ת’רד היריבות :: המקום להתעדכן

כביכול בעונה שעברה הוא מצא פיתרונות אבל צמד הבלמים הטוב באמת שלנו הם נאצ’ו ואנטוניו רודיגר בראייה לעונת 2023-24 ההיסטורית, אחרת היו משחקים אדר מיליטאו ודויד אלאבה וזו דוגמא. זה כמו בצבא שהיה לנו נגד במטבח שהיה מבקש שהתורנים יגיעו אליו לפי הקצאות, הוא היה עושה כל כך הרבה טעויות בתרגיל חשבון פשוט ובסוף זה היה מצליח לו. בלי דוידה חוסלו לא היה משחק נגד באיירן מינכן למרות שנותרו עשר דקות לשחק. אם אורליאן טשואמני לא נפצע, אדוארדו קמאבינגה לא משחק בגמר.

לקרלו אנצ’לוטי היה מספיק עם מה לעבוד העונה, יש כל כך הרבה אפשרויות באמצע, בכנפיים. אפשר כן לפרגן לו על כך שבנה את ויניסיוס ג’וניור ושיחק אותה עם ההשתלבות של ג’וד בלינגהאם, וגם באותה הנשימה להגיד שזה שייך לעבר והעונה זו עבודת אימון נוראית - מורה לספורט - קחו כדור ושחקו, והוא לא בלם את ‘המפלצת’ ויניסיוס. זו קבוצה לא מאומנת. לא במצבים הנייחים, לא מכירה את היריבות, לא מגיבה לכלום תוך כדי משחק.

עזוב את ולנסיה וההפסד בבית לקבוצת תחתית גם לברצלונה זה קרה נגד לאס פלמאס אלף-אלפי הבדלות. הכדורגל הממוצע שלנו העונה עלוב, היו כל כך הרבה משחקי נפל. נהניתי מחמישה משחקים העונה בלחץ.

אני מסכים שאנצ’לוטי הוא הבעיה העיקרית, אבל הוא לא הבעיה היחידה.
נוח לכם למסך את כל שאר הבעיות כי אנצ’לוטי.
אבל הסגל לא מאוזן, כי קונים רק שחקני על.
שחקנים זורקים זין. לא רק ויניסיוס, גם צ’ואמני, אלאבה, ואולי עוד. בזמן שמודריץ’ יורד לגליצ’ים, לוקאס מנסה כמיטב יכולתו הדלה, בלינגם, פדה, רודיגר, פראן גרסיה מתאמצים. זה לא רק מאמן, זאת המנטליות.

נגיד יבוא אלונסו, אז ויניסיוס יתחיל לרדת להגנה ? יוריד אותו לספסל בלי להיקרא גזען? יביאו לו 5 שחקנים לא גלקטיים שהוא צריך בשביל סגל מאוזן?

דימה דברים דומים אמרו שנה שעברה ושנים קודמות על השחקנים שלנו שלא הלך לנו. אתה זוכר מה צאבי אמר במסיבת עיתונאים שגרמה לפיטורים שלו נכון?

אז פליק הגיע…

נכון.
פליק השלים סגל לא מאוזן בשחקני לה מסיה, והפך שחקנים כמו ראפיניה למפלצות.
אבל לריאל אין את לה מסיה, ולא היו לנו שחקנים עצלניים.
אז הם יצטרכו לקנות כמה שחקנים לא נוצצים, ולזרוק כמה יקרים לפח או לספסל.
אתה חושב שפלורנטינו יעשה את זה, או שיתן יד למאמן לעשות את זה?

כמובן שהסגל שלנו לא מאוזן וההחלטה לא להביא מגן ימני הייתה פשוט שערורייה, אין לי ספק בזה, אבל עדיין הקבוצה משחקת באופן מחריד ואנצלוטי פשוט פחדן, שחקן שזורק זין מקומו בספסל ולא בהרכב, שחקנים לא מחליטים שהם לא עושים הגנה, זה תלוי במאמן, ואנצלוטי פשוט אוהב ללטף במקום להעמיד שחקנים במקומם.

