אתלטי עם עוד הפסד לבטיס ואני חושב שגם התחזית שנהיה מתחת לאתלטי נכשלה…
חכה למחזור ה 35, כשריאל כבר תיקח אליפות קלילה.
האיזור של ונסיה מוכה אסון, עשרות הרוגים, אפילו הגיע לחדשות בישראל למרות שלנו יש מספיק חדשות גם ככה.
זה לא זמן טוב לכדורגל בולנסיה.
המשחק של ריאל בשבת יידחה כמעט בוודאות.
זה טוב לבארסה. גם אפשר לפתוח פער של 9 נקודות ולהלחיץ אותם עוד קצת, גם מתישהו הם יצטרכו לדחוף את המשחק הזה בלו"ז צפוף ממילא, וגם ולנסיה בכושר נוראי כרגע וסוגרת את הטבלה.
איזו התנהלות שכונה…
כמו שזה היה נראה בקלאסיקו, הם סיפרו לכל השאר חוץ ממנו.
לוקח את זה בחזרה.
ולנסיה היא זאת שמצטערת שהמשחק נדחה.
ריאל סה’'כ טובים, פשוט מוראטה בכושר פנטסטי שכל כדור נכנס.
וכל חצי בעיטה עקומה שלו נכנסת
גם ריאל וגם סיטי מתפרקות העונה.
יש לכם הזדמנות פז ללכת עד הסוף.
קשה לסיטי בלי רודרי, אבל הם יפתרו את זה בינואר
בשיטת הגביע תמיד יש סיכוי גבוה שהקבוצה הטובה יותר תפסיד .
סתם יום שחור, או טעות שיפוט, או אדום, או כדור לא נכנס - לא חסר, מי כמונו יודע.
אני מתרכז בליגה, ליגת האלופות זה בונוס.
לא הייתי אומר סיכוי גבוה שהטובה תפסיד כי זה לא הגיוני- אפילו אם תסתכל לאורך 25 השנים האחרונות בגביע הליגה- הסיכוי שבארסה תפסיד משחק בכל שלב שהוא הוא “גבוה”? נראה שהתכוונת ל"גבוה יותר" ביחס לליגה, כי גם כשבליגה מפסידים משחק פה ושם זה לא מה שמונע מהטובה יותר לקחת אליפות, ובגביע כל הפסד הוא נוקאאוט.
הגם שאני בהחלט מחשיב את הליגה כחשובה לא פחות מהצ’מפיונס, גישה של “אני מתרכז בליגה, ליגת האלופות זה בונוס” בעיני מקבעת חוסר הצלחה בליגת האלופות. יחד עם זה, למיטב זכרוני, בשבוע מסוים ב 2017 היו לבארסה שני משחקים חשובים: גומלין השמינית אחרי הפסד חוץ 4:0 לפסז’ ומשחק ליגה (לה קורוניה). את הראשון בצ’מפיונס בארסה צלחה כמו גדולה כפי שכל העולם זוכר לרבות תוצאה ומי הבקיע ואיך, אבל בליגה נכשלה (הפסד), שהיה קריטי במאבק האליפות, ואני זוכר שכולם נשארו באופוריה אחרי הרמונטדה, ולא ממש ספרו את הפסד הליגה. הסוף היה הפסד ברבע ליובה לצד אובדן אליפות, כך שלא תמיד בארסה מקדשת את הליגה.
נראה לי שהיה ברור למה התכוונתי במשפט הראשון, לא צריך לנתח כל מילה.
בשבילי הליגה תמיד חשובה יותר. ברור שרבע גמר אלופות יותר חשוב ממשחק ליגה אקראי מול קבוצה חלשה, אבל אם צריך לבחור - אני בוחר את הליגה.
כלומר, אתה מתומכי המאמן וולוורדה? למיטב זכרוני בשתי עונותיו השלמות בקבוצה הוליך את בארסה לשתי אליפויות, ואז פוטר במהלך העונה השלישית, כלומר תמיד הביא את התואר הנכסף, מעולם לא איבד את האליפות, ורק לא הצליח להביא את הבונוס הלא הכרחי
אם הייתי יודע איך עושים פה מימ הייתי עושה את המימ של here we go again
חחחח
זה בסוף יגיע למצב שבכל נושא פה הדיון איכשהוא יגיע לואלוורדה.
זה הישראל-פלסטיין של הפורום.
רק צריך לחכות ש @Paco-Pavon ו @Shusaku יתעוררו מהאנג עובר שהיה להם אחרי אתמול ושוב חילופי אש בפורום
בו נגיד שהייתי פחות אנטי נגדו מרוב הפורום.