קארמה של לוזרים עובדת אחרת נדב. העניין הוא שתסריט הקארמה שהוא יהיה מחורבן בכל העונה ודווקא מולנו יבקיע שלושער, ובמציאות הוא מבקיע מול כולם כרגע.
בקיצור, אני שונא שחקן כשרוני שנכנס למוד - גם אם הוא חרא - כשזה מול בארסה.
קארמה של לוזרים עובדת אחרת נדב. העניין הוא שתסריט הקארמה שהוא יהיה מחורבן בכל העונה ודווקא מולנו יבקיע שלושער, ובמציאות הוא מבקיע מול כולם כרגע.
בקיצור, אני שונא שחקן כשרוני שנכנס למוד - גם אם הוא חרא - כשזה מול בארסה.
כמו שנקמנו בעונה שעברה?
בארסה הזאת אחרת. שנה שעברה האפס חוגג עלינו אף אחד לא פותח פה אצלינו. השנה בשאיפה שמישהו יוריד לו כאפה. זאת לא אותה בארסה. בבארסה הזאת אני מאמין גם אם נפסיד.
בנפיקה חגגה עלינו עם סגנון משחק די דומה לאיך שפסז’ משחקת. נכון שצ’זני וכאלה, אבל עדיין - קו ההגנה המאוד גבוה שלנו יתקשה מול זה. אם כבר לחטוף בראש (אם נחטוף, אם) - אז עדיף שלא מול ובגלל המטומטם הזה.
דמבלה כל כך מטומטם שמרגיש לי שהוא לא מבין את הקונספט של קארמה בכלל… הוא יכבוש גול עצמי, יפצע ויחשוב שהוא נקם בכם.
או שהוא יכבוש שער עצמי ולא יחגוג כי הוא יגיד שזה נגד המועדון שלו לשעבר.
הידד קיבלתי התראה על שרשור ירידות על טמבלה:
דמבלה כל כך מטומטם שבמשחק ה-NBA בו נכח בפריז הוא התפלא איך וומבניאמה לא מנצל את יתרון הגובה שלו ליותר שערי נגיחה
דעה מאוד לא פופולארית
דמבלה הוא השחקן עם ה-RAW STATS הכי טובים שראיתי מאז מסי ורונאלדו.
אם הוא מימש את מלוא הפוטנציאל שלו יכל להגיע לרמה היסטורית.
למה לא פופולארית? הרבה אוהדים חושבים ככה.
הניגודיות בין כמות הכישרון העצום לחלל הריק שממלא את ראשו הם בדיוק למה הוא ברמה שהוא נמצא בה עכשיו.
אני חושב שאי אפשר להפריד בין עוסמאן דמבלה ללאמין ימאל. כן קיים קשר. עזיבתו האיצה את התהליך לחפש ילד פלא. לאמין כישרון יוצא מן הכלל ואני מקבל מי שיגיד שהוא כל כך טוב שזה היה מתפוצץ מתישהו קרי הוא היה מקבל הזדמנויות. אבל הרווחתם בענק, יצאתם נשכרים. כששחקן נפצע בכל עונה מאז שהוא בבוגרים למעט עונת הבכורה - זה אומר משהו. אי אפשר להתעלם מזה וגם לא מסוג של עצלנות. הוא מוכשר ומהיר כמו שד אבל קבלת ההחלטות שלו מאוד-מאוד בעייתית. גם חודשיים טובים בליגה הצרפתית עם פה ושם ליגת האלופות לא ישנו את זה.
ידיח אתכם מליגת האלופות? זה עוד רחוק. בכל מקרה גם אם ברצלונה תספוג היא שווה כמה וכמה שערים בכל משחק. זה הזמן הזה בשנה שפריז סן ז’רמן נראית משהו, בעוד חודש זה דועך
אני אוהב שהרשת פתאום מעלה מלא מלא חרא על ריאל מדריד.
ימים יפים של פרז.
גם אני.
תקציר המשחק ביום שני -
שיהיה. אבל בשעה טובה הם מקבלים יחס רגיל. לא מקבלים פנדלים סתם שסוגרים משחק, השחקנים שלהם לא יכולים להגיד מה שבא להם. יאללה שיסגרו להם את החגיגה, 10-0 בפנדלים והם שולחים מכתבים. בכיינים פתאטים.
למה אני מחזיק אצבעות במשחקים של ריאל -
אם לא נבעט בדלי בצורה מרהיבה בשני (אופציה חזקה מאוד)
אשכרה נעקוף את ריאל בטבלה. לא יאומן. לא חשבתי כבר שזה יקרה. במיוחד לא לפני הקלאסיקו.
אפשר להגיד עלי הרבה דברים רעים וטובים, אבל אני פעם לא זילזלתי ולא מזלזל בריאל. לכן שהם הגיעו להפרש של שבע בחיים שלי לא האמנתי שהם יאבדו את זה. זה לא קשור למה שנעשה ביום שני. התקדים כבר קרה.
אני באמת חשבתי שהליגה כבר ברחה לנו…
צריך לזכור אבל שאנחנו עדיין קבוצה צעירה ושבירה. כבר היה לנו את נובמבר השחור.
אין שום הבטחה שלא תהיה עוד נפילה.
אני עדיין נוטה לתת אליפות למדריד, אבל אני כן חושב שחזרנו לתחרות.
לא רלבנטי מה יקרה בסוף. גם אם יזכו. עצם זה שהם בעטו בדלי זה כבר מבחינתי משהו מוזר.
הצד ההגיוני והאוהד ברצלונה שבי רוצה שאתלטי יפסידו. הצד השונא ריאל שבי רוצה שאלטי ינצחו בשביל תעודת ביטוח נגד ריאל חחח
אתלטי הרגע קיבלו אדום
דקה שמינית. מי יודע, אולי נסיים את המחזור הזה במקום הראשון.
מי היה מאמין? אני לא.