ת'רד הקונספירציות

היי נדב היקר, כנראה לא הסברתי את עצמי מספיק טוב:
אני בעד כל דעה, כולל כל דעה, גם הזויות (למשל שהעולם שטוח), שקריות (קומוניזם זה טוב), נבזיות (למשל מה שקורה עכשיו באנגליה) או במיוחד אלה שאני לא אוהב, אם מנמקים את זה.
לא אכפת לי אם הנימוק גרוע או עובדתית לא נכון. העיקר שזה לא סתם זריקת סיסמה לאוויר.

אולי זה נשמע לא הגיוני, אבל זה עדיף פי כמה על צנזורה וסתימת פיות (שכבר מזמן עברה את גבול הטעם הטוב בעולם).
אם מישהו חושב שהטענות שעלו פה (אם זה הסמים או כל דבר אחר) הן לא נכונות או מוגזמות והזויות, אפשר להפריך את זה איך שכבר עשית או פשוט להתעלם.

בקשר אליי אישית ומה אני חושב על נושא הסמים (ופפ ומה שקרה אז), אין לי שום דעה בנושא כי לא חשבתי על זה בכלל. אני הרבה יותר עסוק עכשיו בקטע של סינר בטניס.

הוא היה מלך אירופה או מלך ספרד?!? כי ריאל לקחו אליפויות אירופה, דווקא בזירה הספרדית פחות הלך לריאל באותם שנים.
יותר הלך לברצלונה בזירה הספרדית באותם שנים, אז נראה לי אם יש לך חשדות תכוון אותם למקום יותר הגיוני…

זה מאוד מגוחך לטעון שפפ נתן לקבוצתו להשתמש בזה עם אותו רופא שכמה שנים לפני נתפס מחלק את זה לפפ עצמו, מאוד מגוחך לטעון דבר כזה על מאמן שהשתמש בזה בתור שחקן והרופא שנתפס איתו כמה שנים לפני בתור זה שנתן לשחקנים.

אני אישית לא כל כך מכיר את הסיפור ובטח לא בקיא בזה בנושא הממריצים, וגם סיפור שהיה לפני יותר מ 15 שנה לפי דעתי לא כזה רלוונטי.
אבל אנשים פה מגחכים את הסיפור כאילו זה קונספירציה לא הגיונית בכלל, ומדברים לא עניינית בכלל בנושא.

נכנסתי למעורת הארנב בעקבות מה שבן כתב על הספורט בספרד.

יום אחד אכתוב בפירוט על כל הפרשיות והחומרים, בטח אחרי שכולם אצלי בבית יפסיקו להיות חולים, אבל גם יש עדכון על שחקני ריאל עם בדיקות חיוביות לפני הגמר מול יובה עם תוצאות חיוביות של ראמוס בבדיקות לפני המשחק, וסירוב של רונאלדו וראמוס לערוך בדיקות סמים והפרעה בלקיחת בדיקות.

מצאתי עוד כתבה על חומר אסור להגדלת מסת שריר אצל ראול דה תומאס בתקופתו בקסטיליה.

גם על סגורה והתוספים קראתי. בכל הכתבות באשר הן על בארסה חוקרים את זה בגדול כמו טיטי. מדברים שמסי נפצע פחות תחת פפ אבל לא נמצאו עוד בדיקות שיעידו חד משמעית על doping בבארסה

מה שכן עלה בהקשר סגורה והנאנדרולון עלה בהקשר שני שחקני בארסה פפ ועדה בור כשדה בור מקושר גם למקרים נאנדרולון של שחקני נבחרת הולנד שנתפסו כמו דוידס (לפני בארסה) ויאאפ סתאם.

אם בחשדות עסקינן, אז לחלוטין אפשר לחשוד באתלטים ברמות הללו בלקיחת תוספים או תכשירים לא חוקיים כדי לדחוף את עצמם לקצה (אם כי החומר של ראמוס מעניין, לא הכרתי חומר עם השפעה אנטי דלקתי קצרת טווח כזאת אקרא עליו יותר).

זה חתיכת rabbit hole ומגינים על המון ספורטאים וקבוצות מהאשמות.

רואה @titi_camara אפשר לבנות טיעון גם לטובת האג’נדה שלך אם לכל הפחות אתה מנסה להביא עוד מקורות.

ידידי היקר, אתה יודע שהדיון הזה במקורו התנהל לפני 10 שנים בערך ?

תאמין לי שאז הבאתי מקורות וגם השוואות, למשל הבאת את הטענה שמסי לא נפצע כמעט תחת פפ, זוכר שאז הבאתי גם השוואה בין שחקני ברצלונה לריאל ושאר הקבוצות שבו נראה ששחקני ברצלונה שיחקו כ 30% יותר דקות באותה התקופה מבלי שיפצעו כמעט, בדיון התנהל בפורום ההוא אז אי אפשר לחפש ולשלוף מה שכתבתי אז ואני לבטח לא אחזור לחפש עכשיו 10 שנים אחורה כדי לעמוד מאחורי טענה שטענתי לפני כעשור.

אפשר להסכים איתי ואפשר לא להסכים איתי, אין שום הוכחות לפה ולא לשם, אני רק לא אסכים עם הטענה שמדובר בטענה מגוכחת המנותקת מהמציאות, זה לא שטענתי שחייזרים הגיעו ושיפרו גנטית את מסי והגמדים כדי שישחקו בלי סוף, רק טענתי שההסבר ההגיוני הכי מניח את הדעת שמצאתי זה שיש חשד לסמים, ופרשיות סמים התפוצצו לא פעם ולא פעמיים וברמות הכי גבוהות שיש לספורט העולמי להציע.

