ת’רד היריבות :: המקום להתעדכן

אני על זה, חזרנו ל-3:3

בפועל זה עוד צעד לקראת האלופה שתשאיר לכולם אבק במחזור ה32.

זה מה שעשו בגמר הסופרקופה.
ראפיניה חגג עליו כאילו זה מסיבת סקס.
לוקאס לא ידע אפילו שיש לו כל כך הרבה חורים.

שביט תקע גול עצמי פאקו ניצח!

יש לי קשרים בריאל מדריד טיוי.

אני מחרים את הטקס.

@Aragones, כל פעם שמספרים לי על הסגנון ה-‘‘חדש’’ של אתלטיקו, אני מרים ציפיות ואז מגיע רגע האמת ואני מרגיש שאני שוב ב-2013.

המשחק היה שלכם לקחת אבל סימאונה תמיד מתעקש לתת לקבוצות להרגיש יותר גדולות ממה שהן.
ההגנה של ריאל הייתה סופר חדירה, במקום לנצל את זה אתלטיקו נתנו לריאל להרגיש בשליטה ולהתקרב לרחבה כמה שהם רצו. אחרי זה גם הגיעו חילופי הפחד שלו עם מגן ימני וקשר אחורי במקום 2 הכנפיים.
אתלטיקו יצאו פראיירים כמיטב המסורת.

הייתי אומר שלי אין מה להתלונן כי אני מעדיף תיקו, אבל אני בכלל מודאג מבילבאו והמאבק שלנו על המקום ה-3.

אולי זה בגלל שאתה רואה רק משחקים שלהם נגד הגדולות? שם לצולו ברור שהקבוצה שלו נחותה והוא בא להוציא טקטית כמה שהוא יכול…

יצא לי לראות כמה משחקים של אתלטי העונה.
הם אכן נראים בעיני קצת יותר יוזמים ומחזיקים בכדור בנסיון לדחוף קבוצות לרחבה שלהן ולמצוא פרצה.

בגדול התקשורת אוהבת להגזים ולכן הם מנפחים את כל ה"סגנון החדש" הזה.

כן זה חוכמה לשחק כך נגד החלשות יותר.

אתלטי זה אתלטי וגם אם תיתן לסימואנה את הפפ טים בשיאו הם ישחקו כך.

טוב או רע זה עניין של טעם. רק כל ההייפ הזה השנה לאתלטי זה מגוחך. ניצחו במזל אותנו וגנבו נקודות מריאל (שתי המשחקים) וברצלונה.

בתור אוהד ברצלונה אני רוצה שאם אנחנו לא ניקח הם יקחו.

בתור אוהד כדורגל לא מגיע להם.

נכון, אבל זה מכוון. המשחקים האלה הם המבחן האמיתי ל-‘‘שיטה חדשה’’ או לעד כמה הסגנון החדש הוא באמת מוצלח.
גם במקרה שלנו(בארסה) אני שופט את פליק על סמך מה שראינו מול היריבות החזקות בעיקר.

אני גם לא חושב שהם היו גרועים, הם שיחקו טוב, אבל האסטרטגיה הזאת כל פעם תוביל לכך שקבוצות עם שחקנים איכותיים יחזיקו בכדור יותר זמן באיזורים המסוכנים. המתכון הבטוח להפסד מיותר.

אני חושב שהיה מצב מסוכן מאוד של לינו בתחילת המשחק וגם התקפות עם קרוסים טובים מאוד של מרקוס יורנטה אבל בגדול החמיאו בשידור ב-One יותר מדי לאתלטיקו מדריד ‘ההתקפית’. זה הרכב רגיל פלוס-מינוס, עם לינו כמגן שני, אתלטיקו לא משתמשת בשלושה בלמים כבר, דקות מסוימות אולי במונז’ואיק אם בכלל. את הפנדל היא השיגה בזכות מתנה של ריאל מדריד. לגיטימי איך שהיא עמדה על המגרש ונלחמה נהדר אבל לא באמת העזה, לא ראיתי את האיכות שיש לחלק מהשחקנים שלה מקדימה. ככה יותר נוח לצ’ולו. אנחנו מופקרים תמיד הגנתית ואתמול בהחלט חצי הגנה פח.

יעני יש הבדל בין לנצח כמה משחקים בהפרש גבוה כולל 0:5 נהדר על חטאפה בגביע - ריאל הייתה משיגה 0:2 בלחץ אם בכלל - לבין לשחק בגישה אחרת במשחקים האלה נגד הגדולות.

כל זה לא אומר שאני לא חושב שצ’ולו הוא מאמן נהדר, עשה בשכל שנשאר שם ובהחלט יכול לקחת אליפות העונה ובזמן כתיבת שורות אלה גם טרבל.

