ככה זה כדורגל. פעם טועים לטובתה של ריאל, ופעם טועים נגד היריבה.
מחצית שניה עד האדום ראיו היתה רמה אחת מעליהם.
חבל על ראיו, איך הם נלחמים על החיים שלהם בליגה?
בליגה הם לא מקבלים קישור פרווה שערורייתי ברמה של גולר, סבאיוס וברהים.
ראיו מסוג הקבוצות שחיה על הטירוף של לשחק מול ברצלונה וריאל מדריד. מול אלצ׳ה ואוססונה אין אותה התלהבות.
כל מי שראה את רבע השעה האחרונה בדגש על מופע ההתחזויות ברחבה של אמבפה, דיאז ושות’ כבר הריץ לעצמו בראש איך זה יסתיים.
רוצה להגן על ראיו וייקאנו רק בעניין הזה שהיא משחקת בקונפרנס-ליג, בטח שזה משפיע, היא גם לא רגילה להיות באירופה. בעונה “רגילה” שלה היא שווה עוד כמה נקודות ולהיות יותר רחוק מהתחתית. לא רק עניין של עומס וכדומה, זה גם משהו מנטאלי. מעבר לכך בהחלט לווייקאס יש את ההיחודיות שלו בגרימת קושי לגדולות. לגבי הקבוצה שלי? חרא בלבן.
תעזבו שנייה שריאל משחקת חרא, שכל ההתחזויות היום פשוט היו תת רמה, אבל אתם באמת מתווכחים על הפנדל שנשרק היום?
הוא בקושי נגע בו. הוא בעט באוויר ובסוף בקושי נגע בו בבטן. השחקנים שלכם צוללים כל הזמן והם יודעים שבסוף תהיה שריקה. מגע קטן אומר שהואר לא מתערב. זה win win בשבילם. גם אין פחד כי הם לא יקבלו צהוב על צלילה בחיים.
הם לא סתם נופלים כל הזמן. הם לא מטומטמים. ברהים צלל כבר פעמיים לפניי.
האדום הראשון הוא מאה אחוז, האדום השני הוא בדיחה. רודריגו צוללן מסריח. השחקן בקושי דחף אותו.
אני ממש לא חושב שזה פנדל כי אם זה היה נשרק נגד הקבוצה שלי הייתי מתעצבן ממש, זה אפילו לא ‘פנדל רך’. אני רואה נפילה של ברהים דיאס הרבה לפני שהשחקן היריב מגיע אליו, והשחקן השני (הימני) לא נגע בו בכלל. האדום השני לא רלוונטי למשחק בשום צורה זו כבר הדקה 90+13 והיה צריך לשרוק לסיום גם ככה.
בחיאת סארי אתה כותב את זה וצוחק?
ראית את יחס הכרטיסים שלכם מולם?
אף צהוב על התחזות לשחקן ריאל.
כולם ידעו שהפנדל יגיע בסוף.
די סארי לפני שנתיים על בושידו נגד קונדה אתה הגנת פה על השופט שלא היה פנדל.
בקושי בקושי בקושי, היית שם? הרגשת את המגע?
תודה שהודית שהאדום הראשון מוצדק, זה היה ממש חסר לי.
הפנדל מוצדק והאדום השני מוצדק, טמבל או לא, אין שום סיבה שהוא ידחוף את רודריגו בצורה הזו, לא התלוננת על הצהוב שקיבל ויניסיוס נכון?
בחיי שאנשים פה( לא מכליל) איבדו את זה, בעיטה בבטן זה בקושי…
משה, הזכרתי את זה בהודעה שלי, ההתחזויות שלנו היו תת רמה ובושה וחרפה ואני לא מגן עליהם, אבל הפנדל והצהוב השני מוצדקים מבחינתי.
נו זה כל העניין, אם שחקנים של ריאל היו חוטפים צהובים לא היינו מגיעים לפנדל . אתה די מיתמם.
פנדל גבולי במקרה הטוב.
בחיאת 99 דקות ובדקה 98 פנדל אחרי אינספור התחזיות של השחקנים שלכם.
שוב יחס הכרטיסים של ראיו מול ריאל מספר הכל.
9 דקות תוספת זמן..
אפשר להגיד שהשופט טעה ודפק את ראיו. אני אומר את זה כל פעם שזה קורה לברצלונה, דוגמה משחק שניצחנו השנה באלופות נגד אולימיפאקוס .
למה לא להוסיף 9 דקות תוספת כאשר היו איזה 6 חילופים אדום ושחקני ראיו העבירו זמן הכל פעם שיכלו?
שוב פעם, זה שהשחקנים התחזו לא קשור לזה ששחקן ראיו בעט בדיאז בבטן, זה לא היה מכוון, אבל זאת עבירה, בספר החוקים לא רשום משהו על בקושי.
(רק מזכיר את הפנדל על לבאנדובסקי לפני יומיים).
האם שחקני ריאל היו אמורים לקבל צהובים על התחזות? כן, האם זה היה משנה שזה פנדל? לא.
כן רוב אוהדי ברצלונה בפורום פה כולל אני מסכימים שזה לא היה פנדל אז מה הנקודה?
אני חושב שזה הטיעון הכי מטומטם אי פעם בהיסטוריה של הפורומים של ספורט בכל העולם.
כי לא מוסיפים את זה באף משחק אחר על אותם חילופים ואותן משיכות הזמן.
תודה רבה, כי הטיעונים שלך תמיד הגיוניים והדעה שלך אובייקטיבית בסך הכל, אה ולא ענית לי, כשויני דחף את שחקן ראיו בזמן החילוף דחיפה קלה, זה לא היה צהוב? או “בקושי”
אז ההיגיון בפורום פה זה שאם יש משהו דפוק הוא אמור להישאר דפוק וכששופטים עושים את הדבר הנכון אז הם טועים?
במחצית השנייה שיחקו כדורגל 29 דקות!!! כולל תוספת הזמן, בחיאת אל תטיפו לי על שטויות.
אותי שכנעת. גם אני בעד שנכנס להארכה בכל משחק שהקבוצה שלי צריכה שער.
אם ויני קיבל צהוב בגלל שהוא ניסה לזרז את החילוף של ראיו למה בצד השני האירוע עם רודריגו נסגר בהרחקה?
לא, ההיגיון אומר שאם תוציא צהובים על התחזויות כל כך שקופות - אותם מתחזים כבר לא יהיו על הדשא בשביל לנצח לך את המשחק כולל אם זה למען הפייר פליי.
מה ניסית להוכיח פה? אמרנו בלייב שלא היה שם כלום.
היית שם? ישבת איתם בvar?
זמן המשחק נטו בכדורגל נע לרוב בין 50 ל-60 דקות לכל היותר.
ובצורה יותר רחבה - אנחנו כמובן צודקים, אבל אני בוחר לא להתעצבן, אלא להמשיך לשמוח שהם פיטרו את אלונסו בשביל חבורת הפרימדונות הזו.