לא רק ספרדי ואנגלי: ת'רד הכדורגל הכללי

טוב לא נגמר טוב

Filipe Luis has been informed by Flamengo about club decision to sack him with immediate effect.

This happens after losing the Supercopa do Brasil final and CONMEBOL Recopa final…

…but also after winning 8-0 against Madureira in the Carioca Semi-final last night.

לפי פבריציו

פילפה לואיז פוטר מפלמנגו

לפי מה שהבנתי הוא זכה בכל התארים החשובים ניצח 8-0 ואז הפסיד איזה תואר קטן ומשום מה פוטר על זה

זה כמו מאמן שזוכה באליפות צמפיונס ואז מפטרים אותו כי הוא הפסיד באיזה 2 גביעי שוקו קטנים

הזייה מה אני אגיד לך.

נכון שהם פתחו את העונה לא טוב. הפסידו את גמר הסופרקופה הברזילאי ואת הרקופה סודאמריקנה (הסופר קאפ הדרום אמריקאי בין אלופת הליברטדורס למחזיקת הקופה סודאמריקנה) ואת הליגה הברזילאית הוא פתח עם 4 מתוך 9 נק’ אבל הם עדיין בבירור הקבוצה הכי טובה בדרום אמריקה.

על פתיחת עונה חלשה לא מפטרים מאמן, זה כמו שבארסה תפטר את פליק אחרי שזכה ב-6 תארים ואז בפתיחת העונה יפסיד סופר קאפ ספרדי וסופר קאפ אירופי ויפתח את הליגה עם 4 מתוך 9 נק’.

האוהדים בהלם

ה-0-8 לא רלוונטי זה ליגה קריוקה זה הטורניר של ריו דה ז’ניירו, זה כמו ניצחןן בגביע קטלוניה

מטומטמים. בוא נקווה שלא יגיע לריאל.

אולי יגיע לאתלטיקו

יש על זה דיבור חזק כבר כמה חודשים

לפי דיווחים בברזיל לואיס פוטר לאחר משבר ביחסים בגלל שניהל מגעים עם קבוצת בלוז שהיא הבעלים של צ’לסי.
הנושא קיבל תפנית מצחיקה כשלואיס גילה שהמגעים הם לגבי אימון שטרסבורג(בבעלות אותה חברה) ולא צ’לסי, אבל הנזק כבר נעשה.

שווה לציין פה שצ’לסי בעצמה פיטרה מאמן לא מזמן בגלל שניהל מגעים עם מועדון אחר בזמן שהוא תחת חוזה.

תפנית בעלילה אז הוא פוטר בצדק

אם המועדון האחר זה פלמנגו, זה סיפור מושלם.

סיטי :smiling_face_with_tear:

כדורגל ברזילאי, גברותיי ורבותיי

23 אדומים.

המספרים - הספרדיות נגד האנגליות| במארקה נכתב על הדו-קרב ההיסטורי שלא נגמר בין הקבוצות הספרדיות לאנגליות כאשר בשמינית הגמר הזו ישנם שלושה משחקים: ריאל מדריד - מנצ’סטר סיטי, אתלטיקו מדריד - טוטנהאם, ברצלונה - ניוקאסל. לספרדיות יש 20 זכיות בגביע אירופה - ולאנגליות הרבה-פחות (ליברפול היא הדומיננטית מכולן עם שש זכיות) - 15 זכיות, אבל במפגשים הישירים הכל מ-א-ו-ז-ן.

לאחר 225 משחקים בגביע אירופה, הקבוצות מאנגליה רשמו 82 ניצחונות, לעומת 81 של אלו ספרד, עם 62 תוצאות תיקו. מבחינת שערים, שוויון 301:301 בשערים מאנגליה שיחקו 12 קבוצות שונות, בעוד שספרד שיחקו 13, למרות התפיסה הרווחת שלאנגליה יש מספר גדול יותר של מתמודדות בהשוואה לספרד.

ברצלונה מובילה את הדרך נגד האנגליות, לאחר ששיחקה 59 משחקים נגדן, ומתגאה בשיעור ניצחונות של 52.5% ובממוצע של 1.97 שערים למשחק - הסטטיסטיקה הטובה ביותר בקרב קבוצות עם היסטוריה ארוכה של יריבויות. ריאל מדריד נמצאת רק במקום השני מבחינת משחקים ששוחקו, עם 56, אך שיעור הניצחונות שלה נמוך מעט ועומד על 43%, עם ממוצע של 1.63 שערים למשחק.
בדגש על הנוק-אאוט: ריאל מדריד העפילה ב-14 מתוך 21 משחקי הנוקאאוט שלה מול האנגליות (66.7%), לעומת 12 העפולת מתוך 17 מצד ברצלונה (70.6%).

מדהים איך שהספרדיות נותנות נוקאאוט לאנגליות, אה?

באיירן מינכן נגד לברקוזן.

באיירן ב10 שחקנים.

לואיס דיאז עם צהוב מעבירה קודמת, מתחזה ברחבה (התחזות בוטה, לא ספק פנדל) מקבל צהוב שני ואדום.

בלי חישובים, בלי פנקסנות.

כל הכבוד לשיפוט. הלוואי ובספרד יתנהלו באותה צורה.

הבנתי שאנשי באיירן התרעמו על הכרטיס הצהוב השני, שאמנם תואם את החוקה, אבל נוגד את כללי המשחק ‘המקובלים’ ו’הבלתי כתובים’.

השופט הגרמני ענה בתגובה: “I was just following orders”.

זה בסדר, גם השחקנים בספרד (ויניסיוס בינהם) יתרעמו אם יוציאו להם כרטיס צהוב על התחזות.

כמה כרטיסים כאלה, בטח שניים שגוררים אדום ונראה איך יפסיקו ההתחזויות.

לא לחלק מהשחקנים, לא רק לקבוצות קטנות, לכולם.

@Shayhi7 מצטער לשים אותך במקום הזה, אבל לצערי נראה ש:

[רמז: תנסה לגגל את הציטוט מההודעה הקודמת שלי, תראה לאן זה מביא אותך]

נ.ב. לגופו של עניין - אני מסכים לחלוטין עם ההודעה המקורית שלך, כמובן.

:person_facepalming:

עבודה טובה

מיכאל וינסנט אומר עכשיו באולפן שיצאה הודעה רשמית שסנגל נענשה על הירידה מהמגרש.
העונש: שלילת הזכייה!!!
מרוקו אלופת אפריקה.

ה-ז-י-ה

אליפות אפריקה - ביזנס אז יוזואל

מילא אם ההחלטה הזו הייתה מתקבלת למחרת הטורניר, גג אחרי שבוע. ברהים דיאס היה בדיכאון עמוק הרבה מאוד זמן וכך גם הנבחרת שלו, גם התזמון משחק תפקיד. זה כמעט כמו ששחקן אינטר יחגוג את האליפות ההיא מהעונה בה יובנטוס ירדה לסרייה B. ברהים אתמול נתפס מחייך אבל אני לא חושב שמישהו ממרוקו יכול לקום בבוקר ולהגיד לעצמו ‘אני גאה בעצמי כל הכבוד - אני אלוף אפריקה’. בושה וחרפה מה שהיה במשחק הזה מההתחלה ועד הסוף..