ת’רד היריבות :: חטאפה עם כסף ופנדלים

יפה כשאתה מוציא את ההודעות שלי מההקשר הנכון.
בזמן המונדיאל היו בכל משחק איזה 7-8 דקות תוספת זמן, לא התלוננת הרבה אז נכון?
במשחק הזה ספיציפית הוסיפו 9, ברוב המשחקים שלנו זה נסגר ב 3-4 דקות, או שגם תוספת הזמן מגמתית בשבילנו?
צהוב ועוד צהוב שווים לאדום,אתה מכיר את החוק הזה? זהה הסיבה ששחקן ראיו הורחק, אצל ויניסיוס זה היה צהוב ראשון.
במשחק של סיטי נגד טוטנהאם השופט הוסיף 9 דקות, גם הוא תומך בריאל?

זמן משחק הוא בין 50 ל 60 דקות מתןך 90, פה אתה מדבר על 29 דקות מתוך 57, כמעט חצי מחצית שלא שיחקו בה כדורגל.
בשביל לדעת כמה זמן שיחקו אני לא צריך להיות בואר, יש מספיק אפלקציות בשביל זה בדיוק.

מה דעתנו לגביי צהובים על התחזויות ברחבה? צרצרים?

כמה משחקים כאלה ראית מאז שאתה משתמש בקונספט נקודתי מלפני שלוש שנים בשביל להכשיר את תוספת הזמן המפגרת שקיבלתם היום?

גם זוג עיניים שרואות את מנדי נוגע ומסית ראשון את הכדור. אפילו רומנו קלט את זה לשם שינוי.

רשמתי בצורה די ברורה שהגיע לשחקנים שלנו צהובים על התחזות, תקרא את מה שאני כותב, זה חשוב כדי לנהל דיון אתה יודע…

אין הרבה משחקים שמוסיפים בהם כזו תוספת זמן, אבל אם מוסיפים זה לא אומר שהייתה טעות, השופט ראה את בזבוזי הזמן ופעל נכון, לפי החוקה, אם בכל משחק שלנו היו מוסיפים 10 דקות אז זה היה מגמתי, כרגע אתם רק מנסים ליצור הר מעכבר.

מנדי נגע ברגל השנייה בכדור, ברגל הזו הוא פגע בדיאז, זה לא שולל קיום עבירה, הרי שחקן יכול לגעת בכדור ועדיין לקצץ את השחקן שנגדו לא?

איך אתה יודע? היית שם? הרגשת כמה הצלילה הייתה חזקה? אולי בכלל היה מגע ולא ראית? אתה הרגשת אם היה מגע או לא?

אני ראיתי עשרות אלפי משחקים. באמת. 9 דקות תוספת זמן זה חריג מאוד. השופט רעד מלהופיע בערוץ, הוא עשה הכל בשביל לא להיות שם. למזלו הייתה עוד שריקה גבולית שעזרה לו לעבור את המשחק בשלום.

באף משחק אחר אתה לא נכנס להארכה על מקסימום חילופים, אדום ומשיכות הזמן.

זה שהרגל גבוהה ומצטלמת טוב לא נותן את ההכשר שהוא מקצץ אותו. תסתכל בזווית ההפוכה, רואים שיש מרווח בין הרגל של מנדי לגוף של ברהים, שים לב למסלול הכדור ובאיזה שלב דיאז נופל.

האמת שלא הרגשתי ולא הייתי שם אבל ויני תמיד נופל כמו בלרינה, ואצל בראהים זה היה די ברור, אז הנוכחות שלי לא הייתה חובה.

אני יכול להראות לך 10 זוויות שהוא נוגע בו בבטן, ושוב פעם אני שואל, למה לשחקן כדורגל להרים רגל עד הבטן של שחקן אחר, מה משחקים שם? בושידו?

ולמה במשחק של סיטי נגד טונהאם הוסיפו 9 דקות? מה היה מיוחד שם?
מבחינתי כל שופט שנותן תוספת ראוייה גם אם זה על חשבון הקבוצה שלי הוא צדיק, וכל שופט שלא עושה את זה אז הוא פשוט נותן חיזוק חיובי לקבוצה הבאה לאבד זמן…

הבעיה לאו דווקא ב9 דקות תוספת זמן . אלא בזה שכל העולם ראה ובשידור חי אינספור התחזויות של שחקני ריאל לפנדל עד שבסוף ריאל קיבלה ובדיוק דקה לפני הסוף את הפנדל שכל כך רצתה.

