אני לא עוקב בעדיקות אחרי ריאל כמוך, לכן שואל ברצינות.
יש דיבורים לגבי רודיגר להרכב, מעבר למשאלת האוהדים? ואם כן, את מי הוא יחליף - את מיליטאו, ומנדי יישאר מגן? או את מנדי ואלאבה או הוא עצמו יהיה מגן?
לגבי ויניסיוס, אולי אתה מבין עכשיו שאני לא היחיד שהוא מעצבן. אפילו חלק מאוהדי ריאל הוא מעצבן.
אתה בעצמך כתבת שהוא עושה דברים מכוערים ומטומטמים. ירדת עליו פה יותר חזק ממה שאני ירדתי עליו בפורום של ריאל, אז אני לא מבין למה התעצבנת עליי שם.
לדעתי בעיקר המשכורת שלו מדברת בעד עצמה (כמו גם הרזומה והיכולת המרשימים שלו). אתה לא מביא שחקן במשכורת כזאת להיות שחקן ספסל. אני חושב שרובנו קיווינו שזה יהיה שילוב של הדברים שאמרת - במרבית הזמן בלם באמצע במקום אלאבה, שידחוק את מנדי לספסל, ובמשימות מיוחדות ישחק באמצע במקום מיליטאו הלא בשל, ומנדי יחזור לאגף.
אף-אחד מאיתנו לא דימיין שמביאים שחקן בקאליבר הזה להיות מחליף של מנדי בעמדה לא לו.
ובאופן קצת יותר מפורש לשאלתך - לא, אין דיבורים ישירים על רודיגר להרכב. אבל באופן כללי, חוץ מבמקרים מאוד חריגים, אני לא מכיר שנהוג להכריז על באנקרים בהרכב. בדרך-כלל זה פשוט משתמע מהמעשים והמעמד במועדון. הבעיה שכאן יש סתירה בין המעמד שהמועדון נתן לו (בהיררכיית השכר לדוגמה), לבין המעמד שנראה שאנצ’לוטי מייעד לו.
אני חושב שכמו תמיד, אנחנו האוהדים לא מספיק סבלניים.
אנצ׳לוטי רוצה לעשות את חילופי המעמדות, אבל הוא מנסה לשמור על סגל בריא ושהכל יהיה הדרגתי. בנתיים אנחנו ב9/9 במשחקים העונה אז כנראה שהוא מחליט נכון.
אני מאמין שעם הזמן נראה את רודיגר פותח יותר ויותר ולשלבים המכריעים הוא כבר יהיה שחקן הרכב.
לגבי את מי הוא יחליף, שאלה טובה. אם תשאלו אותי אז כמובן שרודיגר בלם לצד מיליטאו, ואלאבה מגן. לא יודע אם כך גם ישחק אנצ׳לוטי.
בכל אופן יהיה אשר יהיה מה שהוא יחליט, אפילו אם רודיגר ישחק מגן שמאלי, זה עדיף על המצב הנוכחי בו הוא על הספסל.
אף אחד לא הטריל אותך, סה"כ שאלתי על מה הרמוסו קיבל אדום כי לא הייתי על שום דבר שקשור לכדורגל חודש. אתה חייב לשוחח עם מישהו רומנו.
אני אגב לפרוטוקול אוהב שחקנים כמו ניימאר וויניסיוס. בשבילם אני קונה כרטיס למשחק, לא בשביל קוקה או קרבאחל. הם הופכים את המשחק ליפה, מעניין, אומנותי. אף פעם לא הבנתי למה זה בסדר לקצץ להם את הרגליים, רק כי הם בוחרים להתגבר על שחקן בהשחלה או הקפצה מעליו.
זה לא סותר. אפשר להיות קוסם עם הכדור ועדיין לא לעשות הצגות. מסי, רונאלדיניו, זידאן, אינייסטה, אוזיל, איסקו - כולם קוסמים שקיצצו אותם לא מעט לאורך הקריירה, ובכל זאת (כמעט ו)לא נפלו להתחזויות מביכות.
חוץ מזה שהמון מההתחזויות והמתחזים שאנחנו מדברים עליהם ודיברנו עליהם פה, לא מגיעים מצד עושי קסמים גדולים בכלל - ראמוס, פפה, בוסקטס, גם ג’ורדי אלבה לצורך העניין. התחזויות והצגות זה עניין של אופי (וגם קצת תרבות), לא פקטור של כמות הקסמים או הקיצוצים. וסתם לצורך הדוגמה, מה שהצית את כל הדיון הזה היה ההצגה שהביאה להרחקה של הרמוסו, שלא קשורה בכלל לקיצוץ רגליים.
אלמריה גם מחזיקה בהגנה הרביעית הכי גרועה בליגה עם 20 ספיגות. אלא אם כן אנחנו מכוונים לשבור את שיא הספיגות של אתלטיקו (ספגו 18 שערים ב15/16, אנחנו בקצב של 13) אז אפשר להניח שגם אם נספוג 2-3 אפשר לתת להם 3-4 מצד שני.
מנגד, אוסאסונה בדיוק מנצחת את ויאדוליד ועולה למקום השלישי בליגה. הם גם הוציאו, לעומתנו, נקודה בברנבאו. תוסיף את זה שזה אחד המגרשים שהפסדנו בו הכי הרבה נקודות בעשור האחרון, וזה משחק בלבל אחר לגמרי.
בטיס וסוסיאדד פוגשות אחת את השנייה, ככה שהן לא תוכלנה שתיהן לעקוף בחזרה את אוסאסונה. מקסימום אחת מהן.
בקיצור: פנדל הזוי, הצהוב השני של קרוס לא קיים בכלל ולדעתי ביטול השער היה מאוד גבולי.
בקיצור, ריאל נדפקו. אבל לדעתי אסור היה להם להגיע לנקודה הזו והם היו חייבים להרוג את המשחק הרבה לפני.
ראיתי רק את הרבע שעה האחרונה. הפנדל היה די מוצדק או לפחות עקבי לשריקות העונה. אם לא היו שורקים לזה פנדל זה היה יותר מוזר. השער שנפסל היה ממש מוזר. לא חושב שהשוער היה בשליטה על הכדור. גם הצהוב השני לקרוס היה מיותר.
אתה יכול לא להתייחס למה שהם כתבו אבל הם הביאו ציטוט מהחוקה (אולי זה נתון לפרשנות והם כמובן, באופן מפתיע, לקחו את הצד שנגד ריאל).
זה שהמאמן היריב אומר שזה חוקי לא אומר שהוא צודק.
אני מקווה שזה לא נכתב בציניות.
הגול היה חוקי ב100%, אבל בוא נחכה לעוד מכתב שישלח לריאל והשופטים מתנצלים על הטעות שהתרחשה פה.
אני תמיד שמח להראות שבארסה מניה הם חבורה של ליצנים.
אגב,
מה שהוא אמר (שוב, מסתמך על תרגום של בארסה מאניה - אולי הם מעוותים) שמבחינת כדורגל הוא אישית היה אומר שזה שער אבל מבחינת החוק אם השוער שם יד על הכדור זו השתלטות ופאול.
חבר, אני לא בא לתקוף אותך בשום צורה.
אני לא יודע את הדעה של אנשים פה על בארסה מניה, אז לכן זה נכתב.
מצטער אם זה נראה שאני תוקף אותך, אבל אני לא עושה את זה. אלא רק מציין שבארסה מניה הם בדיחה.