ת’רד היריבות :: המקום להתעדכן

גם פליק לא הכי מצטיין בזה, ואצלנו כל השחקנים עושים פגרת נבחרות…

למישהו יש סרטון על רודריגו?

לא כולם, לא כל מי שזומן משחק את כל הדקות, ופליק כן עושה קצת רוטציות. הרבה יותר מאנצ’לוטי.

ריאל הפסידו לבילבאו.

אנחנו שוב על ההגה בליגה.

למרות זאת, אני חושב שאם אני הייתי אוהד ריאל, אחרי הקלאסיקו, הייתי קונה את זה.

הבעיטה בדלי שלנו כל כך מעצבנת אותי.

היה ברור שתגיע תקופה רעה (ועדיין לא בטוח שיצאנו ממנה), וספולייר, תגיע לפחות עוד אחת כזאת אם לא יותר.
כנראה שנפסיד נקודות פה ושם גם בתקופות טובות בימים כאלה שכלום לא הולך.

לא חושב שיש מועדון בעולם ששומר על אותה יכולת כל השנה.

החכמה היא לאסוף כמה שיותר נקודות גם בתקופה פחות טובה.
פחות הלך במשחקים האחרונים, אולי יילך יותר בפעמים הבאות.

נכון שאלה היו שלושה הפסדים רצופים, אבל המשחקים היו מאוד שונים אחד מהשני.

מול סוסיאדד שערוריית שיפוט, עם var שמזייף תמונות - הכניס אותנו לסחרור מול קבוצה טובה, בבית שלה.

מול סלטה היינו בדרך לניצחון קליל, ו-8 דקות כאוטיות של שני צהובים ושתי ספיגות לא שיקפו את כל המשחק.

מול לאס פאלמס דווקא כן הגענו למצבים, אבל השחקנים חשבו שעדיין האלוואין, והתחפשו לדבר הכי מפחיד שאני מכיר - פראן טורס.

רוצה לומר - אפילו לא ברור למה נכנסנו לרצף כזה של משחקים. לא היינו ביכולת רעה שמצדיקה רצף כזה. כאילו, כן ברור, התלות בלאמין הופכת כולנו למאוד לא קילרים ואנחנו לא סוגרים משחקים כשהוא לא על המגרש.

לא מסכים, הייתי אומר הפוך, היתרון 2-0 היה שקרי לעומת יתר המשחק. המשחק מול סלטה לא היה משחק טוב שלנו. תיקו ככלל היה משקף בגדול, פשוט באסה שזה קרה כמו שזה קרה.

אני יותר דואג שבקריסה שלנו מול סלטה פתאום ברצלונה הישנה והלוזרית חזרה לחיים.

זה מה שמדאיג אותי יותר מאיבוד הנקודות שם.

לריאל יש גם לפחות 2 משחקים עודפים בקרוב, הדחוי מול ולנסיה ואליפות העולם לקבוצות ב 18 לדצמבר.
אולי עוד 2 משחקים עודפים בפברואר אם הם יהיו בפלייאוף באלופות ואנחנו לא. אבל זה עוד רחוק.
הם אמורים להיות יותר עייפים מאיתנו, גם זה פקטור.
9 משחקים בין 24 לנובמבר על 22 לדצמבר.

מעבר לפערים התהומיים של מה מאמן מוציא מהקבוצה שלו בפוטנציאל וכמובן איכות הכדורגל (מובן לי שאתם עוקבים ומנתחים טוב ממני את ברצלונה וגם האנסי פליק לא ‘מושלם’), אני חושב שמשחק חסר זה קוץ בתחת, תמיד, זה הפריע לנו מאוד ב-2016/17, עונה שלטעמי ריאל מדריד הייתה טובה מברצלונה אבל הגג בבלאידוס נהרס בגלל הגשם וכדומה ונאלצנו לשחק במאי במקום בינואר. המאסטייה זה לא פיקניק עבור ריאל מדריד זה המגרש בו הוצאנו הכי פחות נקודות בעשור האחרון. שני ניצחונות בלבד אגב.

ברצלונה ניצחה בקלאסיקו הביתי ובצורה משכנעת ולדעתי זה דבר בעל משמעות, זה כן משחק תפקיד, אולי בשני הסופרקופה בקיץ 2017 הרגשתי באמת פער של עליונות על ברצלונה, שאר הזמן זה מרגיש שהיינו אנדרדוג מאז עידן ליאו מסי, בדרך כלל במשחק הבית היא פייבוריטית גם אם המונז’ואיק הוא לא הקאמפ נואו.

