ת’רד היריבות :: חטאפה עם כסף ופנדלים

מי נשבע אמונים לאנצ’לוטי פה? מה השתנה אחרי הגול?

לפני הגול 100% מהקהל שרק בוז, אחרי הגול זה ירד ל95%. כל מהלך שלו עד הסיום לווה בשריקות. בסיום המשחק, הרוב המוחלט שרק בוז כללי לקבוצה.

קראתי עכשיו במארקה ששרקו לו בוז עד הסיום, והוא גם ברח ראשון מהמגרש.
אבל לפני כן בטלויזיה הראו אוהדים מוחאים כפיים אחרי בעיטה שלו, והוא מוחא כפיים בחזרה.
אז למה הוא מחא? זה לא היה ציני או משהו כזה .

כמה פנדלים כבר יש לחטאפה עם כסף? 9? 10?

נ.ב

ראיתם את הפנדל? הסרבן הצרפתי נופל לפני המגע :joy:

תוצאות מעולות הערב בליגת האלופות.

1. סיטי מפסידה לדייגים, ואפשר יהיה לעקוף אותה בהפרש שערים.
  2. אינטר מפסידה לארסנל שלא הייתה חייבת ניצחון. את אינטר נעקוף בנקודות.
  3. PSG מפסידה ונשארת עם 13 נקודות. אותה לא נעקוף, יש לה הפרש שערים הרבה יותר טוב. אבל זה מחייב אותה לנצח את ניוקאסל במחזור האחרון, שנמצאת עם אותו מספר נקודות כמו בארסה אבל עם הפרש שערים עדיף.

אנחנו כמובן חייבים לנצח את 2 המשחקים שנותרו לנו בהפרשים גבוהים ולסיים עם 16 נקודות. כרגע יש 7 קבוצות שיכולות לסיים עם יותר מ 16 נקודות, פלוס PSG. אנחנו צריכים שאחת מהקבוצות האלה תפשל מחר או במחזור האחרון, ואז אנחנו יכולים להשתחל ל 8 הגדולות ולחסוך את 2 משחקי הפלייאוף המיותרים.

מעדכן, כרגע הם על 11. רק מחזור 20.

רק לא להיות על המוקד בערוץ…

די נו שביט… הפנדל אתמול הוא פנדל.

כמו הפנדל במחזור קודם. הוא זורק את עצמו כל פעם עוד לפני שיש מגע בכלל הוא כבר 2 מטר מתחת לאדמה. אני עוד יכול לחיות עם הפנדלים האלה כי שופט אחר יכול לתת או לא לתת. זה מחליא אותי כבר שאפילו שהוא דורך על בלם הוא מקבל פנדל. אולי זה יתאזן בהמשך, אני בינתיים סופר.

זה שהשופטים מפחדים ממכם זה דיי ברור, העיקר לא להופיע בערוץ. אתה לא יכול להתעלם מהלחץ הזה. כשיהיה לי משעמם אני אבדוק מה שלומו של השופט מהמשחק מול סלטה ויגו שהעז לא לכבד אותכם לדבריו של רודריגו. מעניין מתי הוא ישפוט אותכם שוב.

אני מבין שיש נרטיב שחשוב לך לדחוף, אבל תעביר לאזור 2:30 פה ותגיד לי מה לעזאזל הקשר בין מה שאתה כותב על הפנדל של אתמול לבין המציאות. זה פנדל של 100%. לא ״זורק את עצמו״ ולא נעליים. פאול. טעות לא לשרוק. אם לא שורקים לטובתך אתה מתעצבן.

עם הרבה פנדלים אני יכול לראות את הנקודה שלך, הפעם אתה סתם על אוטומט. מה הציפייה? שעכשיו לא ישרקו פנדלים אמיתיים כדי לאזן את הטעויות?

ראיתי את הפנדל. הוא זורק את עצמו וסוחט את הפנדל יפה. לא בוטה כמו במחזור הקודם, אבל הוא יודע שישרקו לו ישר וזה מה שמעצבן אותי. וגם כתבתי שאני יכול לחיות עם הפנדל הזה כי יש מגע קטן שם.