לגבי פרז אני חושב שזה יהיה תלוי מאמן, אם יגיע מאמן שיעמוד על שלו פרז לא יתערב כל עוד הוא מצליח, השאלה היא מי יגיע ומה אנחנו נראה…

עצם זה שיש שחקנים עצלניים שמרשים את זה לעצמם זאת בעיה שלהם. גם בלינגם ווולוורדה כוכבים גדולים, והם לא עצלניים.
הליטופים של אנצ’לוטי זה דפוק, זה ברור, אבל העניין לא אמור לקרות מלהתחילה.

אתם צריכים יותר משחקן אחד או שניים. אין לכם מנוחה בקיץ, בכל רגע נתון יש 3-4 פצועים לפחות, צריך סגל של לפחות 20 שחקני שדה. כאלה שהמאמן סומך עליהם, לא סתם מספרי חולצה.

עכשיו אני רואה את הפנדל של ריאל…אלוהים, זה חייב להיות שיא של שריקות פנדלים לטובת קבוצה מסוימת.

לא ראיתי בחיים פנדל שבו השחקן התקפה בועט בשחקן הגנה, נופל, הואר קוראים לשופט (!!!) והוא לא מוכן לבטל. שאפו פלורנטינו, ממש מפחדים ממך.

האדום לסדיק מישהו?? או שלא מדברים על מה שלא מסתדר בנראטיב?
אגב,מה ראפיניה אמר לשופט ולקוון אחרי השריקה? אני ממש מקווה שלא משהו גס כמו פאק אוף.

קוראי שפתיים בדקו ומצאו שהוא ממש התעצבן על זה שקיבלתם רק 6 דקות תוספת זמן.

איך אתה יודע שאין לריאל “לה מאסיה”. אני לפני שפליק הגיע הרמתי ידים מיאוש חשבתי שנצטרך לשפוך איזה מאה מיליון אירו על איזה קשר אחורי. יש לנו בלי להתאמץ שנה הבאה שתי שחקני לה מאסיה בעמדה הזו. וזה כי לא משנה הסיבה אם זה היה אילוץ כלכלי או פליק. השתמשו בלה מאסיה ומצאו שם תחליף. אני מאמין שאם יגיע מאמן רציני אותו דבר יקרה שם. זה יותר תלוי ברצון ו"בביצים" שהיה לאותו מאמן.

אפילו קרלו שלנו הצליח לגלות שיש להם בלם מפחיד לשנים הבאות שאני לא זוכר במדויק את שמו (כנראה השפעה של משככי כאבים חח) אסנסיו או משהו כזה.

מה שאני רוצה להגיד אם יגיע מאמן יותר טוב מקרלו. אתה יודע, יש אחד בשם אלונסו או איזה מובטל בשם קלופ… אתה פתאום תשים לב לצערנו שהסגל שלהם הרבה פחות רע ממה שאנחנו חושבים. רק להזכיר שבהתחלת השנה רובנו פה , אולי חוץ מטל , חשבנו שלריאל יש סגל יותר טוב מברצלונה.

בגלל זה אני הפעם לא מרחם על דון פלורנטינו.

אוהדי ריאל פאנבויז שלו. אבל לדעתי הוא אשם בקריסה שלהם השנה בליגה יותר מקרלו. שלח מכתב כמו חובבן והרס להם את המומנטום.

כתבתי את זה גם בזמן אמת, זה לא חוכמה בדיעבד

הוא גם אחראי על הסגל. על הרדיפה אחרי אמבפה. רק תזכרו שאם הקטארי לא היה מטומטם ריאל היו שופכים על אמבפה פי שנים יותר מסעיף הנאמנות שהם שילמו עליו במקום להשיג אותו בחינם. הקטארי הציל לו את התחת.

