ת’רד היריבות :: המקום להתעדכן

נוסטלגיה יכולה לעוות את המציאות לא רק לטובה, אלא הרבה פעמים גם לרעה. הדבר הכי חשוב שמוריניו לקח מאותה מאניטה של תחילת העונה זה האדום של ראמוס בתוספת הזמן.

ארבעת המשחקים של אפריל 11 היו משחקים שננעו על הסקאלה של בין אגרסיביים מוגזמים לפשוט אלימים. ריאל סיימו שלושה מהם בעשרה שחקנים, ואם השיפוט לא היה הולך איתם כרגיל, הם היו מסיימים כל משחק ב-7-8 שחקנים. כמות העבירות האלימות במשחקים האלה הייתה לא פרופורציונלית, ויותר גרוע מזה - החומרה שלהם. זה היה נראה שכל פאול שלהם הוא במטרה לפצוע לנו שחקנים. הם ממש לא באמת באו לשחק כדורגל.

בסופו של דבר 4 המשחקים הללו נגמרו בניצחון ו-3 תיקו:

• בליגה הם לא באמת היו קיימים והשוויון שלהם הובקע, כרגיל, מפנדל שלא היה ולא נברא. הסיבה שלא השתגענו כדי להחזיר לעצמנו את היתרון היא שלא באמת היינו צריכים את הנקודות. שייטנו לאליפות, ועדיף היה לנו לשמור כוחות מול הקבוצה האלימה מנגד.

• גמר הגביע היה המשחק הכי אלים מכל הארבעה, וזה עזר להם. הם הצליחו לגרור אותנו להארכה. ועם זאת, אם הגול של פדריטו היה מאושר, עוד היינו לוקחים את הגביע.

• במפגש הראשון בצ’מפיונס, כל מה שהם חיפשו במשך שעה זה לנסות לסיים בתיקו נוסף, עד שמסי החליט שכל הקטע הזה שהם חוגגים נגדנו תיקואים כבר לא מצחיק.

• בגומלין בקאמפ נואו, זה לא הרגיש לרגע שיש להם סיכוי. כמו בליגה, התיקו הזה היה כולו ניצחון שלנו.

רוצה לומר - גם אני ממש לא רוצה לפגוש אותם מלא פעמים, אבל כי אני מקווה שהם יעופו. ממש לא כי אנחנו נצא פארשים ולא נעשה את העבודה. אם תגיע סדרת מפגשים נגדם - so be it, או שנעשה את העבודה, או שלא מגיע לנו לזכות בתארים.

אתה מתכוון שהייתם ממש טובים בללכת מכות, ובלגנוב גול? כי אם נשב ביחד לראות את המשחק, מתוך בושה כנראה שתקום ותלך עוד לפני ההארכה.

אממממ לא מדויק בכלל. האמת היא שונה עד לאדום. ברצלונה עלתה במטרה אחת-להרוג את המשחק. אני זוכר את המשחק מאוד טוב כי אני כמעט בטוח שהוא הגיע אחרי הגמר גביע, ופפ החליט שהוא לא משחק. שהוא הורג את המשחק, מניע כדור למוות ומעביר את ההכרעה לגומלין. למזלנו השיפוט היה הוגן ולא נתן לפפה לצאת בלי העונש שהגיע לו.

משם מסי כבר סיים את הסיפור.

מעתיקים ממני ברשת עם הקטע שריאל הפכה לחטאפה עם תארים-

העונשים של אופ"א לשחקני ריאל מדריד:

רודיגר - נקנס ב-40 אלף יורו
אמבפה - נקנס ב-30 אלף יורו
סבאיוס - נקנס ב-20 אלף יורו

אם רודיגר ואמבפה יחזרו על כך בשנה הקרובה, הם יושעו למשחק אחד.

1000097654

וואי וואי איזה קשוחים האופ"א האלה.
רק שזה הרבה פחות מהשכר היומי שלהם.

עוד פנדל בדיחה לזכות ריאל.
עוד פנדל נוראי של ויניסיוס.

מסכים פעמיים. לא יודע למה אמבפה לא בעט פשוט במקום ליפול.

ויני זה כבר מביך. שיפסיקו דחוף לתת לו פנדלים.

בינתיים נענשים מהצד השני ע״י הקארמה.

מדהים כמה אנצלוטי חסר ביצים.