הציפייה שפשוט תהיה אחידות, ושיפסיקו לתת לכם פנדלים על אוטומט כי הם מפחדים לקבל ריקושטים בערוץ שלכם ושהמשפחה שלהם תהיה על המוקד. אני יודע שאתם אוהדים ואתם לא תומכים בפעולות האלה של פרז והמועדון, אבל תקבלו את זה שהפעולות האלה משפיעות.

אז אנחנו מסכימים בגדול.

מבחינתי גם זה וגם הקודם זה פנדלים.
גם אם הוא מחפש ליפול, מישהו בועט לו ברגל ועוזר לו ליפול.
הבעיה שאם זה היה שחקן בארסה, יכול להיות שלא היה מקבל, בטח לא מסוטו גראדו.

בגדול אתה צודק, הבעיה מבחינתי שברגע שברצלונה תקבל את כמות הפנדלים הזו הם היו מאוד “אוהבים” לספור לנו אותם.

יש לך פה ישר שתי משתמשים שברור לא מסכימים עם שביט בנושא אבל אנחנו עדיין “בכינים”

עזוב אני אפילו לא ינסה יותר…

לא מסכימים עם שביט אבל עדיין מתבכיינים.

משתמש אחד שטוען שהפנדל מוצדק אבל אם זה היה מול בצלונה יכול להיות שלא היו שורקים (כי כולם נגד ברצלונה ואתם כזה קורבן מסכן שעושים נגדו יד אחת)

משתמש שני שטוען ש”אנחנו לא בכיינים אבל אם המצב היה הפןך הייתם מתבכיינים בדיוק כמונו”

תפסיק לרמוז דברים ואז לא לעמוד מאחוריהם ולהיות קורבן

אני עומד 100 אחוז מאחורי זה, אני זוכר טוב מאוד למשל תקופה שלא שרקו לברצלונה פנדלים נגדה ואיך זה נספר לנו.

תשאל את דור.

שתי הטענות יכולות להיות נכונות באותה מידה, שתי הפנדלים האחרונים של ריאל היו מוצדקים אבל אם ברצלונה היתה מקבלת את כמות הפנדלים שריאל מקבלת היתם נהנים “לספור לנו” את זה

השנה למשל אני חושב שהשיפוט סתם גרוע לכל הכיונים. אין לי טענות יותר מידי על משהו מכון רק נגדנו.

השיפוט פשוט חרא

אם אני בכיין, יש אוהד כדורגל שהוא לא עונה להגדרה של בכיין? (אני לא כתבתי את מה שהוספת בסוגריים)

ממש לא. הערה של הבכיינות לא הייתה מופנית כלפיך… הדוגמה שלך שנתתי היתה כדי להראות שיש גם אצלכם רמיזות לזה שהשיפוט מוטה נגדכם (ואז כשמעירים על זה מגיעה ההתבכיינות)

ברצלונה היא הקבוצה הספרדית היחידה בטופ 8 של הצמיפיונס ליג וגם זה בקושי.

מישהו פה עדיין רוצה לספר לי שהכל בסדר עם הליגה הספרדית?

כל מאמן שלא קוראים לו סימואנה היה נבעט מאתלטי ומזמן.

רגע מרגש נרשם בתוספת הזמן באיצטדיון האור כאשר תיבו קורטואה ספג שער בנגיחה וזה לא היה מסרחיו ראמוס.

תגדיר בסדר.
אם בליגה הגרמנית, האיטלקית, וחלילה הצרפתית הכל בסדר, אז גם הספרדית .

5 אנגליות בטופ8, זה מה יש.

אני חושב שאתם מביאים יותר מדי ״כבוד״ לחשיבות של המיקומים. פריז שנה שעברה בקושי עלתה.

יש חשיבות יותר גדולה איך מגיעים לישורת האחרונה.

בקיצור, ריאל תניף.