מהסיבה הפשוטה ששנה שעברה לא היתה משמעות בשלבים הבאים למיקום שסיימת בשלב הליגה והאירוח נקבע לפי הגרלה.
השנה ככל שתסיים גבוה יותר זה אומר שתארח בבית את הגומלין בשלבים המאוחרים.
מהסיבה הפשוטה ששנה שעברה לא היתה משמעות בשלבים הבאים למיקום שסיימת בשלב הליגה והאירוח נקבע לפי הגרלה.
השנה ככל שתסיים גבוה יותר זה אומר שתארח בבית את הגומלין בשלבים המאוחרים.
לקבוצה עם עומק כמו פריס סן ז’רמן ומרחב לתמרון חלוקת עומסים, זה פחות קריטי. לקבוצה כמו בארסה עם סגל קצר שכל פציעה הופכת עולמות במוחו של פליק, המנוחה הזאת קריטית.
מעבר לזה, לדעתי החשיבות של בית חוץ לא קריטית כמו שנהוג לחשוב. זה יותר נוח לשלוט בצורך של הקבוצה ולהעביר את ההכרעה הביתה, אבל אפשר לתכנן את הטקטיקה הזאת אם זה לא מסתדר.
מה גם, שהמשמעות של בית חוץ אצל בארסה פחות ניכרת, כי קבוצות יכולות ללחוץ את הקבוצה הזאת ולכבוש די בקלות, במיוחד כשיש שטחים מאחור. בעונה רגילה במשחק בית ממוצע הקבוצה הביתית משחקת יותר אינטנסיבי והקבוצה האורחת בדרך כלל לא קוראת תיגר ושומרת על הרגליים, מה שמוביל ליתרון בדרך כלל לקבוצה הביתית.
במשחקים על כל הקופה, מה שמכריע בשוויון אינטנסיבי זה יכולת קבוצתית, טקטית ואישית, או בקיצור, המאמן שמתכנן הכל בצורה הכי טובה.
אשכרה עברו 4 ימים-
לא יודע, זה מרגיש לי כמו בכי.
לגבי המיקום:
-יש את עניין לארח את הגומלין שזה יתרון משמעותי, המטרה האמיתית שלנו כביכול הייתה הרביעייה הראשונה.
-יש את עניין “המומנטום” - במחזור הראשון עוד משתפשפים, ניחא, בפועל היינו במקומות 5-7 רוב הזמן, הגענו למחזור האחרון מהמקום השלישי.
-שיחקנו חרא כל כך, בנפיקה כבשה שישה שערים עד אתמול, והגיע לה לכבוש יותר מארבעה במשחק אתמול. זה צעד ענק לאחור. שכחנו כבר מה זה לשחק נורמלי אז הרבה אוהדים נתלו בגדול על ההופעה הדי טובה הגנתית נגד ויאריאל.
-שני משחקים נוספים בפלייאוף הם עומס מיותר. פריז סן ז’רמן בצרפת יכלה להרשות לעצמה כשהאליפות מובטחת. אנחנו עם הפציעות שלנו ובכלל כל סימני השאלה - לא. בלי זה היה יכול להיות לנו שבוע מנוחה ממשחק למשחק בפברואר.
זה לא התבכיינות, לא טענתי שיש איזה משהו מכוון נגד ריאל.
אני סתם במקרה אוהב לדון בשיפוט, זה מעניין אותי.
שים לב לאובקטיביות (אם אתה מסוגל לזהות את זה בכלל)-
לא יודע… לא נשמע מאוד דומה לדוגמאות שאני נתתי…
ברגע שנבין שאנחנו האוהדים הם הלקוחות של הדבר הזה שנקרא כדורגל וזה נורמלי לחלוטין להתלונן ואפילו לבכות על שיפוט שלדעתנו דופק לנו את החוויה ואת הקבוצה ואין על מה להתבכיין או להתנצל על זה אז המצב יהיה יותר טוב ונפסיק לריב או לעקוץ אחד את השני.
אנחנו הלקוחות של המוצר הזה שנקרא כדורגל , השופטים עובדים בסופו של דבר בשבילנו לא ההפך
סתם רציתי להוציא קיטור חבר
פסקה שלמה אתה מתלונן על שיפוט. אתה בא לפה לבוש באיזה חליפה של המדרידיסטה הלא בכיין, הגבר גבר, נותן פה הרצאות על לא להתבכיין ואז במשחק אחד שהשופט כיביכול קצת ״דפק״ אותך אתה כותב תגובה שלמה על שיפוט.
עשית את הפדיחות שלך. לא התאמצתי בכלל. אתה יכול להמשיך לבכות.
רומנו, זה כולה עוד משחק וחצי נגד בודו גלינט או בנפיקה. אנחנו יודעים שבנוקאאוט אין להם סיכוי מולכם.
בכיין וגבר-גבר זה לא 2 צדדים של אותה סקאלה.
כאן בפורום בכיין הוא מי שמתלונן שהשופטים דפקו את הקבוצה שלו.
