לא רק ספרדי ואנגלי: ת'רד הכדורגל הכללי

סליחה סנטיאגו, אבל משפט שלא קשור לכלום. ברור שהכדורגל שייך לכולם, כפי שסעודיה מראה, אבל זה שונה.

אתה לא תגחך קצת אם טורניר ליגת סאן מרינו יקבל סיקור בכל העולם למרות רמת כדורגל של ילדים בני 11??אתה לא תחשוב שקצת צוחקים עלינו?

זה כיף לשחק פיפא כששחקני הפועל רעננה עם רייטינג גבוה יותר מזה של שחקני ריאל ושיטי??
אף אחד לא אמר לא לתת לנשים רייטינג גם פי חמישים גבוה מזה של מסי, אבל שלא יערבבו בין גברים לנשים כי זה ממש מגוחך. הרי תמיד התעצבנו על זה שבפיפא 14 שחקנים כמו בייל היו איטיים עם הכדור. כי זה לא היה מציאותי. אז עכשיו אישה במשקל 50 ק"ג עם פיזיות כמו של קאסמירו זה בסדר רק כי אסור להגיד שגברים חזקים מנשים??

אני מבין שהווק הגיע גם לכדורגל כי חייבים להרוס את הכל, אבל זה לא אומר שצריך לתת להם.

ומה שאמר משה: שתהיה צמיחה טבעית. אף אחד לא יתלונן. אם המוצר טוב אנשים יראו אותו. אין צורך לפמפם את זה כל יום ולהתפעל ממנו בצורה כל כך מלאכותית.

מגוחך בעיניי גם היאבקות, ג’ודו, כדורמים, ואופניים זה בכלל הזוי בעיניי, לשבת ולראות אנשים רוכבים על אופניים. אני פשוט מדלג.

אז אל תשחק עם הפועל רעננה. ומלבד זה, אני בטוח שאם זה יפריע למספיק אנשים, תהיה אפשרות לבחור האם לשתף שחקניות או שלא. בסופו של דבר מדובר ביצרניות משחקים שלא רוצות להפסיד קהל.

בכל מקרה, אם השיקול הוא משחקי הוידאו, אז זה משהו שגם לא מדגדג לי. אני הייתי משחק פרו אבולושן, גם ככה לקחו לי את המשחק הזה.

לא אכפת לי צמיחה טבעית או מלאכותית. אני מאוד אשמח שעולם הכדורגל יפתח גם לנשים והתפיסה שכדורגל שייך רק לגברים תשתנה.

מבחינתי היום כשאני רואה כתבה על כדורגל נשים אני מתייחס לזה כמו כתבה על כדורעף חופים. מי שרוצה שיקרא, לא מאמין שיש יותר מדיי כאלה, מי שלא שידלג.

חנן לא ענית לי, שחקני נשים של ריאל מדריד וגברים להשוות להם את השכר ?

כן או לא.

על זה הדיון מסתכם, לא אם כדורגל נשים מעניין או לא.

שיקבלו גם כפול מהגברים, למה זה מפריע לך? מבחינתי שכן. וואלה לא אכפת לי.

אתה רציני פה? אתה חושב שלפרלונטינו או כל קבוצה מקצוענית אחרת בעולם (מחוץ לנפט) יש כסף לזה? תחשוב טוב …

אם פלורנטינו יהיה חייב לשלם לנשים כמו השכר של הגברים, התוצאה שתהיה שהגברים השכר שלהם ירד משמעותית ובוא נגיד יותר בעדינות. אמפבה כנראה לא יגיע וינסיוס יחפש קבוצה אחרת יחד עם רוב השחקנים של ריאל…

אולי הסעודים והקטארים יוכלו לעמוד בזה. אבל מוזר למה מהם לא דורשים את זה…

רק שזה היה ברור, ההשואה לא רק בשכר אלא גם בתקציב ובכל מה שמגיע עם ניהול קבוצה מקצוענית וזה שהנשים לא מסוגלות לספק את אותם רוחים כמו שהגברים נותנים. מה שאומר שריאל מדריד תפסיד כסף. המון כסף.

