תשמע משה, פרז הוא אולי המנכ"ל הכי טוב בהיסטוריה של כל מועדוני הכדורגל, הבנאדם פשוט בנה מפלצת כלכלית שרק משתפרת משנה לשנה, איתו חזרנו להיות רלוונטים באירופה וזכינו באיזה 6 גביעי אלופות ועוד כמה וכמה תארים אז טבעי שנהיה פאנבויז שלו…
אבל כמו כל מנכ"ל אחר יש לו את השטויות שלו ולפעמים הוא מתאהב במשהו יותר מדי כמו למשל להביא ילדים צעירים מברזיל או להביא שחקנים רק בחינם…
אנחנו צריכים שינוי ועונה אחת ללא תארים היא לא סוף העולם, אנחנו צריכים להביא מאמן טוב ועוד 2-3 שחקנים ומצבנו מצויין…
מבין כל הקבוצות הגדולות ב 15 השנים האחרונות אנחנו נראה לי הקבוצה היחידה שהתחדשה לאט לאט מבלי לאבד את הכח והרלוונטיות שלה באירופה…
** שביט: פנדל זה לא זה ברור גם לנו, הופתעתי כאשר אחרי שהוא עוד בקרא לוואר הוא עוד אישר את זה.
העבירות של סדיק ושל אזפיקלוויטה מבחינתי שוות אדום, שניהם יכלו לגמור עונה לשחקן השני, לא מעניין אותי אם הוא ניסה לבגיע לכדור או לא, שופטים אמורים להגן על השחקנים…
ברור לי הכח שלו. אני גם מכבד אותו על זה. השנה הוא לא דאג לסגל מספיק טוב ותחרותי, הפיל את כל הביצים שלו על אמבפה בלי לחשוב על ויני וההשפעה של זה על הקבוצה. ותסכים איתי שכל הקטע של הוידאו השבועי נגד השופטים והמכתב הפומבי לאיגוד אחרי הפשלה של אספניול, זה הזיק הרבה יותר לכם מאשר עזר. אני באמת חושב שהקריסה שלכם החלה בגלל הבלאגן של המכתב שלו לאיגוד.
קל לכם לזרוק בוץ על קרלו הרבה יותר מאשר עליו. מן הסתם מנקודת מבט של ריאל, פלורנטינו הוא עדיין הנשיא הכי טוב, שלא תבין אותי לא נכון, אני מאוד בעד שתעשו לו אי אמון ותבחרו בברתומאו בתור המחליף שלו אבל לדעתי אתם הופכים את קרלו לאויב העם מס 1 וזה מוגזם.
אני מאוד בעד שתבחרו בברתומאו. הלואי. שפעם בחיים העלובים שלו יעשה משהו טוב
אנחנו חייבים מגן ימני, בלם, קשר בונה משחק, ועוד מחליף אחד לספסל.
במצב אידיאלי צריכים גם עוד מגן שמאלי אבל על זה נתפשר.
מסכים כמובן שזה בתנאי שיגיע מאמן שיעמיד שחקנים במקום והם יתחילו להיות מחויבים לשיטה וחא פרימאדונות כמו עכשיו.
שלוטרבק בלם מעולה וזאת אכן מכה קשה.
גם נקלאס זולה פצוע.
בעצם יש לדורטמונד רק בלם אחד כשיר, וולדמאר אנטון. אחד המגנים יתפקד כבלם שני, ואנחנו חייבים לנצל את זה.
מתלבט איזה משחק לראות הערב.
ריאל שלא נראית טוב ואינשאללה תפסיד ואז אפשר לחגוג.
או (בסבירות גבוהה) את היריבה הבאה שלנו בליגת האלופות.
בשני המשחקים יש מה לראות. יריבות שקולות, קבוצות גדולות ושחקנים גדולים.
הנטיה היא לראות את ריאל, אבל לא בטוח. מה דעתכם?
מכיוון שאני אף פעם לא צופה בריאל להנאתי ואין לי שום סיבה להאמין שארסנל תגרום לי להנאה מול המנדרילים, אצפה בבאיירן נגד אינטר ואנסה להבין בהנחה שנעבור ממי עדיף להימנע.
אתה צודק הכל לא על אנצלוטי; הרי הקבוצה כל כך מאורגנת ויש שיטת משחק וכל העולם ורוד.
בחיאת, מי שלא רואה שאנצלוטי הוא ביזיוון לא מבין בכדורגל.
התוצאה משקפת ומוצדקת לגמרי.