אם השופט היה עושה את העבודה שלו כמו שצריך היה גם כמה אדומים מתחלקים פה לשחקני ריאל

אתה יכול להודות שריאל מדריד קיבלה מתנה מהשופט וראיו נדפקה פה. אני כתבתי את זה שברצלונה ניצחה את אולימפיקוס לפני כמה שבועות, אף אחד לא יקרא לך אוהד פחות טוב

גם קופנגן אולי יכלה לעשות יותר בלי הפנדל השגוי והשער מנבדל שלדעתי פסלו לה לא בצדק.

אממ.. הפוסט הזה לא התיישן טוב :person_shrugging:

דעתי הלא מלומדת.

דווקא השתכנעתי שזאת לא צלילה.
מהזווית הראשונה רואים איך החולצה זזה כשיש מגע.
איזור המגע הוא בצד ימין של ברהים, עם הברך של הבלם.
מהזווית השניה מהגב של ברהים לא רואים בכלל את האיזור הזה, אלא צד שמאל שלו ששם אין מגע.
זה איזור אפור בחוקה. אפשר לשרוק ואפשר לא לשרוק. השופט צריך להחליט אם יש מספיק עוצמה בבעיטה, וכל שופט מחליט אחרת. זאת לא שערורייה.

לא, זמן המשחק הוא 50-60 דקות מתוך 100. 9 דקות למחצית אחת זה בהחלט מקרה חריג.
אני לא ראיתי את המשחק, אז לא יודע מה היה מיוחד. 6 חילופים, בדיקת ואר אחת או שתיים, פציעה, מבזבוזי זמן יש בכל משחק, ועדיין לא רואים 9 דקות תוספת בכל משחק.

אלה נתונים משנה שעברה.

לא היה יותר מידי מיוחד. גם בלייב 9 דקות הרגיש מוגזם.

אבל צלילה לא בהכרח קשורה למגע או לא דימה. צלילה זה כששחקן נופל למרות שהמגע לא באמת היה כזה חזק, כשהיה מגע אבל השחקן יכל להמשיך ופשוט ראה שהוא לא מגיע ואז נפל. צלילה זה לא בהכרח רק כשאין מגע.

ברהים דיאז צלל פעמיים לפניי הצלילה הזאת. ההבדל הוא שזה היה באמת תחום אפור, ויש שופטים שיתנו ויש שלא, פשוט כרגיל תחום אפור עם ריאל הופך לפנדל ישר. אין אפור עם ריאל, אין שיקול דעת וגם אין לא לתת ולחכות לואר. גם אין שיפוט אחיד, ועושים לשחקני ריאל הנחות.

אוהדי ריאל יכולים להטיף פה מאה פעם שאנחנו בכיינים, אבל זה כמו עם גזענות-זה לא גזענות אם זה נכון. אנחנו פשוט שמים להם את האמת בפנים וזה כואב. הקבוצה שלהם לא משחקת כדורגל והיא איפה שהיא נמצאת בליגה בזכות שיפוט, בזכות בכיינות אמיתית של המועדון הרישמי שלהם.

המספרים מדברים בעד עצמם, ויותר מזה-כמות הצלילות מדברות בעד עצמם.

ואגב, הכתובת תמיד על הקיר. שיחה שלי עם דוד המלך (blu)

דימה, רוב המשחקים שלנו מסתיימים באיזה 4 דקות תוספת, במשחק הזה ספיציפית הוסיפו 9, אז על מה העליהום בדיוק?
אם זה היה במשחק של ברצלונה מישהו היה מתלונן על זה?
מבחינתי בכל משחק שיש בו יותר מדי איבודי זמן שיוסיפו 10 דקות אז אנחנו נראה פחות איבודי זמן.