אדרבה עוד יותר מחשיד!

למלך נמאס לתת לכם תארים בליגה, כבר שיעמם אותו, עשה הקומבינות באירופה. תראה איזה פנדל, איזה פאר.

האם כזה תלוש ש5 זכיות ברצף, ועם וידאו כזה מולנו, משהו שם היה מסריח?

אני מסכים, שיכנעת אותי, שיבטלו את כל 5 הזכיות האלה ! ישאר לנו רק כפול מברצלונה אחרי זה.

אריאל כאמור, כל ההודעה שלך לא עניינית בכלל.
ובלי קשר -

בחיי שאני לא מבין איך אתה כותב את זה אחרי שתיאוריית ‘השפיץ של לבנדובסקי’ הוכחה כנכונה בריבוע, בניגוד למה שכתבת

‘‘כאמור’’. כמובן.

תוכיח.

מתחיל מפה -

שנייה אני הולך לקרוא ואז אני אנסה לנחש מה אתה מתכוון ואיך זה מוכיח טענה שלא הוכחה.

בהצלחה עם זה חבר, ממילא לא תשתכנע משום דבר שאגיד לך. לילה טוב

קבל -

לבנדובסקי עד המחזור ה 11 הבקיע 14 שערי ליגה, ברצלונה הובילה את הליגה בפער 6 נקודות על פני ריאל.

לבנדובסקי מהמחזור ה 11 עד ה 20 הבקיע 2 שערי ליגה בלבד, ריאל מדריד עקפה את ברצלונה וכרגע מובילה עליה ב 10 נקודות הפרש, מדובר בהפרש של 16 נקודות ב 10 המחזורים האחרונים.

תתחיל בלהגיד משהו ולא בלשלוח אותי למשחק “מצא את המטמון” וירטואלי.

image

אבל לא מבין למה העבירו את זה לת’רד קונספיצריות :man_shrugging:

אצל פפ היה נאנדרולון ולא מצאו גם דרך התוספים שקיבל מראמון סגורה איך יש לו ריכוז נאנדרולון בדם. מצאו עם השנים ש:

1. יש כמה מוצרים שמכילים נאנדרולון
  2. במקרים מסויימים יכול ריכוז הנאנדרולון לעלות כתוצאה מאימונים.
  3. פגיעה בתנאי האחזקה של דגימות הדם יכול להעלות את ריכוז הנאנדרולון במקרים נדירים (טיעון שבסוף זיכה את פפ, אבל הוא לדעתי הכי פחות רלוונטי כי הוא כאמור נתפס בשתי בדיקות שונות).

קונספירציות: פפ סימם את השחקנים שלו עם hgh ו epo. אומרים את זה כי:

1. אותו ראמון סגורה שחשוד במתן חומרים אסורים שם. לא מצאתי קשר ישיר אליו ולא epo ו hgh בהכרח. להבנתי גם הוא התעסק בעיקר התוספים ותזונה ופחות בהזרקות.

2. ספרד כולה חשודה במתן epo לספורטאים. נתפסו בעיקר ספורטאים בתחום האופניים.

3. באותה תקופה לפי חלק מהמקומות (לא מצאתי איך לאמת את זה) לא ביצעו בדיקות דם לסמים אלא רק שתן. אין שאריות של epo בשתן ועל כן יכול להיות שכמה קבוצות חשודות בספרד במתן חומרים אסורים. הקבוצות שמצאתי חומרים כלשהם עליהם הן בארסה ולנסיה (השתיים עבדו עם מורל כיועץ שקושר למתן epo) וריאל מדריד (המשיכו לסרב לעשות בדיקות ולהפריע לצוותים רפואיים, כמו גם העובדה שגם הם עבדו עם רופאי הנבחרת הספרדית ומקרים חוזרים עם סרחיו ראמוס שנמצאו אצלו חומרים אסורים).

4. לא נמצא מעבר לזה שום קשר מעולם למעט שבברצלונה לכאורה פחות נפצעו והראו יכולת טובה למשך כמה שנים. לצורך העניין אוכל לשאול דברים דומים על מילאן שהחזיקה קו הגנה מבוגר ויציב ואפילו יאאפ סתאם נמצא עם נאנדרולון בדם. גם יונייטד של פרגי הייתה טובה מהיתר לאורך זמן כמו גם העלייה המטאורית והפתאומית של ארסנל עם וגנר או הקבוצות של מוריניו באשר הן, שגם אותו מוריניו היה חלק מברצלונה בתקופת ההאשמות של הנאנדרולון.

טיטי, כל מה שאני מבקש שפעם ב… תיתן משהו עם עומק יותר מכותרת.

לדעתי טיטי זאת האוהדת ריאל טניה שהייתה פעם ושיגעה על ספורטאנטר עם תיאוריות שמסי מסומם וכאלה. זאת הקונספירציה שלי.

צודק.

איך עלית עליי ?

קיבלתם פנדל דומה אפילו בזיוני יותר בעשור האחרון , על ניימאר.

הסרטון הזה שהבאת, זה כמו להביא סרטון של מסי או מראדונה מבקיעים עם היד ולטוען שכל הגולים שלהם היו לא חוקיים וכל התארים זה בזכות השופטים.