אני יודע שלריאל מדריד יש הרבה כסף, אבל גם לריאל המדריד הנוכחית אין מספיק כסף בשביל זה. שוב אין לשום קבוצה נורמלית אחרת בעולם. לא רק בכדורגל.

זה התאבדות כלכלית חד וחלק. וזה גם לעולם לא יקרה. ולא בגלל שפלורנטינו שונא נשים.

דרך אגב אם זה רק יהיה אצל ריאל מדריד אני מאוד בעד זה. make it happen!!! girl power!

אם השכר של הנשים ישתווה לגברים, הוא ישתווה לא רק בריאל מדריד אלא בכל עולם הכדורגל. בלי קשר, אני לא חושב שהשכר שלהן יגיע לסכומים האלה מבלי שהן יכניסו את הסכומים האלה.

לעומת זאת בנבחרות וכאלה, ששם למעשה הדיון אם הבנתי נכון, לא אכפת לי אם הן יקבלו את אותם התנאים שהגברים מקבלים. למיטב הבנתי המלחמה לא על כדורגל מועדונים, שם תמיד מה שיקבע זה היצע וביקוש של שחקניות אינדיבידואליות, והמועדון שישים יותר כסף על השחקנית ככל הנראה יזכה בשירותיה.

אתה מתעקש להיות נאיבי. זה לא קשור ריאל מדריד או כל העולם, בכל מקום שזה יקרה תהיה פשיטת רגל למועדון שיבצע את זה.

נעזוב את נבחרות בצד. זה ברור למי שעוקב שend game של הטירלול הזה זה כדוגל מועדונים. ברגע שהם יקבלו את מה שהם רוצים שם הם יעברו למועדונים. הרי שם הכסף הגדול.

ברגע שהנשים יכניסו את אותם סכומים שהגברים מכניסים אז אני היה איתך, אני בעד. אבל הם לא. אתה באמת חושב שראפינו מכניסה את אותו כסף שמסי מכניס לכדורגל האמריקאי היום?

ברגע שהם יכניסו כסף בצורה טיבעית ושווה לגברים אני מבטיח לך שמפרסמים ישלמו להם בדיוק כמו לגברים. על זה כל הדיון. הם רוצים לקבל כסף על מה שהם לא מספקים.

טוב אז בניגוד אליך אני מעט יותר אופטימי. אני לא חושב שמחר הולכים ללכת כסאח על איזושהי שחקנית כמו על אמבפה, אני מאמין שבסופו של דבר מדובר בעניין של היצע וביקוש וכך זה ישאר תמיד. גם השחקנים היום לא מרוויחים אותו דבר וזו המציאות. בסופו של דבר אני חושב שאף אחד לא פראייר ואם הן לא יכניסו את הכסף למועדונים אז הן גם לא יראו כסף דומה…

עכשיו האם זה הוגן ששחקניות נבחרת ירוויחו כמו שחקני הנבחרת? וואלה לא מעניין לי.

שוב זה לא קשור לאופטימי או לא. זה מציאות כלכלית.

הבאתי את הדוגמה של ריאל מדריד כי שאלת למה זה מעניין אותנו. זה למה.

ואין פה שום היצע ושום ביקוש. כי אם היה כזה דבר, אף אחד לא היה מעיז לדבר על השואת שכר בין גברים ונשים היום.

זה הנקודה בגדול שלי, אם היה ביקוש לכדורגל נשים כמו לכדורגל גברים, היו משלמים להם בדיוק כמו גברים.

אין.

זו לא מציאות, זו הערכה שלך שאחרי שהן יסיימו עם הנבחרות הן יעברו למועדונים. אני חושב שמדובר בשתי חיות שונות שאין ביניהן שום קשר, ואחרי שהן יסיימו עם הנבחרות לא יהיה להן שום דבר לעשות עם המועדונים מכיוון שמדובר בחוזים אישיים וכל אחת תשיג מה שיוצע לה בחוזה האישי. מכיוון שהן לא יכניסו סכומים גדולים גם לא ישקיעו בהן סכומים גדולים, וכך זה ישאר.

