ת'רד הקונספירציות

מתחיל מפה -

שנייה אני הולך לקרוא ואז אני אנסה לנחש מה אתה מתכוון ואיך זה מוכיח טענה שלא הוכחה.

בהצלחה עם זה חבר, ממילא לא תשתכנע משום דבר שאגיד לך. לילה טוב

קבל -

לבנדובסקי עד המחזור ה 11 הבקיע 14 שערי ליגה, ברצלונה הובילה את הליגה בפער 6 נקודות על פני ריאל.

לבנדובסקי מהמחזור ה 11 עד ה 20 הבקיע 2 שערי ליגה בלבד, ריאל מדריד עקפה את ברצלונה וכרגע מובילה עליה ב 10 נקודות הפרש, מדובר בהפרש של 16 נקודות ב 10 המחזורים האחרונים.

תתחיל בלהגיד משהו ולא בלשלוח אותי למשחק “מצא את המטמון” וירטואלי.

image

אבל לא מבין למה העבירו את זה לת’רד קונספיצריות :man_shrugging:

אצל פפ היה נאנדרולון ולא מצאו גם דרך התוספים שקיבל מראמון סגורה איך יש לו ריכוז נאנדרולון בדם. מצאו עם השנים ש:

1. יש כמה מוצרים שמכילים נאנדרולון
  2. במקרים מסויימים יכול ריכוז הנאנדרולון לעלות כתוצאה מאימונים.
  3. פגיעה בתנאי האחזקה של דגימות הדם יכול להעלות את ריכוז הנאנדרולון במקרים נדירים (טיעון שבסוף זיכה את פפ, אבל הוא לדעתי הכי פחות רלוונטי כי הוא כאמור נתפס בשתי בדיקות שונות).

קונספירציות: פפ סימם את השחקנים שלו עם hgh ו epo. אומרים את זה כי:

1. אותו ראמון סגורה שחשוד במתן חומרים אסורים שם. לא מצאתי קשר ישיר אליו ולא epo ו hgh בהכרח. להבנתי גם הוא התעסק בעיקר התוספים ותזונה ופחות בהזרקות.

2. ספרד כולה חשודה במתן epo לספורטאים. נתפסו בעיקר ספורטאים בתחום האופניים.

3. באותה תקופה לפי חלק מהמקומות (לא מצאתי איך לאמת את זה) לא ביצעו בדיקות דם לסמים אלא רק שתן. אין שאריות של epo בשתן ועל כן יכול להיות שכמה קבוצות חשודות בספרד במתן חומרים אסורים. הקבוצות שמצאתי חומרים כלשהם עליהם הן בארסה ולנסיה (השתיים עבדו עם מורל כיועץ שקושר למתן epo) וריאל מדריד (המשיכו לסרב לעשות בדיקות ולהפריע לצוותים רפואיים, כמו גם העובדה שגם הם עבדו עם רופאי הנבחרת הספרדית ומקרים חוזרים עם סרחיו ראמוס שנמצאו אצלו חומרים אסורים).

4. לא נמצא מעבר לזה שום קשר מעולם למעט שבברצלונה לכאורה פחות נפצעו והראו יכולת טובה למשך כמה שנים. לצורך העניין אוכל לשאול דברים דומים על מילאן שהחזיקה קו הגנה מבוגר ויציב ואפילו יאאפ סתאם נמצא עם נאנדרולון בדם. גם יונייטד של פרגי הייתה טובה מהיתר לאורך זמן כמו גם העלייה המטאורית והפתאומית של ארסנל עם וגנר או הקבוצות של מוריניו באשר הן, שגם אותו מוריניו היה חלק מברצלונה בתקופת ההאשמות של הנאנדרולון.

טיטי, כל מה שאני מבקש שפעם ב… תיתן משהו עם עומק יותר מכותרת.

לדעתי טיטי זאת האוהדת ריאל טניה שהייתה פעם ושיגעה על ספורטאנטר עם תיאוריות שמסי מסומם וכאלה. זאת הקונספירציה שלי.

צודק.

איך עלית עליי ?

קיבלתם פנדל דומה אפילו בזיוני יותר בעשור האחרון , על ניימאר.

הסרטון הזה שהבאת, זה כמו להביא סרטון של מסי או מראדונה מבקיעים עם היד ולטוען שכל הגולים שלהם היו לא חוקיים וכל התארים זה בזכות השופטים.