במילים אחרות, אמרתי שמדובר באותה חלוקה כמו צהוב ואדום. ע"פ זה, הפנדל על ג’וד מוצדק (אגב, אין שם שום מקום לפרשנות).
מה אתה טוען? שהחלוקה לצהוב ואדום לא נכונה כי יש מקום לפרשנות?
במילים אחרות, אמרתי שמדובר באותה חלוקה כמו צהוב ואדום. ע"פ זה, הפנדל על ג’וד מוצדק (אגב, אין שם שום מקום לפרשנות).
מה אתה טוען? שהחלוקה לצהוב ואדום לא נכונה כי יש מקום לפרשנות?
החלוקה שקורית בפועל:
אם השחקן נגע קודם בכדור ואז ברגל של שחקן ריאל - פנדל.
אם השחקן נגע קודם בכדור ואז ברגל של שחקן אחר - לא פנדל.
באמת שזה מביך להגן על זה. הקבוצה היחידה שמקבלת שריקות שאף קבוצה אחרת בעולם לא מקבלת.
ברור, כמה פעמים יש פאולים שחלוקים לגביהם והאם הם צהוב או אדום? מלא.
בליגה הם קיבלו 11, אנחנו 6.
הם מייצרים הרבה יותר התקפות מהיריבות, אז הגיוני שיקבלו פנדל כל 2.5 משחקים.
מה שלא הגיוני פה, זה הכמות שבארסה קיבלה. וזה עוד אחרי ההפליה המתקנת אחרי שחצי עונה עמדנו על 0.
ברור שזה לא פנדל.
מה? השחקן שהיה מטר בתוך הרחבה לפני הבעיטה הוא זה שהרחיק. זה הכי פנדל חוזר שיש. הרבה יותר מהרגל של השוער שעוזבת את הקו מילישניה לפני הבעיטה.
נוסטלגיה יכולה לעוות את המציאות לא רק לטובה, אלא הרבה פעמים גם לרעה. הדבר הכי חשוב שמוריניו לקח מאותה מאניטה של תחילת העונה זה האדום של ראמוס בתוספת הזמן.
ארבעת המשחקים של אפריל 11 היו משחקים שננעו על הסקאלה של בין אגרסיביים מוגזמים לפשוט אלימים. ריאל סיימו שלושה מהם בעשרה שחקנים, ואם השיפוט לא היה הולך איתם כרגיל, הם היו מסיימים כל משחק ב-7-8 שחקנים. כמות העבירות האלימות במשחקים האלה הייתה לא פרופורציונלית, ויותר גרוע מזה - החומרה שלהם. זה היה נראה שכל פאול שלהם הוא במטרה לפצוע לנו שחקנים. הם ממש לא באמת באו לשחק כדורגל.
בסופו של דבר 4 המשחקים הללו נגמרו בניצחון ו-3 תיקו:
בליגה הם לא באמת היו קיימים והשוויון שלהם הובקע, כרגיל, מפנדל שלא היה ולא נברא. הסיבה שלא השתגענו כדי להחזיר לעצמנו את היתרון היא שלא באמת היינו צריכים את הנקודות. שייטנו לאליפות, ועדיף היה לנו לשמור כוחות מול הקבוצה האלימה מנגד.
גמר הגביע היה המשחק הכי אלים מכל הארבעה, וזה עזר להם. הם הצליחו לגרור אותנו להארכה. ועם זאת, אם הגול של פדריטו היה מאושר, עוד היינו לוקחים את הגביע.
במפגש הראשון בצ’מפיונס, כל מה שהם חיפשו במשך שעה זה לנסות לסיים בתיקו נוסף, עד שמסי החליט שכל הקטע הזה שהם חוגגים נגדנו תיקואים כבר לא מצחיק.
בגומלין בקאמפ נואו, זה לא הרגיש לרגע שיש להם סיכוי. כמו בליגה, התיקו הזה היה כולו ניצחון שלנו.
רוצה לומר - גם אני ממש לא רוצה לפגוש אותם מלא פעמים, אבל כי אני מקווה שהם יעופו. ממש לא כי אנחנו נצא פארשים ולא נעשה את העבודה. אם תגיע סדרת מפגשים נגדם - so be it, או שנעשה את העבודה, או שלא מגיע לנו לזכות בתארים.
אתה מתכוון שהייתם ממש טובים בללכת מכות, ובלגנוב גול? כי אם נשב ביחד לראות את המשחק, מתוך בושה כנראה שתקום ותלך עוד לפני ההארכה.
אממממ לא מדויק בכלל. האמת היא שונה עד לאדום. ברצלונה עלתה במטרה אחת-להרוג את המשחק. אני זוכר את המשחק מאוד טוב כי אני כמעט בטוח שהוא הגיע אחרי הגמר גביע, ופפ החליט שהוא לא משחק. שהוא הורג את המשחק, מניע כדור למוות ומעביר את ההכרעה לגומלין. למזלנו השיפוט היה הוגן ולא נתן לפפה לצאת בלי העונש שהגיע לו.
משם מסי כבר סיים את הסיפור.
העונשים של אופ"א לשחקני ריאל מדריד:
רודיגר - נקנס ב-40 אלף יורו
אמבפה - נקנס ב-30 אלף יורו
סבאיוס - נקנס ב-20 אלף יורו
אם רודיגר ואמבפה יחזרו על כך בשנה הקרובה, הם יושעו למשחק אחד.
וואי וואי איזה קשוחים האופ"א האלה.
רק שזה הרבה פחות מהשכר היומי שלהם.
עוד פנדל בדיחה לזכות ריאל.
עוד פנדל נוראי של ויניסיוס.
מסכים פעמיים. לא יודע למה אמבפה לא בעט פשוט במקום ליפול.
ויני זה כבר מביך. שיפסיקו דחוף לתת לו פנדלים.
בינתיים נענשים מהצד השני ע״י הקארמה.
מדהים כמה אנצלוטי חסר ביצים.
מזמן הוא היה צריך להפסיק את התעלול הזה.
אולי זה גזעני להחליף אתו.
אולי זה לא פטריוטי אם הוא רוצה להיות מאמן ברזיל.
מה שמדאיג אותי זה השיפוט, לא ויניסיוס.
הוא כבר סירב להיות מאמן ברזיל. אנצלוטי הרבה דברים מטומטם הוא לא.
ממש עצוב מה שנהיה מוולנסיה, וזה בולט היום שוב, בפעם ה-3737474838 מאז שפיטר לים השתלט על המועדון.
אין שם שחקן אחד, אחד, שמסוגל לרוץ 5 מטר, בלי שמירה, מבלי לאבד את הכדור כי הוא הסתבך עם הרגליים. שלא לדבר על למסור לשחקן שנמצא כמה מטרים ממנו. לזה אני כבר לא מצפה, זה כבר מתקדם מדי.
כולם יודעים מה קרה, ולכן כולם יודעים מה יקרה -
מדהים, איך הם הצליחו להפסיד לולנסיה?
לפי הפרשן זה ניצחון חוץ ראשון של ולנסיה העונה, וניצחון ראשון שלה בברנבאו מזה 17 שנה.