מזמן הוא היה צריך להפסיק את התעלול הזה.

אולי זה גזעני להחליף אתו.
אולי זה לא פטריוטי אם הוא רוצה להיות מאמן ברזיל.

מה שמדאיג אותי זה השיפוט, לא ויניסיוס.

הוא כבר סירב להיות מאמן ברזיל. אנצלוטי הרבה דברים מטומטם הוא לא.

ממש עצוב מה שנהיה מוולנסיה, וזה בולט היום שוב, בפעם ה-3737474838 מאז שפיטר לים השתלט על המועדון.
אין שם שחקן אחד, אחד, שמסוגל לרוץ 5 מטר, בלי שמירה, מבלי לאבד את הכדור כי הוא הסתבך עם הרגליים. שלא לדבר על למסור לשחקן שנמצא כמה מטרים ממנו. לזה אני כבר לא מצפה, זה כבר מתקדם מדי.

:joy::joy::joy::sob::sob::sob::joy::joy::joy:

כולם יודעים מה קרה, ולכן כולם יודעים מה יקרה -

1000132770

מדהים, איך הם הצליחו להפסיד לולנסיה?

לפי הפרשן זה ניצחון חוץ ראשון של ולנסיה העונה, וניצחון ראשון שלה בברנבאו מזה 17 שנה.

קיבלו רק פנדל מונפץ אחד וכמו תמיד זה אנצ’לוטי אשם.

מישהו האמין שהם יספגו שוב בתוספת הזמן?
אני לא. מזכיר את ההפסד שלנו לאתלטיקו.
כנראה שהתחת נשמר רק לליגת האלופות. או שאולי גם זה לא.

חשבתי שבמקרה הטוב אחגוג על השוער הלא מנוסה, אבל הוא לא אשם הכלום. דווקא השחקנים הכי מנוסים פישלו.
כשהיינו בפיגור של כמה נקודות מולם והצד השני של הפורום היה באופוריה, כתבתי שיש להם סגל קצר ולא מאוזן. הם צחקו עליי אז, והיום הם כותבים את אותו הדבר.
זה לא הכל אנצ’לוטי, זה גם תכנון לקוי, גם פלורנטינו, וגם חלק מהשחקנים שפשוט זורקים זין.

דמיטרי הבעיה העיקרית שלנו היא מעל הכל מאמן שלא מבין מה הוא עושה, אין לי ספק שיש לנו סגל לא מאזון אבל מה שאנצלוטי עושה השנה זה בדיחה.
גם כשפישלתם ואיבדתם נקודות פליק המשיך עם השיטה שלו ועם האני מאמין במה אני עושה וזה השתלם, מעל הכל אתם משחקים כדורגל מהנה לצפייה ועם זה באה ההצלחה.

יכול להעיד על עצמי בשמחה ובאהבה שהחל מהמשחק השני של ריאל מדריד העונה כשההתלהבות מהסופר קאפ האירופי נעלמה - כתבתי שזה לא נראה טוב ובדרך לשום מקום. עמדתי על דעתי שוב ושוב, בפוד קלאסיקו אוהדי ריאל מדריד כעסו עליי שאני שלילי, חלק אמרו “שקט - מנצחים”. לא חשבתי לרגע שניקח אליפות וכשהובלנו בשבע נקודות יתרון זה היה פשוט לא הגיוני. כן הנחתי שהכדורגל ישתפר קצת בזמן הזה, בגלל האיכות שקיימת בסגל ולא בגלל המאמן. אדר מיליטאו פצוע? ראול אסנסיו אחלה בלם, תוצרת בית. לכל דבר כמעט היה פיתרון מספיק טוב כדי לשחק טוב יותר ולהיות במאבק עד הסוף. רק לפציעה של דני קרבחאל אין תחליף. אנחנו פח זבל בעיקר בגלל המאמן, ברכות.

הסגל של ריאל לא מושלם:

אבל סגל לא סגל. לנצח את ולנסיה הפח הנוכחית (אני כותב את זה בצער רב) לא צריך את הפפ טים

אנצלוטי מאמן טוב לקבוצות עם סגל מלא. הבעיה מתחילה במצבים האלו. שהוא צריך למצוא פתרונות.

יחד עם זה, פלורנטינו יוצא יותר מידי נקי. הוא בעיני האשם המרכזי.