מסכים עם רומנו. המאזן מופרך לחלוטין אבל לפנדל הנשרק (ולא ראיתי את המשחק או אפילו תקציר) יש משמעות אפסית ב 2-0 בדקה ה 90 מעבר ללעלות לאמבפה את המוראל ולתת לו כדור הביתה.
חלאס בחיאת, או שאתה מסתלבט או שאתה פשוט רוצה לעצבן.
רצית אחידות בשיפוט וקיבלת, הייתה תפיסה על רודיגר באחת הקרנות שהשחקן הוריד אותו לרצפה ולא קיבלנו פנדל, וזה היה ב 0:0.
אתה יודע מה ההגדרה של אחידות?
רומנו, אני מסכים שהחשיבות של הפנדל אפסית. אבל אני מכיר מלא מקרים כאלה שלא נשרק פנדל כיוון שהטענה הייתה זה שמרן הלך וכדור וקודם כל פגע בכדור. זה היה המקרה כאן גם. השחקן נגע בכדור ורק אחרי זה בג׳וד.
שוב, אני לא כועס על הפנדל באמת, אני פשוט חושב שהמשרוקית לריאל קלה יותר וברצלונה צריכה לעבור אונס ברחבה בשביל לקבל את אותם שריקות. כנראה לאפורטה ממש עצבן את טבאס. תסובב את זה איך שאתה רוצה, אתם במאזן של כבר 12-13 פנדלים לטובתכם עם 0 לרעתכם. שאפו.
תציג מקרה אחד כזה במקום לקשקש. היה יכול לחצות לג’וד את הרגל ל2.
סבאיוס קיבל צהוב על אותו מהלך בדיוק במחצית הראשונה.
זה ששחקן פוגע קודם כל בכדור זה לא שולל קיום של עבירה, הוא יכול לפגוע בכדור ואז לקצץ לשחקן את הרגל.
הנתון שאני מבין שיכול לעצבן אותכם זה הפנדלים לחובתנו, אני לא זוכר שהיה פנדל ברור בליגה שלא נשרק נגדנו, אם מישהו זוכר איזשהוא מקרה נשמח לשמוע…
יש דין ריאל ויש דין אחרים.
שמע שביט, עד עכשיו לא התייחסתי ברצינות לתוכן הדיון הזה אלא בעיקר צחקתי על הטענות הקונספירטיביות על אליפות מכוונת מלמעלה, אבל אתה רציני שהסרטון הזה זה ה"הוכחה" שלך?
- שתי שריקות ספורדיות ואנקדוטליות משני משחקים שונים, בלי שום הוכחה לשום “מגמה”.
- יותר מזה - הפנדל שנשרק לטובת ריאל היה בדקה ה-87 ובמצב של 3-1 לטובת ריאל, עם 0 השפעה על זהות המנצחת.
- ובעיקר: במקרה אחד - תפיסה מינורית בחולצה (לא חוקית, אמנם, אבל מתרחשת כל הזמן ללא שריקה של השופט), ובמקרה שני - תפיסה אגרסיבית בשתי ידיים על-פני למעלה מעשרה מטרים, ולקינוח - בעיטה לרגליים. אפילו כשמביאים דוגמאות (אנקדוטליות ולא בהכרח מייצגות, כאמור) ל"אפלייה", הדוגמאות לא קשורות בכלל אחת לשנייה. קצת עצוב, האמת. אני בטוח שאפילו אם אני הייתי מנסה להביא דוגמאות לאפלייה בעד ריאל, הייתי מצליח להביא משהו דומה ומוצלח יותר.
בפעם האחרונה שבדקתי עבירה שמתחילה מחוץ לרחבה ומתמשכת לרחבה לא שווה פנדל, זה עבירה מחוץ לרחבה.
להיפך, זה פנדל, כך לפי החוקה.
אני שמח לראות שאתה מקבל תמיכה מהחבר׳ה ממדריד, אבל אין מה לעשות, ריאל מקבלת דברים שקבוצות אחרות לא, וסולחים לה על דברים שלאחרים לא. הנתון על הפנדלים לא מקרי.
רצוי לציין שלמרות שאתם רצים פה כמו תרנגולות ומנסים לגונן על המועדון שלכם, לא טענתי שבהכרח ריאל אחראית ישירה ליחס הזה. אני יותר מאמין שטבאס רוצה לזיין את לאפורטה.
אתלטיק בילבאו מסיים ב-0-0 מה שאומר שאפשר לפתוח פור במאבק על מקום 3.
בלי לבנדובסקי סביר שזה לא יקרה.