ריאל מדריד ניצחה פעם אחת בלבד העונה בחוץ בליגה בשבעה משחקים - מאזן 3-3-1, זה עלוב. מעבר לכך לא ניצחנו באף משחק גדול פרט לאטאלנטה בסופר קאפ האירופי ותסלח לי בורוסיה דורטמונד. ככה אי אפשר להתמודד ולקחת אליפות. לטעמי ברצלונה הגיבה יפה מאוד למשבר שהתארך, 1:5 על מאיורקה זה לא הולך ברגל.

זו גם פעם ראשונה שאני מתעסק בשאלה הזו. רוב העונה הזו אתם נהנים מהכדורגל. אני לא יכול לדבר על משהו בליגה אבל נניח-נניח שיהיה קלאסיקו בגמר הגביע. אם ריאל מדריד תנצח זה משמעותי וכיף ומקסים אבל אם כל העונה אני סובל וקשה לי לראות משחק שלם, נאבק בעצמי ושורד וזה מתסכל אותי - כמה זה כבר שווה אם רק-רק-רק-רק-רק התוצאה מעניינת?

אתלטיקו מדריד ניצחה אתמול 4:3 את סביליה, וכרגע צמרת הטבלה נראית כך -

במחזור ה-18, במשחק האחרון ל-2024, אנחנו מארחים את צ’ולו וחבריו.

האמת, בהתחשב בנקודת הפתיחה של שלושת המועדונים והקיץ שהם חוו, אנחנו יכולים להיות מרוצים.
לא חושב שמישהו דמיין להיות במצב הזה בלי עבודה סנסציונית של פליק.
על זה אפשר להוסיף את המצב בליגת האלופות.

בשביל ההמשך אנחנו צריכים אותו שוב שיוביל את הדרך, ואת הבוסט שנקבל מחזרת הפצועים.

אתלטיקו מדריד עם רצף של תשעה ניצחונות רצופים, בליגת האלופות אמנם נגד קבוצה חלשה כמו ספרטה פראג אבל לנצח 0:6 זה מכובד, הבל הם השיגו ניצחונות בתוצאות מרשימות וכרגע מצליח להם, פחות מתאמצים מריאל מדריד וסובלים מפחות פציעות. הלחץ עליה תמיד יהיה קצת נמוך יותר ביחס לגדולות. ברצלונה מתמודדת נהדר עם אתלטיקו מדריד כבר הרבה-הרבה-הרבה זמן ובעצם בכל תקופתו של דייגו סימאונה - בליגה. בליגת האלופות זה הפוך.

מזכיר עוד נקודה, ריאל מדריד כשלה בכל המשחקים הגדולים עד עתה. ב-2013-2015 זה בין היתר גם מה שעלה לנו באליפות, אחת הסיבות, זו נקודה שיכולה להיות מכרעת. בדסימה השגנו נקודה מ-12, תיקו בדקה האחרונה נגד אתלטיקו בחוץ והם עוד העזו להפסיד במשחק הראשון שלי איי פעם בסנטיאגו ברנבאו; בעונה השנייה זה גם היה גרוע, שוב הפסד כפול בדרבי ו-4:0 ההוא, וניצחון אחד - בקלאסיקו הראשון. ובפשטות: ריאל השיגה עם אנצ’לוטי 4 נקודות מתוך 24 באותן השנים.

הזמר מייקל ג׳קסון?

יפהההההה. תהיתי אם מישהו יילך לכיוון הזה.

קבל 3 נקודות.

אסימון נפל לי כל כך מאוחר חחחח

מה פספסתי פה?

סליחה - לא מצאתי משהו רלוונטי מפעם, אבל יש את זה…

הדבר העיקרי שאני לקחתי מכאן, זה שמישהו אשכרה מצא את גיל ססובר.
אני לא מבין איך זה לא פותח חדשות, במקום כל השטויות האיזוטריות על משפט נתניהו ונפילת משטר אסד.

בטח שמתם לב כשאנחנו לפני נקודת אמצע העונה, שראפיניה מעמיד סטטיסטיקה של מעורבות ב27 שערים!

לצורך השוואה וינסיוס עמד על מעורבות ב35 שערים בכפול ממספר הדקות של ראפיניה בעונה שעברה שהייתה אמורה להעניק לו כדור זהב לפי כל האובייקטיבים.