגמוניה נמשכת. לא רואה שום סיכוי שאחרי מפח נפש כזה ובלי בלינגהאם ועוד שחקני מפתח שיכולים לעזוב, דורטמונד אפילו מתקרבת בקצת לעוד אליפות של באיירן בעונה הבאה.
חבל, באמת חבל. לבונדסליגה זה היה יכול לעשות רק טוב, גם אם רק באופן זמני.
אני שונא את דורטמונד.
נ.ב, ממש כואב לי על מרקו רויס סעמק.
אני שונא את דורטמונד #2
היתה לו פציעה קלה לפני ולא רצו להעמיד את המכירה לריאל בסכנה. קצת לוזרי מצד המועדון הייתי אומר
מישהו יודע למה?
אמא אפשר להחזיר את הלאנד?
לא צריך חמודי, יש לנו הלאנד בבית.
ההלאנד שבבית:
מדברים על נקמה על פיטורי נאגלסמן ומלחמה פנימית עם הבכירים הקודמים - אולי הונס ורומניגה.
קאן החליף את רומניגה בתפקיד ה CEO .
כנראה גם לא מרוצים מהמצב הפיננסי - המחליף של קאן כבר מונה, והוא לא כדורגלן עבר אלא בנקאי.
CIES אספו סטטיסטיקה של החלפת מאמנים באמצע העונה בליגות השונות בעולם.
שימו לב לליגה טוניסאית - 100% מהקבוצות החליפו מאמן באמצע העונה.
ב BIG5 - האנגלית עם 55%, הספרדית והצרפתית עם 50%, הגרמנית עם 44% והאיטלקית עם 35%. חשבתי שזה הרבה פחות.
בממוצע המאמן מוחלף אחרי 45% מהמשחקים.
זו הכוונה? לא ש-45% מהקבוצות מחליפות מאמן? או שזה נתון נוסף על כל מה שכתבת?
כשהמאמן מוחלף, הוא עוזב אחרי 45% מהמשחקים באותה עונה בממוצע.
בליגה הספרדית זה יוצא 17 משחקים, אבל יש ליגות שונות ומשונות עם מספר שונה של משחקים.
מה שהדהים אותי פה זה שחצי מהקבוצות בליגות הגדולות מחליפות מאמן באמצע העונה. חשבתי שזה הרבה יותר נדיר.
יש עכשיו גמר ליגה אירופית
וזה הזמן להמר…סביליה מניפה אחרי 90 דקות או הארכה או פנדלים?
פנדלים
שנה הבאה צריך לבטל את הליגה האירופאית ולתת אותו לסביליה