אכן מטורף
אם ימשיך ככה ויוביל עם הגולים שלו את ברסה לאליפות ואלופות אז גם לו יגיע כדור זהב.
אבל את ויניסיוס זה לא הוביל לזכייה
וברצינות, לאמין הוא השחקן הטוב בעולם. היה צריך לקחת את שחקן היורו, והוא הפייבוריט שלי לפרס דה בסט. ועם זאת, לראפיניה יש קייס כי הוא זה שמנפק מספרים, ובנוסף - אף אחד לא רוצה לתת את הפרס לילד בן 17. זה מטורף.
לא חושב שהתארים זה מה שהכי חשוב, למרות שבלי תארים בכלל אין מה לדבר. אליפות היא מינימום נדרש (למרות שב-2013 שרונאלדו הפך ליחיד אי פעם שזכה בכדור ללא אף תואר) .
Breaking news:
האליפות נדחתה למחזור 36 (או 33 - תלוי באתלטיקו)
האליפות במחזור ה 35.
לא עדכנת כבר ל 32?
הם יצאו תיקו. אז עודכן למחזור 34
לא, כפי שאמרתי מתחילת העונה, 35, אמרתי שהייתי משנה ל 32 אם לא אתלטיקו.
אבל בארסה מאבדת סיכוי מתמטי במחזור 32?
אכן, פחות או יותר סביב המחזור ה 32
פער 18 נקודות לריאל מול בארסה במחזור ה-32.
סבבה.
לא יודע אם זה יהיה ממש במחזור ה 32 אבל מבחינתי אתם לא במירוץ לאליפות, זה ריאל מול אתלטיקו.
אה, אז בדקת את הנתונים וזה לא מחזור 32.
סבבה.
נשאר לנו לנצח את לגאנס ואת אתלטיקו ולחזור לדיון המרתק הזה.
בינתיים ויניסיוס מושעה מהמשחק מול סביליה, לריאל יש משחק שקר באמצע השבוע פלוס טיסות, וסביליה תנוח בשקט.
“תצוגת שיפוט מעוררת מחלוקת מנעה ניצחון של מדריד”
הייתי צריך לראות את זה בעצמי כדי להאמין.
התקדמנו, זה כבר לא בערוץ הטלוויזיה הרשמי שלהם, עכשיו זה בחשבון הטוויטר הרשמי שלהם.
בהמשך ישיר להברזה הקבוצתית מטקס כדור הזהב כי בחרו בשחקן שאינו שלהם רחמנא ליצלן.
הייתי מתבייש אם בארסה הייתה מתנהגת ככה (וברוך השם בארסה עשתה ועושה הרבה דברים מחוץ למגרש שגורמים לי להתבייש). הייתי מתבייש שבעתיים אם הייתי מוכר לעצמי אשליה של “אנחנו המועדון הכי גדול והכי ממלכתי בעולם, מוריניו היה פיפס לא מייצג בהיסטוריה האדירה של ריאל מדריד”.
מקווה שהם לא יקבלו עונש על האמירה המביכה הזו, ומקווה שאף מועדון ואף שחקן לא יקבלו לעולם עונש על אמירות מביכות נגד שופטים. ויוה לה חופש הביטוי ואכיפה לא בררנית קראחו!
יום טוב, שרק לא נפשל היום, ויסקה בארסה.
אתה מכיר את ראשי התיבות ז.ל.א.ד?
מאוד לא אהבתי את “ההערה” הזו באתר הרשמי של המועדון וכתבתי על זה בדף הפייסבוק שזה מקטין אותנו, כנ"ל “הנוהל” לפני כל משחק להראות את השגיאות של השופט התורן נגדנו. צר לי שריאל מדריד מתנהגת ככה. ואין פה אבל. אני גם מסכים אפילו יותר לגבי כדור הזהב - אולי נעשה לוויניסיוס ג’וניור עוול אבל המחשבה הזו רק עליו הרתיחה. דני קרבחאל היה בעונת חייו והוא אוטוטו פורש - כמה הזדמנוית יהיו לו לעמוד על הפודיום? והשנה המדהימה של ג’וד בלינגהאם, וטוני קרוס שבאמת לא יחזור…חבל.
גם מבחינת הכדורגל אתמול יש לכם הרבה סיבות להתעודד. ריאל מדריד היא בלוף ועכשיו אין את השקר הזה של “אבל אם ננצח את המשחק החסר נגד ולנסיה”. כמו שאמר קרלו אנצ’לוטי - נאום הבלה-בלה-בלה.
גריזמן בועט פנדל מחוץ למסגרת, בתוספת הזמן, ואתלטיקו מפסידה 1:0 ללגאנס (כן כן, אותה לגאנס שניצחה אותנו).
לברצלונה יש הזדמנות פז לצמצם את הפער מאתלטיקו, מה שאומר שהדלי מלא למשחק מול חטאפה הערב, וכל מה שנותר הוא הוולה.
ובשידור חוזר - אתלטיקו מסיימת ב-1:1 מול ויאריאל, מה שיאפשר מחר לצמצם ממנה את הפער ל-2 נקודות.
ברצלונה של מחר בתגובה -
וגם תראו, עוד פנדל לריאל. איזה הלם.
אני מתחיל לחשוב שהסיבה היחידה שאנחנו מנצחים אותם זה בגלל שהם לא מקבלים פנדלים מולנו.
אתה צודק לחלוטין שמאזן הפנדלים שלנו ממש לא נורמלי אבל בחייאת - בטוח שצפית במשחק או לפחוץ במהלך הזה? נניח זה היה השער הראשון. אבל פנדל במצב של 0:2 לריאל מדריד רגע לפני שהולכים לישון והיריבה לא בועטת לשער מהדקה העשירית בערך, ובעיקר: פנדל ברור עם סטופקס של מריו מרטין הצעיר שלנו לג’וד בלינגהאם - לא צריך אפילו ללכת ל-VAR. אתמול זה היה מוצדק. וכן היה צריך להישרק פנדל לז’ול קונדה נגד חטאפה. מסכים