הלך לפנרבחצ’ה. טוב, אז אולי בעונה שאחרי.
שחקן חכם. הבין שאין כמו כסף וערכים שיתמכו בך אחרי שאמרו שאתה מכה נשים סתם. אשכרה קברו אותו בלי הוכחות.
קצת כמו ויניסיוס עם הארגנטינאי.
שביט, די, אל תגזים בכוח רק כדי ליצור השוואה בין מקרים.
לא יודע אם גרינווד באמת הכה את זוגתו, אבל גם כן, זה עדיין לא חמור כמו לכסות את הפה בזמן שאתה מדבר.
מתקשר לדיון על טרוסארד.
בטורקיה מצליחים להציע שכר שמתחרה עם הטופ האירופי.
בדיוק קורא שגם לולאחוביץ’ יש הצעה מבשיקטאש.
אכן.
זה כל כך הפתיע אותי, שהשקעתי 5 דקות מחיי כדי להבין איך זה יכול להיות בליגה לא גדולה שכפופה לחוקי הפייר פליי של אופ"א.
בתורכיה המס המקסימלי הוא רק 40%, אבל זרים שחיים במדינה פחות מחצי שנה משלמים רק 20%.
אם גרינווד יעזוב את תורכיה ב 30.6.27, הוא ישלם רק 20% מס גם ב 2026 וגם ב 2027, כלומר שכר ברוטו שלו הוא רק 12.5 מיליון. שכר לא קטן גם במונחים של ליגות גדולות, אבל לא 20 מיליון.
אם יישאר יותר משנה, הוא ישלם 40% בכל השנים חוץ מחצי שנה ראשונה וחצי שנה אחרונה.
בארסה כמובן לא יכולה לשלם לו או לטרוסארד 10 מיליון נטו או משהו בסגנון.
דימה במפגש הבא שלנו אני רוצה להשתכר ואז תנסה להסביר לי מה כתבת פה…
איזה אפס חסר קלאס, אני מחכה לתירוצים שיגידו לי שזה לא באמת צפחה וכך אומרים שלום במזרח לונדון
אבל יצא מזה חלק כמו טפלון הבלינגאם הזה.
נראה רציני העניין של ריאל ביאן דיומנדה.
פבריציו אומר שהם הציעו 100 מיליון ונדחו כבר. יחזרו עם סכום יותר גדול. הוא אומר שדיומנדה הוא דרישה של מוריניו לשחקן מהיר.
מזכיר לי קצת את הרכישה החפוזה של דמבלה. עונה אחת טובה בגיל צעיר מאוד , ונרכש בהמון כסף. יהיה מעניין לראות איך הוא יעמוד בלחץ.
בניגוד למה שחושבים בפורום השכן, אני חושב שזה בהכרח אומר שאוליסה לא יגיע. אפילו אם ויניסיוס יעזוב בסוף, זה יקרה לקראת סוף החלון, ובאיירן לא יתנו לו ללכת אחרי שהעונה כבר התחילה ואין זמן למצוא מחליף ברמה.
למה בניגוד? זה דיי ברור. אוליזה לא יגיע העונה. לגבי העונות הבאות אי אפשר לדעת והכל פתוח. אני אזכיר שגם הקיץ וגם בקיץ הקודם אמרת שאנחנו לא יכולים להחתים שחקנים וההערכות שלך התבררו כשגויות.
אם הם קונים שחקנים גם הקיץ הזה ב300 מיליון, ולא הולכים למכור את ויני, איך הם יוכלו בעתיד לקנות את אוליסה ב200 מיליון עם חוקי הפייר פלי?
כמו שכל האנגליות עושות. מייצרים הרבה הכנסות, וסכום הרכישה ממילא מחולק לשנות חוזה.
אני רואה בפורום שלכם שאנשים מנסים להבין איך אפשר לדחוף את כולם ביחד להרכב.
אני אישית חושב שאם דיומנדה יירכש, וויני לא עוזב, אז גם בעונה הבאה אוליסה לא יגיע.
אתה יכול לצטט אותי?
הפיד שלי מלא בסרטונים של madrid se quema
רגע, זה נכון שהמנדרילים קנו שחקן צעיר מלייפציג ב 120 מיליון אירו??
(לא סומך על התקשורת בארץ גם אם הם יגידו לי שעכשיו יש שמש בחוץ…)
עוד לא, אבל זה בדרך.
