נכון שהם פתחו את העונה לא טוב. הפסידו את גמר הסופרקופה הברזילאי ואת הרקופה סודאמריקנה (הסופר קאפ הדרום אמריקאי בין אלופת הליברטדורס למחזיקת הקופה סודאמריקנה) ואת הליגה הברזילאית הוא פתח עם 4 מתוך 9 נק’ אבל הם עדיין בבירור הקבוצה הכי טובה בדרום אמריקה.
על פתיחת עונה חלשה לא מפטרים מאמן, זה כמו שבארסה תפטר את פליק אחרי שזכה ב-6 תארים ואז בפתיחת העונה יפסיד סופר קאפ ספרדי וסופר קאפ אירופי ויפתח את הליגה עם 4 מתוך 9 נק’.
האוהדים בהלם
ה-0-8 לא רלוונטי זה ליגה קריוקה זה הטורניר של ריו דה ז’ניירו, זה כמו ניצחןן בגביע קטלוניה
לפי דיווחים בברזיל לואיס פוטר לאחר משבר ביחסים בגלל שניהל מגעים עם קבוצת בלוז שהיא הבעלים של צ’לסי.
הנושא קיבל תפנית מצחיקה כשלואיס גילה שהמגעים הם לגבי אימון שטרסבורג(בבעלות אותה חברה) ולא צ’לסי, אבל הנזק כבר נעשה.
שווה לציין פה שצ’לסי בעצמה פיטרה מאמן לא מזמן בגלל שניהל מגעים עם מועדון אחר בזמן שהוא תחת חוזה.
המספרים - הספרדיות נגד האנגליות| במארקה נכתב על הדו-קרב ההיסטורי שלא נגמר בין הקבוצות הספרדיות לאנגליות כאשר בשמינית הגמר הזו ישנם שלושה משחקים: ריאל מדריד - מנצ’סטר סיטי, אתלטיקו מדריד - טוטנהאם, ברצלונה - ניוקאסל. לספרדיות יש 20 זכיות בגביע אירופה - ולאנגליות הרבה-פחות (ליברפול היא הדומיננטית מכולן עם שש זכיות) - 15 זכיות, אבל במפגשים הישירים הכל מ-א-ו-ז-ן.
לאחר 225 משחקים בגביע אירופה, הקבוצות מאנגליה רשמו 82 ניצחונות, לעומת 81 של אלו ספרד, עם 62 תוצאות תיקו. מבחינת שערים, שוויון 301:301 בשערים מאנגליה שיחקו 12 קבוצות שונות, בעוד שספרד שיחקו 13, למרות התפיסה הרווחת שלאנגליה יש מספר גדול יותר של מתמודדות בהשוואה לספרד.
ברצלונה מובילה את הדרך נגד האנגליות, לאחר ששיחקה 59 משחקים נגדן, ומתגאה בשיעור ניצחונות של 52.5% ובממוצע של 1.97 שערים למשחק - הסטטיסטיקה הטובה ביותר בקרב קבוצות עם היסטוריה ארוכה של יריבויות. ריאל מדריד נמצאת רק במקום השני מבחינת משחקים ששוחקו, עם 56, אך שיעור הניצחונות שלה נמוך מעט ועומד על 43%, עם ממוצע של 1.63 שערים למשחק.
בדגש על הנוק-אאוט: ריאל מדריד העפילה ב-14 מתוך 21 משחקי הנוקאאוט שלה מול האנגליות (66.7%), לעומת 12 העפולת מתוך 17 מצד ברצלונה (70.6%).
מילא אם ההחלטה הזו הייתה מתקבלת למחרת הטורניר, גג אחרי שבוע. ברהים דיאס היה בדיכאון עמוק הרבה מאוד זמן וכך גם הנבחרת שלו, גם התזמון משחק תפקיד. זה כמעט כמו ששחקן אינטר יחגוג את האליפות ההיא מהעונה בה יובנטוס ירדה לסרייה B. ברהים אתמול נתפס מחייך אבל אני לא חושב שמישהו ממרוקו יכול לקום בבוקר ולהגיד לעצמו ‘אני גאה בעצמי כל הכבוד - אני אלוף אפריקה’. בושה וחרפה מה שהיה במשחק הזה מההתחלה ועד הסוף..