גאון בעסקים. הפך את ריאל לשיאנית תארים אבל השנה אולי עלה להם באליפות.

אוף טופיק:

מדהים כמה שקרלו אצלם מזכיר את ואלורדה אצלנו. שתי המאמנים זכו בתארים. הגיעו להשגים אבל היה ברור ששתי המאמנים לא מספיק טובים לריאל וברצלונה והכדורגל לא מספיק טוב לרמה המצופה מהם.

זה נראה כאילו פלורנטינו מוותר על חיזוק הקבוצה, תקראו לזה תקופה פיננסית אם תרצו, בידיעה שזה יפגע בהישגיות של המועדון, במטרה להשיג מטרה כלכלית או שיווקית במועד מאוחר יותר. אמבפה לדוגמה, או השקעה בסגל אחת ל-4-5 קיצים.

ברור שהוא לא רואה בקבוצה עם אנצ’לוטי עתיד, מן הסתם כי אין לאן להתפתח. לא יבנו עכשיו סגל בהשקעה עתידית עם מאמן ותיק, מבוגר שכבר לא יתפתח שהוא לא עילוי, עם כל הכבוד לקריירה שלו.

אז יהיה מעניין בקיץ.

ולא רק עם ריאל מדריד, גם עם אתלטיקו מדריד. הוחלפו המנהל המקצועי הכושל (אנדראה ברטה, שאותו ארסנל החליטה לקחת), הוחלף מאמן הכושר אחרי הרבה שנים של כישלון בתחום ואת התוצאות ראינו השנה גם עם סגל שחוק שדורש מהפכה.

אפילו עוזר מאמן מנוסה כמאמן ראשי הגיע (טבנט) אחרי ששיקם את קבוצת המילואים. פרננדו טורס החליף אותו באתלטיקו ב’ שהפכה מועמד עלייה לסגונדה אחרי שרק לפני 3 שנים היתה עוד בליגה החמישית.

מחלקת הנוער, הסקאוטינג, משהו טוב קורה בתחום הזה באתלטיקו.

תוסיפו שבקיץ הקרוב יקרו הרבה שינויים, אחד המשמעותיים יהיו העזיבה של תומא למאר שנקנה ב-70 מיליון אירו, אבל החזיק כל השנים במשכורת מנופחת שתתפנה מתקרת השכר שתתרחב.

רק מהשמועות לגבי השחקנים שעל הפרק להגיע לאתלטיקו (כמו אלכס באאנה, פרנקו מסטאנטונו…) עושה רושם שהעלו שם את הרף.

אבל אני חוזר ואומר, העונה ראינו רמז לגבי הפוטנציאל של אתלטיקו, כי כמו שראינו אצל ריאל בשנים האחרונות והעונה אצל בארסה של פליק, מאמן כושר וניהול מאמצים זה גורם מכריע. אתלטיקו כבשה 16 שערים בתוספת הזמן העונה.

כל עוד צולו ימשיך להיות מאמן שם. אתלטי לא תגיע ליותר ממה שהיא היום. אפשר להמשיך לשחק אותה נחמדים או רומנטים. אבל כל שנה אני שומע תירוץ אחר למה אתלטי פוגשים את קיר הברזל ולא עוברים.

אני באמת חושב שסימואנה צריך למצוא אתגר חדש באיטליה. באתלטי הוא מיצה את עצמו. דרך אגב, יש תמונה שרצה בטויטר שרואים אותו בסוף המשחק בגביע מולנו מתאמץ לא לבכות. לא פוסל שבסוף השנה הוא בעצמו יטיל פצצה.

אני אוהב את סימאונה. כן הוא עושה תרגילים מלוכלכים והכל אבל הוא אחד כזה שתמיד נלחם. מרגש מאוד.

עזיבה של סימאונה תעשה טוב לאתלטיקו, אבל יותר בגלל השכר העצום שלו מאשר נזק מקצועי.