לא משנה בצדק או לא בצדק, לא משנה אם בהודעה אחרת אמרת שהשופטים דפקו את היריבה, או צ’יפרו את הקבוצה שלך. אתה בכיין וזהו.
גם אם לא התלוננת על השופט בכלל, אתה עדיין בכיין. כי מישהו אחר כן התלונן, ואז אתה חלק מקבוצת הבכיינים כי אתה אוהד את אותה הקבוצה. משמע אתה בכיין.
בסדר, אני אישית התרגלתי, כמעט ולא מתעצבן כבר. כשאני מתעצבן, אני כותב שטויות ומצטער אחר כך. לא נורא, אם לא היו אמוציות, לא הייתי רואה את המשחקים בכלל. מספיק לבדוק תוצאות בגוגל.
כן רק שכמעט כל אוהדי בארסה חושבים שלא היה פנדל ושלא היה צריך לפסול את הגול שלהם.
כן, אבל זה לא משנה, כי לפני שנה ספרנו כמה פנדלים קיבלו ריאל לעומת 0 שקיבלה בארסה, אז אנחנו בכיינים.
כנ"ל אנחנו כלפי אוהדי ריאל, זה לא חד צדדי.
בכיין.
אילוסטרציה של דימה מתעצבן:

לא לקחתי את זה לכיוון של חלילה נעוף למרות שעם איך שהקבוצה נראית אין לדעת - אתה ידעת שבנפיקה כבשה שישה שערים עד אתמול בכל העונה וניצחה איזה משחק בית אחד בשנתיים? אלא שקודם כל זה מביך. שנית זה פוגע לנו ביתרון הביתיות שהיה אמור להיות בשלבים היותר מאוחרים. מעבר לכך במקום משחק אחד בשבוע בפברואר עם מרוח נשימה גדול - קיבלנו עוד שני משחקים שהם כמו קוץ בתחת, קושי בהחזרת שחקנים מפציעות וסיכון לעוד פציעות.
אני כתבתי באשכול של המשחק שלנו ששני המשחקים האלה יפגעו בכם קשות בליגה.
לדעתי גם בשנה שעברה זה היווה חלק לא מבוטל מהכשלון שלכם.
היה לי פחד שאנחנו נהיה בפלייאוף ואתם לא, ואז זה היה פוגע בנו באותה צורה.
אתם כבר אפתם מהגביע, אנחנו עוד לא, אז סך המשחקים אולי יתאזן, אבל גביע מפוזר על פני כמה חודשים, זה יותר קל.
לגבי שנה שעברה אני הייתי קצת מסונוור למרות שמנצ’סטר סיטי הייתה בעונה רעה מאוד. כי עד למשחקים נגדה לא ניצחנו אף קבוצה גדולה אז חשבתי שזה ייתן לנו דחיפה מוראלית כלשהי. ועלינו עליה בכל פרמטר בשני המשחקים. גם ה-2:3 לא שיקף - היינו יכולים להכריע את זה הרבה לפני, וגם ה-1:3 הביתי כי הגיע לנו יותר (קיליאן אמבפה עם שלושער שגרם לציפיות). עכשיו זה פשוט גיהנום. מבין את מה שאתה אומר לגבי העומס. גם אנחנו סובלים מפציעות בלתי נסבלות כל העונה בהגנה, וגם אצלכם כל הזמן חסרים שחקנים, עכשיו קצת קשרים. רק אצל אתלטיקו מדריד כולם בערך בריאים חוץ מאחד-שניים.
חבר, אתה לגמרי ניצחת במרוץ הזה
אנחנו מדברים על יומיים אחר כך, לא?
מצטער דימה, אבל במילון שלי בכיין הוא מי שסופר פנדלים של היריבה, מציג נתונים בצורה מעוותת ומפזר סביבם קונספירציות (בליווי של הרצאות על אובייקטיביות). לא כל מי שמשתתף בדיונים בת’רד שיפוט.
אני: גם אוהדי בארסה וגם אוהדי מדריד בוכים על השופטים
אתה: אבל הנה תראה אוהדי בארסה בוכים על השופטים, ניצחתי!
![]()
עניתי על זה כבר
תיקון: זה בטוח היה נכון
לגבי מה שציטטת, אתה צודק כמובן שזה לא הוכחה חותכת אבל סתם שעשע אותי מה ששביט כתב יום אחרי מה שאתה כתבת
שביט בשולה הגאוני שלו הוכיח מעל כל ספק שאוהדי ברצלונה בפורום הזה מחזיקים בדעות שונות ויודעים גם להודות שהשופט צדק נגדנו או עשה טעויות בעדנו
הוא גם הוכיח שאתם מתבכינים לא פחות מאיתנו.
אם אלישע התכון לאוהדי ברצלונה בפורום הזה אז המימ שלו לא רק שהוא לא גאוני הוא מוציא דיבתנו רעה.
לא יעזור הגייזלטינג שלכם.