בפנדל הראשון הוא נתלה לו על הרגל, בשני הוא מתחיל לצלול אחרי שהמגן הקדים אותו ונגע ראשון בכדור.
another day at the office
בפנדל הראשון הוא נתלה לו על הרגל, בשני הוא מתחיל לצלול אחרי שהמגן הקדים אותו ונגע ראשון בכדור.
another day at the office
מאוד יפה הזווית שבחרת, השחקן לא נגע בכדור בכלל והוא פוגע בויני גם מאחורה וגם בצד.
הפנדל הראשון מבחינתי לא פנדל.
הפנדל של סוסידאד?
משה אני לא מוטה עד כדי כך😂
הפנדל הראשון שקיבלנו התכוונתי.
הזווית שהביא בלואגרנה פשוט לא נכונה, ובכלל לא רואים בה מגע עם הכדור, היה מגע של שחקן סוסיאדאד עם הכדור אחרי שהוא כבר פגע בויניסיוס מאחורה.
אני לא רואה את המשחק. אבל אם ניקח את העדות שלך בתור נכונה. אז הפנדל הראשוון הוא גם המשמעותי יותר כי זה הגיע ישר אחרי השיויון.
אני לא מופתע שהם מפסידים. לא ציפתי מהם לכלום
בזהירות אני יגיד וזה ורק לפי הטויטר.
פנדל ראשון מביך
פנדל שני מוצדק.
למה מביך? הוא גורר לו את הרגל. תראה עד הסוף
בפנדל הראשון יש מגע, אבל המגע הזה לא מצדיק פנדל, זה אפילו לא כמו הפנדלים של אמבפה.
זה לא שערורייה שזה נשרק, אבל הייתי חי עם זה בשלום אם לא היה נשרק.
הפנדל השני מבחינתי מוצדק לגמרי.
בחיאת הוא נכנס לו לרגל … מה השחקן של סויסדאד צריך לעשות לכרות את הרגל שלו בשידור חי כדי לא להפיל את הצוללן?
שוב ויני הוא זה שיוזם את זה. איך השחקן המגן יכול להימנע מלהפיל אותו במקרה הזה?
די באמת התחלת טוב חבר זה לא פנדל
תראה שוב את ה-2 שניות האחרונות בסרטון, הרגל של ויני סטטית והבחורצ’יק שם גורר אותה.
המשותף לשני הפנדלים (ומה שכנראה מעצבן פה את המשתמשים) זה ש-ויני חיפש אותם, זה ברור, רק עד כמה שידוע לי זה לא סיבה לפסול פנדל.
אין לי באמת מה להמשיך לדון על זה. אם זה פנדל על ברצלונה עושים 10000 פנדלים כאלו במשחק.
ויני הוא זה שהכניס את הרגל לרגל שלו לשחקן של סוסידאד, אין סיכוי למגן להימנע מהמגע.
ראית את ה-2 שניות בסוף? אם ראית אותם ומה שאמרתי לא נראה לך נסכים שלא להסכים.
זה לא משנה מה קורה בסוף ויני שם את הרגל שלו על הרגל של המגן. אין שום סיכוי למגן להימנע מלהפיל אותו
אנחנו צריכים לקבל שזה לא פנדל
אבל זה פנדל
בפנדל הראשון ויני הוא זה שיוזם את המגע ולא שחקן סוסיאדאד, אני שוב פעם אומר, מבחינתי לא פנדל, אבל אם השופט שרק לואר אין אפשרות לבטל דבר כזה כי היה מגע.
ברגע שויני יוזם את המגע זה לא פנדל. פול סטופ
ואר לא ואר זה לא הנקודה שלי.
שוב אין פה שום אחידות. הפנדל הראשון של ריאל הוא גם הפנדל הכי מכריע כי הוא חיסל גם את המשחק. במצב של 1:1 בברנבאו 4 דקות אחרי פנדל לריאל. זהו המשחק נגמר
אז שוב מה הבעיה עם המכתב של ברצלונה?
שטויות יפות.
אני כבר מחפש את הזווית ההפוכה או לחלופין אחת מהלווין שתחביא את מה שרואים מהזווית האופטימלית.
הגזלייטינג השבועי הגיע. לאף אחד אין בעיה שבמקום להמשיך לשער ויני היה נעול ליפול. זה גם פועל יוצא של אינספור מצבים שהוא מחרבן מדי ערב ולסטטיסטיקה היבשה של מי שהבטיח לשחזר את העונה ההיא גם עוד עשר פעמים עד שהבלון ד’אור יהיה שלו. יש בעיה שההתחזויות האלה חוזרות כל שבוע בלי תגובה ולעיתים גם כמה פעמים במשחק עד שהשופט אוכל את זה.
בראייה קצרה-היה שם פנדל אחד מוצדק, השני צלילה של ויני שכרגיל לא צריך יותר מזה.
זה כבר שיפוט עם פשע. לא יותר ולא פחות. פחדנים.