האמירה במשך שנים, שהייתה יחסית מגובה גם, היא שהגדולות מקבלות יחס אחר (וטוב יותר) מאשר הקטנות. זה קצת השתנה לאורך השנים, בעיקר בגלל הביקורת (המוצדקת) מצד הקטנות, מה שבין היתר הביא אותנו לתיקון יתר ולמצב של היום, שבו אנחנו מתלוננים שהשיפוט מצ’פר התנהגות דוחה מצד קבוצות קטנות שבאות רק לריב ולהחריב, מה שהורס את חוויית הצפייה.
עכשיו תראה, אם נשים רגע בצד בדיחות מתבקשות על זה שאולי בארסה עכשיו נחשבת כמו אחת הקטנות - הייתי יכול אולי אולי להאמין שבשל הסכסוך של לאפורטה עם טבס, בארסה כבר לא זוכה ליחס המועדף שהיא זכתה לו פעם בתור קבוצה גדולה, וריאל עדיין כן, מה שמסביר אולי את הפער.
אבל:
א. לא הוכחתם עדיין פעם אחת שאכן יש יחס מועדף שכזה (ולא, להראות שריאל מקבלת יותר פנדלים פר התקפות זאת לא הוכחה. צריך להראות טעויות שיטתיות לטובת ריאל, לצד טעויות שיטתיות לרעת ברצלונה ולרעת היריבות של ריאל. ומשהו שיהיה מובהק סטטיסטית, לא משהו שנבלע ברעש המדידה).
ב. גם ריאל מסוכסכת עם טבס בגלל אותן סיבות ממש (סופרליג וכו’, ופרז אפילו היה היזם הראשי של הרעיון), אז למה היא מצ’ופרת על ידו? למה לא אתלטיקו? או בילבאו בכלל?
ג. עד כמה שאני יודע, השיפוט בספרד בכלל לא כפוף לטבס, אז איך לעזאזל הוא היה אמור להשפיע עליו?
ד. הכי חשוב - להאמין שטבס אשכרה הסתכן והורה בעצמו לשיפוט הספרדי, שכולל עשרות שופטים וחברי צוות שיפוט, להעדיף את ריאל על-פני ברצלונה ועל-פני יתר היריבות של ריאל, כשכל אחד ממי ששמע את ההוראה עלול לצאת לתקשורת עם הסקופ המטורף הזה (והתקשורת בספרד חובבת גדולה של הדלפות, כידוע, בדומה למה שקורה אצלנו) , מה שהיה גורם לטבס לא רק לאבד את מקום העבודה שלו, אלא גם את החירות שלו, וכל זה רק כדי להתנקם במועדון שלא פגע בו אישית, אלא רק היה שותף לניסיון להקים סופרליג - זאת חתיכת טענה מרחיקת לכת.
אבל הביאו. הביאו פה רשימה על כל משחק עם החלטות מאוד שנויות במחלוקת לרעת ברצלונה, פשוט נפנפת את זה? אני אפילו זוכר את השפיץ של לבה שזה היה מביך. אתה רוצה שאני פשוט אצרף וידאו ותמונות שתיזכר?
שוב, גם בלי כל זה, להסביר את הנתון של הפנדלים לטובת ריאל מדריד ולרעת ריאל מדריד…אתם מקבלים פנדלים אפילו על פאולים מחוץ לרחבה למען השם.
חוץ מזה, אל תשכח דבר אחד, המועדון שלכם מפעיל לחץ על שופטים עם קמפיין נגד אחד זבל במיוחד, עם הודעה רשמית שאומרת שלמרות שיפוט עוין לקחתם את הנקודות, שמחרימה טקסים. לא ברצלונה. לנו האוהדים מותר לבכות, זה לא משנה כלום.
2 ניצחונות בלבד ב 9 משחקי ליגה מאז שלבנדובסקי שפך מנוע והשפיץ שלו נכנס לשינת חורף.
אבל זה רק עובדות, אל תתן לזה לבלבל אותך, תמשיך.
טיטי אתה נדלק מהשפיץ של לבה מהר. יש לך סטיות מיוחדות. תרגע מלך, האליפות שלכם במחזור ה35 וכל המעריצים פה יסגדו לך.
אני כבר אבוד פה…כשאתם אומרים “השפיץ של לבה” זה מתייחס לתיאוריה של טיטי שזה כל מה שיש לבארסה או למקרה עם הנבדל שהיה בלבול עם הנעליים?
כן.
זה לא סטייה, הבושה מלטעות מייצרת פאניקה.
בטח שמתם לב שגם בנושא הגזענות יש דין ריאל וויניסיוס ויש דין בארסה ובאלדה. טבאס טוען שהכל המצאות של הכושי.
טבאס כל כך אוהב את ויניסיוס שהוא רב איתו בטוויטר,אחר כך רב איתו כשויניסיוס אמר משהו על המונדיאל בספרד ואפילו שלח לריאל מדריד מכתב תלונה על זה שויניסיוס העלה תמונה לסטורי שהוא צופה במשחק של ריאל דרך שידור פיראטי.
סיפור אהבה מרגש.