ת’רד היריבות :: חטאפה עם כסף ופנדלים

שביט אתה סתם מפיל פה את עצמך.

אם בעיניך המקרה של ויני וברהים הוא אותו דבר (מה שמשתמע מהתגובה שלך) ואז טענת שויני עושה עבירה, אז מה אתה עכשיו יומיים מטריל שלא היה עבירה על דיאז?

אני למשל יכול לטעון ששני המקרים שונים ולכן היה לי מסקנה שונה לגביהם (לא משנה אם הפרשנות שלי נכונה או לא). אבל אצלך, זה רק תלוי לאיזה צד נשרקה העבירה.

לא טענתי שהם אותו דבר, טענתי שההתייחסות שלכם שונה. פעם אחת עם ״היגיון בריא״, ופעם אחת בשיטת שחור לבן. אני תוהה מתי תגידו ״וואלה השופט טעה לטובתינו״

סתם לשם ההבהרה-את ההחלטות האלה אני יכול לקבל עוד, כי הן גבוליות. הטענה של רוב אוהדי בארסה היא לא על השריקות, אלא על העקביות.

זה אותו דבר.

הבאת את המקרה עם ויני כדי להוכיח שההתייחסות שלנו שונה בשני מקרים דומים. אחרת אין כלום בטענה שלך כי סביר לחלוטין שתהיה התייחסות שונה למקרים שונים.

אגב בהודעה המקורית שלי פה שהחלטת שאני מתבכיין כתבתי “הפעם, השופט טעה נגדנו”, משתמע מזה שיש פעם שיש טעויות לטובתנו.

אז הנה אתה יכול להפסיק לתהות. או שאתה מחכה שנגיד כולנו כמקהלה?

אני איש קטן שחי על הנאות קטנות בחיים. אם זה יהיה במקהלה, שחור על גבי לבן, אני אשמח.

עד כה זה לא קרה. תמיד היה פנדל מוצדק לטובתכם, תמיד כשצריך להיפסל שער או פנדל נגדכם זה לא.

ארבלואה: ״פרשת נגריירה היא הסקנדל הגרוע ביותר בתולדות הכדורגל הספרדי. אף אחד לא מבין איך עדיין לא היו לזה שום השלכות״.

לא הפתעה גדולה כמובן. בכל זאת, הבובה של פלורנטינו על הקווים.

מטורף כמה קל לזרוק לתקשורת סיסמאות כל כך מפוצצות לאוויר מבלי לגבות את זה בשום טיעון הגיוני.

אלו אגב השאלה והציטוט המדויקים:

¿Qué le pareció ver ayer al expresidente del Barcelona, Joan Gaspart, acudir a un juzgado a declarar por el caso Negreira?

Respecto al caso Negreira yo creo que nadie entiende que, a día de hoy, el escándalo más grave de la historia del fútbol español todavía siga sin resolverse. Para mí eso es lo que debería preocuparles a mucho.

ביבי?

סליחה, הייתי חייב.

סתם מועדון של בכיינים. שימשיכו לקבל פנדלים ולבכות. ההיסטוריה שלהם מוכתמת בכל כך הרבה סקנדלים, גם עוד 60 משחקים נגד צ׳לסי לא מתקרבים.

אתלטיקו מפסידה לבטיס בבית וכעת רחוקה 13 נקודות מהפסגה למקרה שלמישהו היה עוד ספק אם היא בתמונה… ההתמודדות מולנו בחצי הגמר הופכת לחצי מלחמת עולם בשבילם.

ככל שאני חושב על זה אני מבין שזה הזמן הכי טוב לפגוש אותם. הם עשויים לאבד את המקום אלופות בליגה, יש להם החודש את הגביע מולינו ופלייאוף באלופות. אין להם רגע לנשום.