במקרה הזה, אני לא יכול לשאר אם המכה הייתה קלה או לא. לא רואים טוב מכל הזוויות. מכה הייתה, אז הפנדל הוא לא שערוריה.
אני ממש שונא את המתחזים, לו יכולתי לשנות משהו הייתי מעניש שופטים שלא נותנים על זה צהובים. לא יודע מה היה במשחק של ריאל, ראיתי רק את הפנדל ולא השתכנעתי שזאת צלילה.

אתה כתבת זמן משחק במחצית 27 דקות, כאילו זה משהו חריג. הבאתי סטטיסטיקה שזה לא חריג.
למה השופט החליט להוסיף 9 דקות? אם השופט הזה תמיד מוסיף הרבה על בזבוזי זמן, אני בסדר עם זה. אחרת אני לא רואה מדוע הוסיף כל כך הרבה זמן חוץ מזה שריאל הייתה צריכה שער.

אוהדי רואל אני מניח.
אני אישית לא התלוננתי כשקיבלתם שער משוער בנפיקה בדקה 99.

גם מבחינתי, אבל שיתחילו מהמשחק בו ברצלונה צריכה שער. :slightly_smiling_face:

בכותרת של המשחק האחרון של ריאל בפורום כנראה רומנו העז לכתוב ״פנדל מפוקפק״. האובייקטיבים קפצו בראש כי פחדו שזה יעשה אותם פחות אוהדים-

אני רק תוהה מי הולך לספר לו שזה בכלל לא קמפיין קטאלוני. שיראה מה הגיבו ב433.

והוא עוד היה נחמד וכתב מפוקפק. בפועל מדובר בשוד לאור יום. השופט נתן 9 דקות שזה פי 2-3 מהתוספת הממוצעת בליגה על משחקים עם אותה כמות אירועים, הם צללו בלי סוף מבלי לקבל צהובים - ובדקה האחרונה השופט כבר הבין שיותר טוב מזה הוא לא יקבל - אז שרק לפנדל הזוי.

מסכים שזה פחות פנדל מכמה שאתה טרול עלוב ומשועמם,רק בעיני עיוור מוטה כמוך בעיטה עם השוק לחזה זה לא עבירה כי הוא לובש לבן,את המניפולציות העלובות שלכם תעשו על אוהדי ריאל שמחפשים את תשומת הלב שלכם,אותי היא לא מעניינת.

ושוב,תשתדל להתעלם ממני כמו שאני ממך.

אני אענה ולא אמחק רק לשם הבהרה-אני אגיב לך כמה שבא לי, כי זה פורום, ואם בא לי להתעלם אני אתעלם. אף אחד לא הכריח אותך להגיב לי.

דבר שני, בפן המקצועי יותר-זה מצחיק שעל העבירה הזאת של ויניסיוס לא צעקתם פאול-

שמענו הסברים על זה שהכדור לא שם, שאין קשר לכדור, שהוא זינק לו לרגל, בלה בלה בלה. אבל כשבלם בועט באוויר ודיאז נכנס בו אתם לא מעזים לכתוב שזה ״מפוקפק״.

אני אולי טרול, אבל טרול עם זכרון.

אני טענתי אז, ולא שיניתי את דעתי היום, שזה היה צריך להיות אדום ישיר.
זה מסכן את הבריאות של השוער. בחוקה סכנה לבריאות זה אדום, וגם לפי ההיגיון האישי שלי זה אדום.

כן, פשוט אז לא היית בדיעה שלהם, אז לא היית אוהד בארסה אובייקטיבי. היית בכיין כמו כולנו.

אוהדי ריאל אוהבים להציג היגיון ״בריא״ כשזה עוזר להם, ו״שחור לבן״ כשזה עוזר להם. כשויניסיוס בועט לשוער בפנים הם יגידו שהוא לא ניסה, שהכדור כבר לא באיזור, ושטוב שהשופט הפעיל שיקול דעת. הרי השוער קפץ לו לרגל. אבל כשבלם בועט באוויר ובבירור לא מנסה לפגוע בדיאז, כשדיאז לא יכול להגיע לכדור, הם מאוד ״שחור לבן״-הוא בעט בו! זה פנדל ברור!

ויניסיוס הוא באמת שחור, לבן.

סליחה, תמשיכו