ת’רד היריבות :: המקום להתעדכן

האמת? נראה לי שפלורנטינו פשוט ממש לוקח ללב טעויות שיפוט נגד הקבוצה שלו. מעניין אותי מה אתם חושבים שהיה קורה אם הוא היה בטעות נשיא ברצלונה ולא ריאל מדריד:

• כל השופטים הספרדים היו מושעים לנצח נצחים
  • פלורנטינו היה מת כבר מהתקף לב עקב טעויות שיפוט
0 מצביעים

מזל שהוא לא סימן לשופט על האף, היה מורחק ל3 משחקים. עונש מאוד פרופורציונאלי.

וואי, נראה לי ריאל מדריד לקחו בכי ממוצע של אוהד ממוצע, הכפילו ב 1000 ועשו מזה תלונה רשמית.

למה אסור למישהו כמוני להעלות תאוריות קונספירציה בפורום נידח של כמה עשרות אנשים במדינה קטנה במזרח התיכון, ולהם מותר לעשות טררם כזה מכרטיס אדום?
בשלוף רק פה האלו 3 עבירות כאלה רק נגד בארסה ורק העונה.

מדינה קנטאלחו, אחראי השיפוט בהתאחדות, כינס ישיבת חירום היום. נראה מה יהיה.

אני מניח שבישיבה יוחלט שצריך לפסול שער לברצלונה.

אני במקום לפורטה עושה קופי פייסט של המכתב של ריאל ומתלונן על כל קרן שלא ניתנה או עבירה חסרת משמעות נגד בארסה.
סתם לעשות מהם צחוק.

פרז גם חושב שהשופטים באנגליה יותר טובים. בטח לא רואה ליגה אנגלית כבר שנים.

You are welcomed.

לאפורטה עסוק כרגע בלעשות קופי פייסט להבטחה לגביי מועד החזרה לקאמפ נואו, רק עם שינוי התאריך בכל פעם. אל תסבך אותו עכשיו עם עוד עבודה.

אני כמעט ומרחם על השופט במשחק של אתלטי מול ריאל. טוב הוא לא יצא שם.

יטעה לטובת אתלטי, הוא בצד של נגרירה וברצלונה יטעה לטובת מדריד הוא בצד של ריאל. כדורגל טוב הוא לא יצא משם …

רק להוסיף שהמשחק הזה יכול להכריע את כל הליגה… במיוחד בשביל אתלטי…

להוסיף את הבושידו של אתלטי המלחמות הפסיכולגיות של צולו והבכינות והלחץ של ריאל ואפשר להכנס לבונקר מעכשיו…

לאור זה שכמעט כל אוהדי ריאל כאן בפורום מתנגדים לגישה של המועדון שלנו כלפי השיפוט ומסכימים איתכם לחלוטין עם הביקורת כלפיה, לא ממש ברור לי כיצד זה בכלל רלוונטי להגיד “העיקר הם קוראים לנו בכיינים”.

אנחנו קוראים לכם, האוהדים, בכיינים. לא למועדון שלכם שאין בכלל ספק שכרגע ריאל מדריד עקפו את ברצלונה בבערך 10 סיבובים.

אתם לא שמים לב שבעצם בתגובות הללו אתם רק מצדיקים את הביקורת כלפיכם, האוהדים?

לא , כי לאוהדים מותר להתבכיין לא למועדון. במיוחד אם לאותם אוהדים יש “קייס”

ותסביר לי למה את השופט שהתעלם מהתנקשות של פדרי לא הענישו על פאקינג אותה טעות (אחד לאחד ובאותה שנה) ואת השופט של אספניול השעו עד הודעה חדשה?

תסביר לי את היציע הסגור של ולנסיה לעומת ריאל ולאמין. עבר כבר שלושה חודשים. שום חקירה לא נפתחה.

אין פה שום פרשנות. רק התנהגות של בת יענה ויותר גרוע לבוא ולהטיף לנו מוסר.

איזה כיף זה להיות ממלכתי כשפלורנטינו עושה את כל העבודה השחורה.

הפריבילגיות שיש לקהל אוהדים מסויים…

אף אחד לא אמר שאסור לכם להתבכיין… רק הצבענו על העובדה שאתם, ובכן, מתבכיינים.

לגבי פדרי וכו’ - אני לא אמור להסביר לך שום דבר. אני לא טוען ולא טענתי אף פעם שיש אחידות מלאה בשיפוט. זה דיון עקר.