הפסד ביתי ראשון של אתלטיקו מדריד העונה בליגה, זה מה שהחזיק אותם כאילו באשליות עד עכשיו ואבסורד כי משחק הגביע נגד אותה בטיס היה כל כך הפוך וחד צדדי. בדרך כלל במשחקי הבית הם גם באמת היו טובים, מייצרים מצבים, היום נאדה. עוד בעיה - חוליאן אלבארס השחקן הכי טוב בהתקפה שם אבל בתאכלס בכושר הכי גרוע מבין כולם.

שוב אני אומר אם לא ה-2:5 על ריאל מדריד היו נשאלות יותר שאלות לגבי סימאונה בכלי התקשורת ואני מדבר כאחד מאוד רומנטיקן ונוסטלגי שתמיד זוכר את העבר. מ-2012 עד 2018 כלומר מהעונה המלאה הראשונה שלו הם ירדו רק פעם אחת מ-50 נקודות בשלב הזה.

משחק כן, משחק לא. ככה אתלטיקו תהיה בתקופה הקרובה בתקופת העומס. כשיש משחק כל 3-4 ימים, הם חייבים “לוותר” על משחק, מה שאומר שהם יתנו הכל בגביע. זה רק מעלה את הסיכוי שנראה שחזור של הרביעיות מהגביע בעונה שעברה.

אני אולי עונה לך בקלישאה אבל אם היה מדובר במשחק חוץ הייתי אומר לך שסיכוי מעולה שהם יאבדו נקודות למרות שבגביע זה הפוך. כשמדובר במשחק בית אתה חושב שיש לקבוצה את האקסטרה בדרך כלל. זה הפסד שאני מקביל אותו להפסד הבית של ריאל מדריד העונה לסלטה ויגו אבל שם היחסים בין השחקנים לצ’אבי אלונסו כבר היו בלתי ניתנים לתיקון כנראה ואת זה אין באתלטיקו מדריד.

מעבר לכך:

-בדיוק בשביל זה הביאו חיזוק בינואר ולוקמן אחלה שחקן, גם אנטואן גריזמן מספק תפוקה אחרי חודשים בהם היה רדום. אגב נדמה לי שיש להם הרבה פחות פציעות מאשר לריאל מדריד ולברצלונה. אני שם בצד שחקנים כמו מנדי וקרבחאל אצלינו, אבל זה הרבה מעבר. אפילו ג’וד עכשיו שהוא כמעט תמיד בריא..

-אתלטיקו מדריד עושה קמפיין טוב בגביע כרגע בלי פאדיחות, להיות מודחת נגד ברצלונה כמו בעונה שעברה זה הגיוני וזה בסדר. אבל לגבי ליגת האלופות בדיוק כמו ריאל -זו פאשלה ענקית שלה. היא אשמה בעונש הזה של שני משחקים נוספים.

בסוף ההבדל בין משחק בית לחוץ זה בגישה למשחק, והיום אתלטיקו הגיעה במטרה לשמור כוחות. בטיס ידעה לנצל את זה טוב מאוד, במיוחד אחרי שהודחה מהגביע והבטיחה מנוחה ממשחקי אמצע שבוע עד לשמינית גמר הליגה האירופית.

ויאריאל, בטיס ואספניול יצטרכו לנצל את התקופה הקרובה כדי להפעיל לחץ על אתלטיקו.

ריאל מדריד מנצחת ללא פנדל. הרצף נגמר. פאפא פלורנטינו בטח מאוכזב.

ראיתי 10 דקות אחרונות וולנסיה פשוט לא מסוגלת לצאת מהחצי כמעט.

ולנסיה זה פשוט חי מת בליגה הזו, צריך להוציא אותה מהיסורים

כל שנה אני כותב את זה , הבעלים הסינים הרס את הקבוצה הזו.

כל שנה הוא לא מבין על מה אתה מדבר, כי הוא סינגפורי.

חחח אותו דבר :joy:

האמת אני חושב גם שזה הבת שלו שהמשיכה את דרכו שם.