מקצועית הנזק הוא לא סגנון המשחק לדעתי, אלא העובדה שהמועדון מתהפך ועושה המון סביבו, במקום שיהיה מנהל מקצועי שהוא המפקד של הפרויקט והמאמן יעבוד איתו, ועל פיו.

סימאונה זה הפפ של אתלטי. אבל פפ שהיה אצלנו ידע טוב מאוד מתי הגיע הזמן לעזוב.

אצל פפ זה היה רוסל ימח שימו וזיכרו ואיבוד חדר ההלבשה אצל סימאונה זה אמור להיות פשוט מיצוי.

שנה חופש ומועדון איטלקי. פעם אם אני לא טועה אינטר רצו אותו.

זה צהוב כמו שהעבירה של אזפיליקואטה על ראפיניה הייתה צהוב.
בשני המקרים השחקן הולך על הכדור ומאחר, ולא על הרגל בכוונת תחילה. זה הסתיים בדריכה וצהוב מוצדק. הצהוב של אזפיליקואטה היה יותר כתום כי הוא פגע בשוק של ראפיניה.

לא יודע מה ראפיניה אמר, אבל לפי כל מיני מקורות הוא התעצבן ככה בגלל שהקוון אמר לו טו פאק אוף. על זה הוא התלונן לחיל מנזאנו במשחק והשופט התעלם.

נו מי אמר שהוא לא משתפר. היה זמנים שהוא היה מרחיק את ראפיניה על זה או תוקע ללבה אדום.

יש שיפור. BABY STAPS

גם אני חשבתי שאין קשר אחורי, אבל חוץ מזה לפני פליק כבר היה לאמין, קוברסי, גאבי, באלדה, פורט (שחשבתי שיצליח) ועוד כמה שנמכרו בלא מעט כסף.
אין לריאל שום שחקן שמדברים עליו כעילוי ברמה כזאת כאילו רק קארלו עוצר אותו.
שחקני משנה שאולי יכולים להשלים את הסגל שלהם הם מעדיפים למכור.

ראול אסנסיו זה יוצא מהכלל שלא מאיד על הכלל.
הוא בן 22 ואף אחד לא שמע עליו לפני. חצי סגל שלנו יותר צעיר ממנו. הוא הפתעה גדולה וכל הכבוד לו, אבל זה מאוד מאוד יוצא דופן להתגלות בגיל כזה.

אני יודע שהסגל שלהם יותר טוב ממה שזה נראה כרגע. כמו שכתבתי קודם, אנצ’לוטי הוא הבעיה הגדולה ביותר, אבל לא היחידה. כשיחליפו אותו במאמן נורמלי, הבעיות האחרות יצופו.
אני רואה 2 בעיות - סגל קצר ולא מאוזן, וכמה פרימדונות.

אני לא נרגע מהפנדל אתמול. וואו איזה מביך. לא ראיתי עוד מה אוהדי ריאל חושבים על זה.

מכיר את זה שיש לך עקיצת יתוש בקצה הזרת, אז זה מציק לך ואתה מתגרד ואתה מתעסק בזה ומנסה להבין איך להעלים את הגירוד, ואז פתאום נוחת לך פסנתר על הרגל (למרות שבתכלס ראית את הפסנתר הזה מגיע מרחוק), אז פתאום יש לך צרות גדולות יותר מעקיצת יתוש בקצה הזרת ולכן היא קצת פחות מעניינת אותך?

אז זה אוהדי ריאל ו-ויכוחים על שיפוט כרגע.

מאחל לכם פסנתרים קבועים בדיוק במידה המתאימה :slight_smile:

מצד אחד שיעסיקו אתכם ולא תחשבו על יתושים (יתושים זה באמת דבר מעצבן), ומצד שני שעדיין תאיימו עלינו ככה שנרצה להתאמץ להשאר תחרותיים…