אתה מראה יכולת גבוהה מאד להביך בשלל תנוחות. שאפו.
אני אשמח שתראה לי בספר חוקי המשחק על איפה העקב צריך להיות בשביל שזה יהיה פאול.
ליד הסעיף שמגדיר קיפוח שיפוטי לפי כמויות פנדלים וסרטונים ביוטיוב.
עזוב, אתה לא באמת מעוניין בדיון. נקסט.
דרך אגב אני אולי יפתיע אבל אני שמח שבילנגאם לא קיבל פה אדום. תמיד אמרתי ששופטים צריכים לתת לשחקנים לשפוך “קיטור”
הלואי שזה היה אחיד
למה אולי תחדש לי משהו, ששחקן דורך על שחקן אחר הכל תלוי איפה העקב. רשמתי לעצמי.
תיקו 1:1 במדרידרבי.
דריכה = הפעלה של לחץ עם כף הרגל. אלא אם אתה טוען שטשואמני עשה שם פוינט של בלט - זה לא מה שקרה. בבירור שני שחקנים שניגשו לכדור, נגיעה רכה מאד עם הסוליה וצלילה. פנדל רך שברכים, בעיני לא צריך להישרק בשום אופן.
זה בסדר. אם היה מסמן לו על האף היה מקבל 3 משחקים בחוץ.
כפרעליך יא פרופסור לאנטומיה וגוף האדם, טשואמני דרך עליו וזה פנדל. זה עד כדי כך פשוט. תפסיק לבלבל פה את המוח ותגיד שאתה לא אובייקטיבי בשיט. יהיה יותר קל לכולנו. מתחיל לבלבל לי פה את המוח על פוינט כאילו אנחנו בבלט. לא ידוע לי שהחוק מתייחס לאם זה פויינט, איזה חלק ברגל דרך על איזה חלק ובלבולי מוח כמו שאתה כותב פה.
ישתבח שמו שזה סוף סוף קרה, כבר חשבתי שהרגע הזה לא יקרה לעולם.
אם מישהו בשכונה מבקש על דבר כזה פנדל, אתה נותן לו ראסיה של אובייקטיביות.
כצפוי, על הזין שלך דיון אמיתי.
עזוב. בוא נסגור את זה פה. לילה טוב ואובייקטיבי, ופעם באה אל תנסה להכניס פאנצ׳ים על בלט כשממש כתבתי ״של בלט״ בהודעה לפני.
שלך, דוקטור לאנטומיה וכתיבה אובייקטיבית,
פאקו.
כל הכבוד, תגובה יפה, הצבא שלך בדרך לתת לך לייקים על הניתוח המדויק של דוקטור לאנטומיה שבא לבלבל לנו במוח איך דריכה זה לא פאול.
תכתוב את זה לפרז, הוא יכניס את זה לקלטת.
הנה נתתי גם לך לייק שלא תרגיש מקופח.
אני יכתוב פה מה שכתבתי בשיפוט.
יש טענה שבגלל שהכדור לא היה בשליטה של שחקן אתלטי זה לא פנדל.
אני לא מבין עד כדי כך. האם זה נכון?
רציתי שאתלטיקו ינצחו.
אני מעדיף לרדוף אחריהם ולא אחרי ריאל. וגם אם נפסיד אליפות להם, זה הרבה פחות בושה.
ובלי קשר, אני תמיד רוצה שריאל יפסידו.
אבל גם תיקו זאת תוצאה טובה לנו.
אני הוספתי עוד לייק. כרגע הם בתיקו 2.
רק אומר שאם יש תיקו בסיום, הולכים לפנדלים. אז יצא מעולה שהתאמנתם על זה הרבה עד עכשיו.
אני שונא פנדלים אז שברתי את התחרות.
עכשיו פאקו מקופח, כל העולם נגד ריאל
אתה תמיד יכול להוריד את הלייק …
האמת גם אני מעדיף לרדוף אחרי את׳, אני פשוט חושב שיש להם פחות אופי מריאל מדריד. מבחינה מקצועית תיקו היה עדיף לנו, למרות שזה לא משנה כי ברור שנבעט מחר בדלי.