אני אגב, חושב שיכול להיות שהסיקור הנרחב שמקבלות הנשים עכשיו יפתח איזשהו צהר להרבה נשים שיתחילו להתעניין בכדורגל, ולכן יותר מתעניינים שווה ליותר הכנסות למועדונים.

זה לא יגמר שם כי הם רוצות כסף וכדורגל נבחרות בגדול זה לא הכסף הגדול

הם מתחילות שם כי זה יותר קל ונגיש להם.

ושוב אם הם יכניסו את אותה הכנסה ויהיו איכותיות כמו הגברים. אז כדורגל נשים יהיה ריוחי יותר. אבל זה לא יקרה אם ינסו לכפות את זה.

וזה העניין הם רוצות “לכפות” בסופו של דבר על מועדונים פרטים השואת שכר לגברים בניגוד למודל הכלכלי הרצוי.

אני למשל חושב , שבגילאי ילדים ומתחת לצבא (בישראל) מדינה כן צריכה להשקיע בספורט בנות כמו שהיא משקיעה בספורט של בנים, שמה כן יש מקום להשקעה בחינוך ובתקציבים. זה אינטרס של המדינה לתת חינוך ספורטיבי לילדים.

מה?! די נו מה זה התגובה הלא קשורה הזאת? וגם לראות גברים רצים אחרי כדור זה מגוחך. אני מדבר על אנשים שאשכרה משקרים כי זה לא פיסי. פשוט הסרטן הווקי נכנס גם לכדורגל.

לא הבנת. זה באולטימייט טים. אז תשחק עם שחקני ריאל מול שחקני רעננה שיהיו באותה הרמה. אשכרה יהרסו את כל קטע השמות והכוכבים.

בקבוצה שלך אבל לא תשלוט באחרים שיש להם נשים חזקות ממסי.

לא. זה סתם עוד דבר שמפריע. מפריע לי אונס האמת בשם האידיולוגיה.

הולי שיט. זו לא תפיסה. גם בעוד כמה עשורים לנשים לא יהיה באמת אכפת מכדורגל בדיוק כפי של אכפת להן מאלף ואחד דברים שרק גברים אוהבים.

ברור שמדלגים. רק שלא ישלמו להן כמו לגברים ולא יגידו שמי שלא אוהב את הכדורגל הנחות הזה הוא משהו-פוב.
מפריעה לי החוצפה.

בדיוק. לא למדת מטרלול הווק שיש לעצור אותם מיד??

טוב יאללה לא מספיק עקרוני לי העניין כדי להמשיך להתווכח. דיה לצרה בשעתה.

זה מה שקורה שרביע צופה בכדורגל נשים… זה כמו שתשים אותו מול סרטים של דיסני או דיסני סטאר וורס…

חחח

רביע סהכ רצה לראות תחת שוודית. חשב שגם יקבל קצת כדורגל כבונוס.
רביע עובר לכדורעף חופים

דימה רק בגלל זה אני רואה את האולימפיאדה חביבי. אוהד שרוף של כדורעף חופים נשי. ההמצאה הכי גדולה אי פעם. אפילו בן היקר יעריך את הספורט האצילי הזה.

מוקדש לכל הmen of Culture :

אתה יודע שהם כבר יצאו “בשביתה” נגד זה?

בקרוב גם את זה יקחו ממך :rofl: :joy: :wink: :wink:

מישהו יודע איך אפשר לראות פיראטית את המשחק של דאלאס נגד אינטר במיאמי?

הדבר הכי טוב שאני יכול להציע לך זה לינק לעמוד של תקצירים בלי ספוילרים בכותרת:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLcj4z4KsbIoX2WDFYWBL-PGeV3IBrYDA5

מה הסיפור של יאן זומר ובאיירן?

חשבתי שהוא חתם שם לשנתיים וחצי, יכולת טובה עד כמה שזכור לי.
למה מכרו לאינטר ומי במקומו?