באתי לענות אבל בן כבר ענה מצוין.
בגדול יש שינוי, רק לא מול ברסה וריאל, ואני מאמין שזה פסיכולוגי, כי באלופות שיחקנו מצוין בכל המשחקים (חוץ מהמשחק מול בנפיקה).
הטרנספורמציה של צ’ולו עדיין לא הושלמה, וייקח זמן (למשל היו חששות שהסגנון שלו לא מתאים לחוליאן) ולצערי ברגע שצ’ולו רואה את ברסה וריאל הוא מקבל Age regression כזה וחוזר לתחילת דרכו באתלטי עם קאטנאצ’ו מפואר ומלחמה חסרת פשרות.
כי להילחם בצורה הזו זו הדרך של המועדון והדיאנאיי שלו, במיוחד מאז צ’ולו הגיע (אני זוכר שיחות על זה עם האוהדים איתם נפגשתי בגמר האירופית בצרפת).

מול ברסה התאכזבתי מהצורה בה שיחקנו, היינו חייבים להתנפל על כל כדור ולא להתפלל לנס.
מאתמול הייתי מבסוט לגמרי, גם כי במחצית הראשונה יכולנו לגנוב עוד שער.

והמסקנה היחידה מאתמול היא שאני מקווה שסיטי תעבור את ריאל כדי לא לקבל עוד 4 משחקים מולם העונה. זה באמת סיוט בשבילי לראות משחק שלנו בברנבאו.

JUST IN: La Liga is going to the RFEF and will be taking legal action against Real Madrid for their letter about referees. Many clubs requested this.

פלורנטינו נשיא נהדר לריאל מדריד אבל משום מה לפעמים הוא לא יודע לסתום את הפה שצריך.

היה להם הכל חלק בליגה. כרטיס אדום אחד שגוי גרם לו לאבד שליטה. כך גם הוא “דפק” את הסופרליג אם הראיון ההוא בזמנו.

עד המכתב הזה שלו המועדנים בליגה לא בילבלו את המח על הרישום של אולמו מאז כולם התאחדו נגד ריאל מדריד.

1. מגיע לפלורנטינו כל מה שיגיע בכיוון שלו כרגע, כולל את זה שהוא איכשהו הצליח לשים את כל המועדונים בליגה הספרדית בצד של השופטים.
  2. אם זה הכל תרגיל מחושב כדי לצאת בכל זאת עם הסופר ליג אז הוא גאון. אני בספק רב שזה המצב.

אני התכונתי שאם אתה זוכר הוא יצא בראיון ונתפס בתור שחצן באירופה ואז כל המועדנים הבכירים ברחו מהסופר ליג. היה צריך לתת למישהו יותר “ממלכתי” לדבר במקומו.

נשים מה אני חושב על השופטים בליגה בצד. אם באמת פלורנטינו חושב שהשופטים דופקים את ריאל אז למה הוא לא פנה לשאר המועדונים כולל ברצלונה וביקש מהם לעמוד יחד איתו בחזית מול הלה ליגה?

הרי עם הסופרליג הוא עבד יחד עם לאפורטה.

בגדול לפלורנטינו יש בעיה שכשהוא עושה משהו, זה תמיד קיצוני ועד הסוף. לפעמים למתינות יש יתרונות.

זה היה נכון עם הגלאקטיקוס, נכון עם הסופרליג, נכון עם האסטרטגיה הנוכחית של אין רכש, ונכון עכשיו עם השופטים.

בדרך כלל האינטואיציות שלו נכונות והכיוון של הצעדים נכון, אבל הוא חייב לדעת למתן ובכל המקרים הקיצון שהוא לקח את הדברים אליו בסוף פגע בקבוצה ובמטרה.

אני לא אתפלא אם זה הגיל.
כל הדבר הזה היה הזוי.

אלו רק 67 דקות במשחק הראשון מבין 2, מבין 2 מפגשים שרלוונטיים לנו בפלייאוף הצ’מפיונס. נכון. אבל אלמלא יקרה משהו מאוד מיוחד בין בנפיקה למונאקו, אני מעדיף להימנע מלפגוש את פסז’ בשמינית הגמר.

הם לא בלתי ניתנים לעצירה, רחוק מכך, אבל לא משוכנע שקו ההגנה הגבוה שלנו זה חכם נגד ה"בעט ורוץ יא מטוס על" של לוצ’ו, עם הכלים המהירים שיש לו בהתקפה (כן, אני יודע שהסתדרנו מול ריאל, זה לא אומר שזה יעבוד לנצח). ובעיקר לא בא לי שהמדמבל ימשיך ביכולת הנוכחית שלו על חשבוננו. שיהנו להם מול ליברפול.

בנפיקה ומונאקו לא יריבות קלות בכלל, אבל אותן אנחנו כבר מכירים.

לא רוצה את דמבלה בכושר הזה מולנו, הוא יאכיל אותנו בשלושערים בקל. הקארמה שלנו מחכה בשביל החרא הקטן הזה.

אם הקארמה קיימת, אנחנו נוקמים בילד זין הזה.