לא רק ספרדי ואנגלי: ת'רד הכדורגל הכללי

השמועה אומרת שזאת הסיבה שהשחקנים של נבחרת ארגנטינה פחדו כל-כך ולא ניסו לנצח בגמר המונדיאל. הם רצו שימכרו רק 20.8%, לא את כל ה-21%.

אז סוף סוף אתה מסכים שהיה איום?

לא. הם לא יהיו. אופא הם בטוח לא הטובים, אבל הפחות רעים. הם מבינים לאיפה זה הולך והם יבלמו את השטות הזאת.

הם יבלמו וגם יהיו במונדיאל זה הכל איומים.

מצד שני מי אני שאתנגד למונדיאל בלי אירופאיות :wink:

בלי הנבחרות האירופאיות, כל הגופים שפיפא מוכרת להם את הזכויות למונדיאל יירדו מהעסקה, אחרת על איזה מוצר הם ישלמו מיליארדים?

בלם מילאן ונבחרת איטליה בארזי הלך לעולמו :sleepy_face:

פיפ"א עונה לאופ"א.
משהו בסגנון שאופ"א נכנעת לדיווחי פייק בתקשורת, שפיפ"א דואגת לכדורגל בכל העולם, ושהכסף יחולק חזרה לנבחרות.
זה לא כתוב במפורש, אבל אפשר להבין שפיפ"א מנסים להציג את עצמם בתור דואגים לכולם, ולהציג את אופ"א בתור עשירים שדואגים רק לעצמם.

לא יודע למה אבל יש לי דה זה וו חזק לסיפורי הסופרוליג של פלורנטינו.

אינפנטינו התקפל במהירות כמו הכלב שהוא. מקווה שיעוף בקרוב אבל אני מפחד ממי שיבוא אחריו.

לקח לו יום וחצי

דל"פ: אני מקווה שאינפנטינו יישאר. אחרת המעט הגנה שנשארה לישראל בפיפא תיעלם.

במיוחד בגלל מי שמועמד להחליף אותו…

ואופא עדיין דורשת שיתפטר

יכולים לדרוש עד מחר.
יש לו רוב מוחלט מחוץ לאירופה, וזה מספיק לו כדי להיבחר שוב בשנה הבאה.

אופ’‘א היו צריכים להפסיק לתקוף אותו עכשיו. להוציא הודעה שהם שמחים שהמונדיאל לא נמכר ולא לנסות להרוויח עוד מהנצחון הזה.
אני מאמין שאינפנטינו יתחיל לחתור תחת אופ’'א בטענה שהם עשירים ולא רוצים להתחלק. קולוניאליזם מודרני, בלהבלהבלה.
הוא חבר של טראמפ, טראמפ לא אוהב את אירופה גם ככה, יהיה לאינפנטינו גב פוליטי רחב מחוץ לאירופה.
מהכורסה שלי, נראה כמו טעות של צ’פרין.

בגיל 25 תיאגו אלמדה עוזב את אירופה וחוזר לארגנטינה בהעברה הכי יקרה שקבוצה ארגנטינאית שילמה על שחקן אי פעם.

ריבר שילמו 20 מיליון יורו לקולצ’ונרוס ושברו שיא.

יחד עם ניקו אוטמנדי, אנחל קוראה ולוקאס בלטראן ריבר מעמידה קאדר שמות איכותי מאוד לעונה.

חבל שעל הדשא עד כה זה נראה חרא בלבן עם 3 הפסדים ב-3 מחזורי ליגה לסגנית האלופה.