לגבי ויניסיוס - זה באמת כבר לא קשור. ויניסיוס (לצערי!) תפס לעצמו איזו עמדה של מאבק בגזענות וככזה הוא לחלוטין מקבל לגמרי לדעתי יחס מיוחד מדי בכל הקשור ליחסים מול הקהל לא חושב שזה קשור במיוחד לזה שהוא מריאל ואני בטוח שזה היה זהה אם הוא היה בבארסה.

בנוסף, לא זכור לי שאוהדי ריאל תלוי בובה של לאמין, שעיקר על זה היה הבלאגן עם אוהדי ולנסיה אם אני זוכר נכון.

ככלל (באשמתו או לא), לא מבין איך אפשר להשוות את כמות הגזענות שויני סופג לעומת זו של לאמין. אצל הברזילאי מדובר בסקייל הרבה יותר גבוה.

בפעם הראשונה (והשנייה, והעשירית) שקרה לויני מה שקרה ללאמין התוצאה הייתה בדיוק אותו דבר.

אני לא מדבר על חומרת העונש קודם כל, אני מדבר על זה שאין עונש… ריאל אפילו לא עמדה לדין על זה אבל עזוב.

זה לא אחידות בשיפוט. זה אחידות בענישה. אם השופט של אספניול מושעה עד הודעה חדשה גם השופט במשחק של ראיו צריך לקבל את אותו עונש. הוא לדעתי גם שפט אותנו אחרי זה השנה…

זה פאקינג אותה טעות.

אותה שנה ואותה עבירה.

אתה גם כרגיל עובר לסדר היום ששופטים שטועים נגד ברצלונה אף פעם לא נענשים. לעומת זאת. יש יותר סיכוי ששופט שטועה נגד ריאל מדריד יענש.

חיל מנזאנו או איך שקוראים לו דופק את ברצלונה על בסיס שנתי (אין פה להתוכח על זה) את ריאל הוא דפק שנה שעברה מול ולנסיה שבוע אחרי זה קיבל עונש לא לשפוט באותו מחזור.

תמשיכו לקרוא לנו בכינים. לי זה לא מפריע. אני יודע שאם ריאל היתה חוטפת חצי ממה שאנחנו חוטפים השנה. היא היתה… עזוב פלורנטינו ענה על זה במקומך

הוא ענה לך על זה, רק בתרד אחר:

דרך אגב רק שתבינו, כל הצוות שיפוט מהמשחק נגד אספניול הורחק עד להודעה חדשה. לא רק השופט עצמו. כל הצוות שיפוט!

חיל מנזסאנו מקבל את ברצלונה כמעט על בסיס חודשי היתי אומר.

@dmitrys

אתה טוב בשמות זה השם של הנבלה?

אם אתה באמת מחפש הסבר אז זה מאוד פשוט, במקרה עם ולנסיה ויני עשה סצינה וכל האירוע נרשם בדוח השיפוט וככזה דרש התייחסות.
המקרה של לאמין נרשם רק בתקשורת…

לא, אלו היו אוהדי אתלטי.

דרך אגב, לא שזה מצדיק את כל הבכיינות שיש מפה ועד מדריד… אני חושב שחלק מזה שהמקרה הזה נופח מעבר לפרופורציות זה מזה שהשחקן די אמר בראיון אחרי המשחק שהוא עשה את זה בכוונה.

אתה לא באמת מאמין לזה. השופט לדעתי גם כתב את זה בדוח שיפוט (אולי אני טועה פה)

בחיאת אין לכם איך להסביר את זה. אתם יודעים את זה. אנחנו יודעים את זה. מול חטפה לא שמעו בברנבאו לא שמעו.

בקיצור אתה רוצה להסביר לי שבגלל שלאמין יאמל אחלה גבר ולא בכיין אז לא מגיע לכם להענש?

אתה רק רוצה שאני אגיד לך שמחפשים לדפוק את ברצלונה…
נתתי לך את ההסבר הכי סביר וגם בדיוק מה שקרה ממה שאני הבנתי. מעבר לזה תחליט בעצמך.

אני מחפש שתודה שיש מוסר כפול פה. זה הכל.

דרך אגב, לא ברצלונה נדפקה פה אלא ולנסיה . גם האוהדים של ברצלונה חלקם גזענים ואנחנו לא סופגים עונשים.

אני מחפש שתפסיקו לעשות לנו גזלטיינג על מה שכל ספרד מדברת עכשיו.

אני לא הייתי סוגר לולנסיה יציע ולא לברנבאו יציע. הם מרויחים מיליונים הם יכולים לעמוד בכמה קללות. הבעיה פה זה אחידות.