יש כרגע ריב בין עיתונאים אחרי שפבריציו רומאנו טען שהעסקה סגורה, בזמן שאחרים טוענים שאין הסכם כרגע, ומה שקרה זה רק שפסז’ הודיעו שהם יורדים מהשחקן.
זה מצחיק שהוא מצטרף אליהם אחרי שטינף עליהם בעבר שהם מקבלים תמיד שיפוט תומך. אם אי אפשר לנצח אותם מצטרפים אליהם.
אני לא חושש מרודרי, לדעתי הוא שחקן פציע, ואם הם בונים על הכשירות שלו יש להם הרבה מה להפסיד. ברור שזה עניין של מזל, אבל לדעתי המונדיאל שוב מסנוור אותם, קצת כמו עם חאמס.
זו אחת הסיבות שהעסקה עדיין לא רשמית, פלורנטינו פרס הוא אנטי מסיבותיו (גם הגיל, לא קשור רק לפציעה ההיא). רודרי לדעתי הימור מושכל ובכדורגל צריך להמר לפעמים, לנסות ואולי להיכשל מאשר לא לנסות. אם אדוארדו קמאבינגה נמכר ולא אורליאן טשואמני אז זה הימור יותר טוב. ריאל תצטרך מרודרי דברים אחרים לעומת נבחרת ספרד, הסגנון שלנו אחר ויהיה עדיין של כדורגל מהיר יותר, והעמדה הוזנחה כבר מספיק זמן.
אני חושב שרודרי לא שחקן כמו פול פוגבה שהתבסס המון על יכולות פיזיות. הסגירות שלו אלגנטיות יותר, זה עניין של מיקום, של חוכמה, הוא לא תמיד צריך לרוץ הרבה, יכולת תיקול. הוא גם חכם בקטע של מתי לעשות עבירה - נניח בגמר מול מסי שהיה מוציא מתפרצת מטורפת, הוא לא סתם עושה פאול.
לגבי יאן דיומאנדה אני מאוד מתנגש לרכש הזה, לא בגלל מה שציינו פה אלא כי הוא שחקן צעיר שלא קרע זוג נעליים וזה סכום גבוה מאוד. זו עמדה שצריכה חיזוק אבל לא בראש סדר העדיפויות לדעתי.
אני יותר מוטרד מתג מחיר של 120 מיליון על שחקן צעיר שנתן מונדיאל טוב אבל עוד לא קרע זוג נעליים…
לא כל כך אכפת לי את מי הם קונים, יותר אכפת לי שהם שוב חלק באינפלצייה של מחירי שחקנים. ולא שאני מאשים אותם או כועס עליהם חס וחלילה, אלא שזה מטריד אותי כי זה משפיע גם על האפשרויות שלנו לרכש.
והנה, לא רק אני חושב ככה…
מאמן
בלם
מגן ימני
מגן שמאלי
קשר אחורי?
קשר מרכזי
קיצוני ימני?
וכל זה בלי לשחרר אף שחקן משמעותי. אין ספק, הם באו לעבוד הקיץ.
אנחנו אמנם פתחנו בסערה אבל מאז בעיקר תקועים עם חוליאן.
המצב הכלכלי שלנו טוב אבל לא התייחסת לזה שמכרנו הרבה מאוד שחקנים שלא היו חלק מהסגל הראשון, ניקו פז בראש ובראשונה כביכול ב-60 מיליון יורו, אלבארו רודריגס ששיחק באלצ’ה אבל שמרנו על 50% מדמי ההעברה, ויקטור מוניוס לליברפול. התקבץ לנו סכום יפה מאוד.
לדעתי בדרך לעזוב: גונסאלו - יימכר לאנגליה בסביבות ה-50 מיליון יורו, אחד הצרפתים גם ככה אדוארדו קמאבינגה או אורליאן טשואמני. לכו תדעו לגבי ויניסיוס ג’וניור.
בטוח יש טבלה מלאה נורמלית שאני לא מוצא בדקות אלה:
זה יותר לדיון הפנטזיות, אבל אני באמת מעדיף כבר שלא יגיע.
לא ראיתי ממנו משהו במונדיאל ששווה להתאבד עליו בגללו, וגם לא לאורך העונה האחרונה - בין אם זה באשמת המאמן ובין אם באשמת השחקן.
זו דעתי והיא כבר ידועה מזה זמן. אני באמת מקווה שדקו בוחש מאחורי הקלעים וברגע הנכון נקבל עדכון שיש חלוץ חדש שיכול להשתלב במכונה. לא פשוט אבל אני בטוח שכן בגדר האפשר.